podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa seth82 »

johnnky: Opäť zopakujem, aby si sa naučil čítať. Ja som jasne písal, že som pracoval v marketingu, nie v MLM. Nepotrebujem si kaziť životopis. MLM = pyramída. Napísal tom to vo svojom príspevku jasne a napísal som aj to, že nech už to budeš akokoľvek popierať, aj tak je to pravda a princípy sú totožné. Robíš v tom rozdiely, lebo v tom rozdiely robiť chceš.

1. Jednotlivec si môže zarobiť aj poctivo, nie účasťou v pyramíde. Dôkazom toho je asi 5 miliónov ľudí, ktorí v pyramídach nie sú a žijú. Aspoň majú čisté svedomie.

2. Asi by som mal zopakovať svoj druhý bod z môjho predchádzajúceho príspevku - aké to máš ekonomické / finančné vzdelanie? Prečo sa vyhýbaš odpovedi? Pretože sa bojíš, že bude jasné, že o ekonomike a fungovaní trhov nemáš žiadnu predstavu, teda okrem toho, čoti vo "firme" nahúčkali? Šikovnosť a dobrý nápad? To hádam v tomto prípade nepripisuješ sebe. Šikovnosť a dobrý nápad putuje tomu, kto celú túto pyramídu založil, pretože na tom zarobí majland a aj tí pod ním. Nižšie kasty dopadnú presne tak, ako v prípade ZFP. Ty žiaden autobus nerozbiehaš. Rozbehli ho títo http://www.aboutorganiccoffee.com/found ... ld-coffee/ ak sú tie mená vôbec pravé a ak tí ľudia vôbec existujú a nie sú to biele kone. Ty nerozbiehaš nič, ty si iba naskočil do autobusu, tak ako som napísal. Netuším, že prečo ma tu ideš presviedčať o opaku. Tá pyramída funguje už pekne dlho, takže ty na začiatku určite nie si.

3. BMG Invest je taká istá pyramída ako tá tvoja :) Ľudia ti povedali? Ivo Benda povedal, že komunikuje s Vesmírnimi Lidmi, mám hádam veriť aj jemu a jeho následovníkom? Alebo si snáď chcel svoj "argument" formulovať inak? Nie je to prvá zdravá káva sveta a ani nikdy nebude. Linky, ktoré sú "biased" priamo z ich webu nepovažujem za žiadny vedecký dôkaz. Okrem toho, ako sa tak pozerám na gúgli, tak http://reviewopedia.com/workathome/tag/organo-gold/

Si v pyramíde. Je jedno, ako ju budeš nazývať, vždy je to pyramída. Prečo si myslíš, že MLM sa volá "multi-level"? Skús nad tým pouvažovať a porovnaj si to s modelom pyramídy. Názornú ukážku máš v prílohe. Ak si nevyžil zo svojho platu, znamená to až niekoľko vecí - nevedel si sa presadiť, nemáš dostatočné vzdelanie, aby si sa vedel presadiť, alebo si vyštudoval niečo, v čom sa nedá presadiť. A preto si si vybral (tak ako iní) cestu pyramídy, kde človek nepotrebuje žiadne vzdelanie, iba schopnosť oblbovať ľudí a naberať ich pod seba.

Samozrejme, že si myslím svoje - na rozdiel od teba mám totiž z marketingu pracovné skúsenosti (za ktoré sa, úprimne, hanbím, hoci to nebol MLM ani nič podobné, bola to práca pre firmu z FTSE 100) a viem, čo sme kedysi dávno mali na prednáškach o MLM, pyramídach a iných. Teórie je dosť aj na Internetoch, kľudne sa zabav a pohľadaj.
Prílohy
mlm.gif
mlm
(46.34 KiB) 649 stiahnutí
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa johnnky »

Je mi jedno co hovoris, na nete si hladas co tebe pride vhodne, si klasicky "hater" a nedoprajes nikomu. Ano tito pani to rozbehli vo svete, ja som hovoril o autobuse, ktory bude startovat na slovensku, lebo v kazdej krajine zvlast startuje tento autobus, cize niesom nizsia kasta ale som ten navrchu ;)

Aky je rozdiel medzi tvojim obrazkom a mojim ? Tvoj je MLM a moj je pyramida, takyto ;) Tak tymto mojim obrazkom fungoval BMG invest, tvojim obrazkom funguje Organo Gold !
A nehovor mi, ze to ludom nepomaha len som pocul, ze to niekto povedal. Cize clovek, ktory cely zivot nevedel schudnut, tak akonahle zacal pit kavu schudol 7 kg za 3 tyzdne je blbost vsak ? Pockaj, dokonca traja takyto ludia su, takze vsetci 3 si dali odsat tuk a tak ne ? Kocka chodila na injekcie do brucha aby jej znizli hodnotu cukru, po piti kavy ma cukor dokonca nizsi ako po injekaciach. Dalsia pila kavu po chemoterapii lebo ma rakovinu, nepovypadavali jej vlasy a neurobili sa jej pluzgiere, mala slzy v ociach od stastia. Kamarata prestali boliet klby po piti kavy. Dalsi a najvacsi dokaz pre mna je, ze po 4 mesiacoch kamaratovi to potlacilo silnu alergiu a dokonca doma pestuje kvety. Vsetko to vidim na vlastne oci, tak nerob prosim ta zo mna blazna :D
Joj dobre uz ma nebavia tieto zvasty o tvojej nepravdivej pravde :D

Este raz ti hovorim, NIE JE PYRAMIDA a ukoncime tuto debatu lebo nikam to nevedie. Zelam pekny den a nech sa v zivote dari ;)
Prílohy
pyramida.jpg
pyramida.jpg (23.51 KiB) 1905 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja sa nevyznám do týchto ekonomických a marketingových teórií pyramíd a nepyramíd, ale čo rozumnému človeku udrie do očí je to, že produkt je "zázračný" - teda nejaká káva, ktorá lieči hádam všetko, pomaly že neprebúdza mŕtvych k životu - blbosť ako lampa. Čo dodať? Toto najlepšie vystihuje prvú reakciu človeka, ktorý si tieto informácie prečíta.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Takze aj scientologovia to podporuju?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

johnnky: Ale veď je mi jasné, že je ti jedno, čo hovorím. V každom prípade ma opäť fascinuje tvoja intergalaktická dedukcia a domýšľavosť, citujem: "si klasicky "hater" a nedoprajes nikomu" - na toto si ako prišiel, ak sa smiem spýtať? Ja doprajem každému, kto sa živí poctivou prácou. Snaž sa to pochopiť.

Ten autobus na Slovensku nie je nič iné, iba vrchol lokálnej pyramídy. Aj je pravda, čo tvrdíš ty, tak vďaka naivite a hlúposti ľudí zarobíš možno pekné peniaze, ibaže ako som písal - každý rast pyramídy je obmedzený penetráciou trhu a ten slovenský je veľmi malý :) Nebudem ti to vysvetľovať do podrobna.

A akéže to máš ekonomické / finančné vzdelanie? Nerád odpovedáš na jednoduché otázky? Moje vzdelanie je jasné z môjho profilu, hádam sa za to svoje nehanbíš. Pochváľ sa, lebo z toho si človek dokáže veľmi veľa vydedukovať (poznal som jedného zo ZFP, ktorý bol pôvodne traktorista a po 2 mesiacoch braninwash kurzov sa otituloval ako "finančný poradca").

Musíš trpieť selektívnou slepotou, ak v mojom a tvojom obrázku nevidíš presne ten istý model/šablónu/vzorec/pattern. Okrem toho, ak by si sa čo i len stretol so štúdiom ekonómie, zistil by si, že páni profesori ti povedia to isté. Nuž ale, ty si o svojej pravde presvedčený, tak čo ja s tým.

Určite. Lebo ty napíšeš, tak je liečivá. Ja som ti tu poslal odkaz, v ktorom je jasne dokázané, že tá "káva" nie je ani len schválená FDA. Vieš čo to znamená? Že nejakí vedci spravili v labáku testy a vlastnosti danej látky, ktoré sú o nej prezentované jej producentom, neboli potvrdené alebo boli vyvrátené. Ak nie je liek/substancia certifikovaná FDA (US Food and Drug Administration), nemôže si nik byť istý, čo v nej je, čo spôsobuje a aké má možné vedľajšie účinky. Citujem:

"For the record, Ganoderma has never been “proven” to do anything health related. Many universities in the US are currently running studies on this mushroom and the benefits it may have, but there haven’t been any studies done by the medical community in the US or China that have proven Ganoderma’s health benefits." - na tvrdenia nejakého jedinca na internetovom fóre sa môžem, sorry, vykašľať. Nemusím z teba robiť blázna a ani sa o to nepokúšam.

Samozrejme, tá moja pravda je nepravdivá a tá tvoja je zjavne OK, aj napriek prieskumom a iným faktom. Takých som tu na fóre už postretával X a ty nie si výnimkou. Je to pyramída. A túto debatu ukončím vtedy, kedy ja chcem. Nuž a aj tebe pekný deň.

//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 9:18)
Prečítaj si toto http://www.investworks.net/index/MLM's+ ... id+Schemes , slovo po slove, okrem toho ťa presne definuje jeden zo znakov "Evasive answers by the salesperson".
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie napísal:Takze aj scientologovia to podporuju?
Nie, dokonca aj tí sa na tom smejú. :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

beardie napísal:Takze aj scientologovia to podporuju?
So scientologóm sa stačí porozprávať a invalidi stávajú z vozíkov.
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Este raz opakujem ze to nieje pyramida a uz ser na to :D ja vidim ocividny rozdiel v tych 2 obrazkoch :D ... kdezto v mojom ide o nahananie ludi do bludu a vyzmykanie z nich penazi aka BMG Invest, v tvojom nejde o nahananeni ludi do bludu a vyzmykanie penazi z ludi, ale vzajomne si pomahat a spolu mat z toho zisk, klasicky binarny system ... precitaj si knihu od Randy Gage - Jak si vybudovat MLM stroj na penize ... predpokladam, ze vies kto je ten pan :P

Dalej my nekoncime slovenskym trhom, naopak slovenskym trhom zaciname a mozme ist v pohode do zahranicia a zarabat aj tam, kedze nieje ziadny vstupny kapital do zahranicia, opakujem sa opat, zasa sa to uz deje :)

Dalej, ze nieje schvalena su len dalsie hluposti :) pozri si v prilohe ake ma certifikaty, ak vies co, ktory znamena, uznas, ze je to spicka a len to najlepsie ;) ... ale jasne, teraz mi povies, ze si zaplatili certifikaty, vsak ? Nema ziadne vedlajsie ucinky, a zober si aki su ludia, nebudu sa zaujimat az takto do podrobna a skumat kazducke zrnko kavy, ale zistia si, ze waaaaaaau ano pomaha to, pomohlo to tomu, aj tomu aj tamtemu .. a dostane sa to medzi ludi a bude to ako "droga" ako je alkohol a cigarety, nikdy nezaniknu, stale sa budu predavat

Dalej nebudem ti zasa vsetko vesat na nos, proste bude to tu boom, a ci uz budu ludia sprosti a sa na to daju, tak ked uz to mam tak skaredo povedat, je mi to srdecne jedno, kedze ja sa nabalim :) co uz no, tak to chodi vo svete ... ale ti ludia v tomto pripade sprosti nebudu, ale vytazia z toho dost

Citas len sami scam scam scam :) lebo to je TO co chces citat a vidiet a nechces vidiet pravdu, skoda :(
Prílohy
certifikaty.jpeg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

johnnky: A ja ti ešte raz zopakujem, že to pyramída je, teda nie, "neserem" na to. Ak vidíš v tých dvoch obrázkoch "brutálny rozdiel", tak to si na tom čo sa týka ekonomického povedomia veľmi zle a zjavne si si nepozrel ten odkaz, ktorý je v spodnej časti môjho príspevku. Niekto naháňal ľudí do blubu BMG Invest a niekto naháňa ľudí do bludu s kávou (ty to voláš "vzájomné pomáhanie si"), ktorá má vraj liečivé účinky. Ja viem, kto je pán. Ja som pán, sám sebe, nie nejaká kniha. Mimochodom - nikdy v živote nepochopím ľudí, ktorí na svoj úspech potrebujú čítať motivačné knižočky. Mierne mi to pripomína rolu Patricka Swayzeho z filmu Donnie Darko.

Ale samozrejme, že vy nekončíte slovenským trhom. Budete pokračovať poľským, maďarským a možno aj českým. Pretože ľudia tam sú od pádu komunizmu čo sa týka financií rovnaké ovce.

Že nie je schválená sú ďalšie hlúposti? Prosím ťa, aký ešte link ti tu mám dať? OK, keďže jeden ti je málo, tak:
http://reviewopedia.com/workathome/tag/organo-gold/
http://www.krgv.com/news/channel-5-news ... e-brewing/ (rozhovor s farmaceutmi)
http://www.krgv.com/news/special-invest ... tigations/
http://www.topix.com/forum/city/evansvi ... OGIEEFB8PK (trochu skúseností priamo od ľudí)

Obrázky nejakých "certifikátov" (ktoré možno ani nie sú certifikátmi, iba nejaké trapošiny vyrobené na to, aby ohromili ľudí) sú snáď zárukou niečoho? Ak si kúpim čínsky výrobok, ktorý je kópiou niečoho iného, tiež je obsypaný certifikačnými znakmi a jeho kvalita je ďaleko od "uznas, ze je to spicka a len to najlepsie". Ako vieš, že nemá žiadne vedľajšie účinky? Nie je FDA approved, farmaceuti spochybňujú účinky, ktoré sú o tej "káve" (nie je to káva) prezentované a ty tu vyrukuješ so sebaistým tvrdením, že žiadne vedľajšie účinky to nemá. Fascinating.

Takže ty sa spoliehaš, že sa to dostanem medzi ľudí a bude to ako ako droga - fajn, tak to mi dáva ďalší dôvod, aby som od toho ľudí odradil, tu si jasne a čisto vyzradil to, čo ťa bude "živiť". Nebudeš o nič lepši ako nejaký díler kokaínu, ktorý sa spolieha na to, že k nemu budú chodievať jeho zákazníci, pretože sú na ňom závislí.

Ešte na záver - akéže to máš ekonomické alebo finančné vzdelanie? Lebo akosi si mi na to stále neodpovedal. Ja vidím pravdu - práve si ju sám vyzradil, je nemorálna a hnusná.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

johnnky napísal: vzajomne si pomahat a spolu mat z toho zisk, klasicky binarny system
johnnky napísal:ci uz budu ludia sprosti a sa na to daju, tak ked uz to mam tak skaredo povedat, je mi to srdecne jedno, kedze ja sa nabalim :)
tolko k tomuto moralnemu bahnu a dnu akejkolvek zarobkovej cinnosti, este zakonom povolenej, nizsie ako tieto hovna su uz fakt len dealeri drog, aj ked ti sa aspon na nic nehraju a neklopu na dvere ci nechcem piko, narozdiel od tychto pyramidovych sracov ;)
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

ColdRain napísal:

tolko k tomuto moralnemu bahnu a dnu akejkolvek zarobkovej cinnosti, este zakonom povolenej, nizsie ako tieto hovna su uz fakt len dealeri drog, aj ked ti sa aspon na nic nehraju a neklopu na dvere ci nechcem piko, narozdiel od tychto pyramidovych sracov ;)
Nieje to pyramida a nikomu nechodim klopat na dvere, ale ty si laik, co ti budem rozpravat ;)

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2012, 15:12)
seth82: NIEJE TO PYRAMIDA :D ... je tam rozdiel ty ho nevidis, a teraz si zabil, lebo ked netreba citat takeho knizky a takychto uspesnych ludi co ta jednak motivuju ale jednak osobnostne rasties, tak sa nemame o com bavit uz ;)

Vsetky tieto linky co davas, su totalne dristy, ani ich necitam, nemusis sa dalej unuvat, lebo v kazdom biznise su nejaki hejteri a neprajnici, ako aj v tomto, opat sa opkaujem.
Vygoogli si o tych spolocnostiach, nepozeraj len na obrazky ako dietatko.
Nech si spochybnuju co chcu, ale nech mi nikto nehovori, ze ta kava resp. obsah nej nepomaha ludom, ked to vidim priamo na vlastne oci, radsej uz bud ticho s tym.
S polutovanim ti musim oznamit, ze nikoho od toho neodhovoris, vlastne dobre, jedneho ? dvoch ? troch ? Ale nie cely trh a tu to bude mor takze ani sa velmi nemusis unuvat ;)
Opakujem este raz, ja niesom diler, rozhadzujeme siete, dilerom by si bol o rok ked uz sa na tom nezvezies ako my teraz na zaciatku. Vlastne ty ani nevies vsetko o firme, len to co chces vediet, tak si najprv poriadne vsetko nastuduj a mozme sa potom bavit. Dovtedy naschle ;)

Tak ako knizky ti netreba citat tak ani vzdelanie ti netreba, zivot ta nauci + triezvne zmyslanie ;)
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Je fascinujúce, ako sa vyhýbaš určitým otázkam a k ďalším dávaš stále tú istú odpoveď. :smt023
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Svarog napísal:Je fascinujúce, ako sa vyhýbaš určitým otázkam a k ďalším dávaš stále tú istú odpoveď. :smt023
ta sak toten holofojtos toci furt o tom istom :D tak je logicke ze sa opakujem :D
Svarog
Light Star
Light Star

Takže koľkokrát sa ťa Seth pýtal na tvoje ekonomické vzdelanie a koľkokrát si odpovedal?
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Svarog napísal:Takže koľkokrát sa ťa Seth pýtal na tvoje ekonomické vzdelanie a koľkokrát si odpovedal?
Chodte niekde do riti so vzdelanim :D sa pozri na to komplexne, aky to ma obrovsky potencial tento biznis, uz vyssie som to spominal. Ak 19 rocny grek dosiahol to, ze po roku v tomto zaraba 100 000 eur mesacne, dalej ze Markus nemec, ano videl som a nikto mi nenahucal dalsie halusky do hlavy :) je to cisty gadzo a vidlak a je mi z neho smiesne, nema dokonca ani strednu skolu s maturitou, robil kamionistu, kopal studne, tiez do toho nabehol v spravny cas, po roku zaraba 150 000 eur mesacne. Tu ti ani netreba to tvoje posrane vzdelanie, sak ja len chodim na kavicky sa kavickovat, na to netreba vzdelanie :D Tesim sa na tie zarobky aj ja a je mi srdecne ukradnute co si myslite :) tak poprosim admina alebo niekoho nech vymaze uz tuto temu, lebo nema to konca kraja ...
Svarog
Light Star
Light Star

Jop, týmto príspevkom si si odradil ďalších potencionálnych zákazníkov, len tak ďalej.

V okamihu, kedy začne byť otázok priveľa, alebo sa opakujú, lebo na ne nevieš odpovedať tak, aby to bolo jasné aj druhým, nie len tebe, tak sa paprčíš.
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Svarog napísal:Jop, týmto príspevkom si si odradil ďalších potencionálnych zákazníkov, len tak ďalej.

V okamihu, kedy začne byť otázok priveľa, alebo sa opakujú, lebo na ne nevieš odpovedať tak, aby to bolo jasné aj druhým, nie len tebe, tak sa paprčíš.
Vam to nebude nikdy jasne, lebo aj ked sa vam to vysvetli aj tak si budete dristat svoje. no nic idem mazat prispevky potom nejako odstrante temu lebo obrovskym nedopatrenim som sa tu dostal :D
Svarog
Light Star
Light Star

A teraz utekáš a zahládaš za sebou stopy? Výborne, ja osobne mám len a len vďaka tebe urobený názor na tie vaše kávasrandy. ;)
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Svarog napísal:A teraz utekáš a zahládaš za sebou stopy? Výborne, ja osobne mám len a len vďaka tebe urobený názor na tie vaše kávasrandy. ;)
Neutekam, tu vobec ziadnych zakaznikov nestracam, lebo ani odtial nikoho nechcem ani tu nikto potencialny nieje.

A teraz aky fas mi zablokoval button mazanie ? traperi :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ziadny button mazanie tu nie je, ja som tuto temu zalozil a ziadny tebou spominany button tu nemam, tak preco by si ho mal mat ty?
Napísať odpoveď