BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: BUX.TO - co vy na to ?

Príspevok od používateľa haha11 »

Meken napísal:Dakujem , uz som to aj zistil, len musim teraz cakat 48 hodin na zmenu alertpay uctu, lebo som zadaval paypal a teraz som si menil alertpay.

//autoeditácia príspevku (03 Máj 2010, 18:14)
Ako si mam overit ten alertpay? chcem si poslat tie peniaze ale stale mi vypisuje toto

We apologize, but you must be verified to make a payment to [email protected]. Please click here to get verified.
Musiš si oskenovať OP, a nejakú faktúru (napr. životné poistenie) aby tam boli tvoje osobné údaje, potom im to len odošleš a do 14 dní by Ti to mali verifikovať, lenže mne ho automaticky neoverili, musel som im napísať aby tak urobili.

// Ja som to riešil cez OP a faktúru, možno to teraz zjednodušili. Good Luck v klikaní reklám Meken :D.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No po dlhej dobe som si zalozil novy ucet na AP s pravdivými udajmi, zadal telefonne cislo, poslali mi sms na overenie a AP ucet mam verified :). takze ziaden OP netreba skenovat :P

Zo stareho som si poslal peniaze na novy a stary zmazal :).
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Otvorím tému.

Chcel by som nejak začať "za nič" zarábať na nete, poznám len bux.to... ale počul som,že bux.to už peniaze nevypláca, neviem čo je natom pravdy :( Vysvetlíte mi čo a ako + Kde inde sa dá ešte zarabať ? THX K+
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

JJ neobux vyplaca :), ale ak si kupis referalov ako som si kupil ja, tak skor prerobis ako zarobis, lebo daju ti napriklad 20 referalov a z toho 15sti neklikaju, alebo kliknu raz za 4 dni.. takze prerobis :P

Na Bux.to som aj ja, mam tam cez 160 dolarov, uz neklikam vyse roka, lebo nevyplacaju, ale dolare stale rapkaju , lebo mam par referalov..
paji77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa paji77 »

Kto si ma pridá do reffalov tomu dám finančnú odmenu..môj email je [email protected] a moje meno reffalu je paji77 ďakujem.. :D :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A tá odmena je koľko? 10 centov? :D
alkex
Amateur
Amateur

od akej ciastky vyplaca bux.to

Príspevok od používateľa alkex »

ahoj. viem ze je tu uz vela tem ohlaadom tejto stranky ale odpoved na moju otazku som nikde nenasiel. po forach citam, ze z bux.to si ludia posielaju aj male ciastky ako 10 USD a podobne, ale ja ked si chcem previest na ucet, tak mi napise,ze sa to da az od 50 USD, teraz tam mam 30 USD.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: od akej ciastky vyplaca bux.to

Príspevok od používateľa hughito »

Nemáš pocit, že už si si odpoveď napísal aj sám ?
alkex
Amateur
Amateur

Re: od akej ciastky vyplaca bux.to

Príspevok od používateľa alkex »

:) pre istotu to sem pisem, mozno sa to nejako da, vela ludi na nete pise ze si previedli nizsie ciastky ako 50 USD na ucet.
patiq_94
Novice
Novice

Re: Rada

Príspevok od používateľa patiq_94 »

[quote="RiddickSP"]Takze ako viacero ludi pozna firmu Bux To , preto vas chcem upozornit na to ze v poslednej dobe prestava fungovat asi pred 1 rokom som si dal vyplatit svoje zarobky no este stale mi pise ze platba prebieha je to trosku cudne ze za rok nedokazu spracovat 1 platbu , radim vam vyhnite sa zbytocnemu investovsaniu casu a uz vobec tam nevkladajte svoje financne prostrietky. Ak mate zaujem o spolahlicu klikacku tak si ceknite toto
http://www.incentria.com - je to spolahlive a narozdiel od Bux to nemaju problem s vyplacanim !

pocuj poradis mi som zaciatocnik ako si mam previest peniaze z Incentria.com do banky laebo tak ?? :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no co, klikate este niekto po takej dobe? Nabiehaju vam velke peniaze? :)
Napísať odpoveď