Strach z ticha na hodine
Re: Strach z ticha na hodine
Genius55: skuz na to nemysliet->najdi si nejaku zabavku pocas hodin aby si nemyslel na prdy ale na nieco ine, napriklad si daco kresli po lavici jak vsetci,rob nejake blbosti alebo si sadni vedla nejakej fakt dobrej spoluziacky a na prdy ani nebudes mat cas mysliet.
trenuj zvierace... ziskaj spat svoje sebavedomie:)
však to je snad najlepsie uje**ť si ked je v triede ticho všetci sa zasmejete a pokračujete dalej neviem prečo máš s toho strach skús si s toho spraviť srandu teda tak to robím aspoň ja 
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
daj sa hlavne do pohody a ono sa to vyriesi:D sak kazdy si nekedy uje*al:D a co? !
U nás to prebieha asi takto:
A: "Jano chytaj!"
(zvuk ktorý všetci poznáme)
B: "Mám! ...fú ale si sa pochlapil dneska"
A to sme tretiaci na strednej. Viem. Sme polodementné hovadá.
...ale teraz vážnejšie. Podľa mňa, a určite nie len podľa mňa je to len a len o psychike. Tj., nahováraš si to, a keby si na t nemyslel, nič sa neztane. Určite to nieje žiadna choroba, ani nič. Psychika funguje všade, nie len v tomto. Väčšina pseudo-fóbií je na tom založená, a dosť ľudí to prekonalo tak, že ich niekto iný doslova vysmial, nakopol, a donútil k tomu nech sa postavia na nohy a kašlú na to, čo robí psychika... Snaž sa, nemysli na to. Najlepšie bude, ak niečo robíš, riešiš a si zamyslený, vtedy to nevedomky potláčaš... A ak to nepôjde, tak to proste vypusti a vykri to nejakou trefnou vetou. Overené je napríklad že sa nakloníš k oknu a povieš: "Sakrá hrmí sa a mraky nikde". Alebo niečo podobné. Tiež môžeš skúsiť hneď potom zavibrovať stoličkou a napodobniť ten zvuk, alebo jednoducho vraziž spolusediacemu a povedať mu: "Bontón do pi*i!". Hádam som pomohol. PS: celkom by ma zaujímalo, čo ste riešili u psychologičky pol roka, keď to nepomohlo.
A: "Jano chytaj!"
(zvuk ktorý všetci poznáme)
B: "Mám! ...fú ale si sa pochlapil dneska"
A to sme tretiaci na strednej. Viem. Sme polodementné hovadá.
...ale teraz vážnejšie. Podľa mňa, a určite nie len podľa mňa je to len a len o psychike. Tj., nahováraš si to, a keby si na t nemyslel, nič sa neztane. Určite to nieje žiadna choroba, ani nič. Psychika funguje všade, nie len v tomto. Väčšina pseudo-fóbií je na tom založená, a dosť ľudí to prekonalo tak, že ich niekto iný doslova vysmial, nakopol, a donútil k tomu nech sa postavia na nohy a kašlú na to, čo robí psychika... Snaž sa, nemysli na to. Najlepšie bude, ak niečo robíš, riešiš a si zamyslený, vtedy to nevedomky potláčaš... A ak to nepôjde, tak to proste vypusti a vykri to nejakou trefnou vetou. Overené je napríklad že sa nakloníš k oknu a povieš: "Sakrá hrmí sa a mraky nikde". Alebo niečo podobné. Tiež môžeš skúsiť hneď potom zavibrovať stoličkou a napodobniť ten zvuk, alebo jednoducho vraziž spolusediacemu a povedať mu: "Bontón do pi*i!". Hádam som pomohol. PS: celkom by ma zaujímalo, čo ste riešili u psychologičky pol roka, keď to nepomohlo.
Genius55, okamžitě mi napiš na mail - [email protected] .... rád bych s tebou mluvil.
Chceš si s ním zaprdieť cez Skype?
no offense
no offense
no by genius, tak urcite napisem, toto je ponuka co sa neodmietaRadim14 napísal:Genius55, okamžitě mi napiš na mail - [email protected] .... rád bych s tebou mluvil.
kks ked toto nie je nejaky nadrzany fat-ass perv tak zozerem kefu
Genius55 - Posledná návšteva: 01 Mar 2011, 13:26

-
seth82
Darca
http://www.jiskrakyjov.cz/historie/sezo ... -zaci-1213
Trenér:
Radim MEZIHORÁK
+420 731 718 485
[email protected]
WTF
Trenér:
Radim MEZIHORÁK
+420 731 718 485
[email protected]
WTF
-
MichalkoOo
Zablokovaný
možno chce potrénovať jeho svaly v zadku 
-
pryja
Darca
A mozno dotycny Radim ani nema tusenie, ze jeho mail je vycapeny niekde na hojku.
Schválne, koľko srandistov už mu na ten mail napísalo v mene Genius55-a? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Dobrý nápad!pryja napísal:A mozno dotycny Radim ani nema tusenie, ze jeho mail je vycapeny niekde na hojku.