1. Jednotlivec si môže zarobiť aj poctivo, nie účasťou v pyramíde. Dôkazom toho je asi 5 miliónov ľudí, ktorí v pyramídach nie sú a žijú. Aspoň majú čisté svedomie.
2. Asi by som mal zopakovať svoj druhý bod z môjho predchádzajúceho príspevku - aké to máš ekonomické / finančné vzdelanie? Prečo sa vyhýbaš odpovedi? Pretože sa bojíš, že bude jasné, že o ekonomike a fungovaní trhov nemáš žiadnu predstavu, teda okrem toho, čoti vo "firme" nahúčkali? Šikovnosť a dobrý nápad? To hádam v tomto prípade nepripisuješ sebe. Šikovnosť a dobrý nápad putuje tomu, kto celú túto pyramídu založil, pretože na tom zarobí majland a aj tí pod ním. Nižšie kasty dopadnú presne tak, ako v prípade ZFP. Ty žiaden autobus nerozbiehaš. Rozbehli ho títo http://www.aboutorganiccoffee.com/found ... ld-coffee/ ak sú tie mená vôbec pravé a ak tí ľudia vôbec existujú a nie sú to biele kone. Ty nerozbiehaš nič, ty si iba naskočil do autobusu, tak ako som napísal. Netuším, že prečo ma tu ideš presviedčať o opaku. Tá pyramída funguje už pekne dlho, takže ty na začiatku určite nie si.
3. BMG Invest je taká istá pyramída ako tá tvoja
Si v pyramíde. Je jedno, ako ju budeš nazývať, vždy je to pyramída. Prečo si myslíš, že MLM sa volá "multi-level"? Skús nad tým pouvažovať a porovnaj si to s modelom pyramídy. Názornú ukážku máš v prílohe. Ak si nevyžil zo svojho platu, znamená to až niekoľko vecí - nevedel si sa presadiť, nemáš dostatočné vzdelanie, aby si sa vedel presadiť, alebo si vyštudoval niečo, v čom sa nedá presadiť. A preto si si vybral (tak ako iní) cestu pyramídy, kde človek nepotrebuje žiadne vzdelanie, iba schopnosť oblbovať ľudí a naberať ich pod seba.
Samozrejme, že si myslím svoje - na rozdiel od teba mám totiž z marketingu pracovné skúsenosti (za ktoré sa, úprimne, hanbím, hoci to nebol MLM ani nič podobné, bola to práca pre firmu z FTSE 100) a viem, čo sme kedysi dávno mali na prednáškach o MLM, pyramídach a iných. Teórie je dosť aj na Internetoch, kľudne sa zabav a pohľadaj.