Problem s komunikaciou...
Re: Problem s komunikaciou...
moja frajerka chodí zo školy tiež domov a prídem za ňou väčšinou neskôr 
no tak na to že nechodí po škole von, ale ide domov by som sa veľmi nespoliehal
Nj mozno maBlur napísal:no tak na to že nechodí po škole von, ale ide domov by som sa veľmi nespoliehal
Inac teraz som si vsimol ze skoro kazde rano v buse a elektricke byva fakt pekna kocka
tak si cvič komunikáciu aby si v budúcnosti nemal problém prihovoriť sa hocijakej babeLumicko napísal: Nj mozno ma... Ale podla toho spravania aj tak nebudem pokracovat cize myslim ze to nema cenu uz riesit.
Inac teraz som si vsimol ze skoro kazde rano v buse a elektricke byva fakt pekna kockaale je to vysoky lvl...
a navyse poobede ju nestretavam ( chodim moc skoro )
A skym si mam cvicit komunikaciu?Blur napísal: tak si cvič komunikáciu aby si v budúcnosti nemal problém prihovoriť sa hocijakej babe
Komunikuj, komunikuj, choď von a prejdi sa, v autobuse alebo meste veď občas nezmyselné rozhovory s neznámymi ľudmiLumicko napísal: A skym si mam cvicit komunikaciu?
Veď ako sa naučíš hrať futbal? Tréningom
//Phase, tak toto si najviac vychytal
Pride mi to take blbe... Ked to tak vezmem tak ani jedna baba sa namna nepozera
... A to podla mna nejsom taky hrozny. Nechapem bud som si to nevsimol alebo fakt neviem... Keby prejavovali nejaky zaujem ze sa aspon pozeraju alebo nieco ono to aj prida odvahu a tak... alebo sa pozeraju az ked sa na nich usmievas? hmm
tak dojdi do školy v zime v kraťasoch a tielku a máš zaručené, že sa baby pozrúLumicko napísal:Pride mi to take blbe... Ked to tak vezmem tak ani jedna baba sa namna nepozera... A to podla mna nejsom taky hrozny. Nechapem bud som si to nevsimol alebo fakt neviem... Keby prejavovali nejaky zaujem ze sa aspon pozeraju alebo nieco ono to aj prida odvahu a tak... alebo sa pozeraju az ked sa na nich usmievas? hmm
btw, nemôžeš vedieť že si ťa baby nevšímajú tak sa tým zbytočne netráp
pozerajú sa vtedy keď z teba vyžaruje pozitívna energia/ pozitívna aura, vtedy najviac priťahuješ dievčatá. a baby nepozerajú tak na vzhľad ako chlapy 
A pozitívna energia vyžaruje hlavne zo sebavedomého a sebaistého človeka, ktorý vie čo chce
presne tak, pokiaľ bude zahrabaná myš ktorá sa bojí prehovoriť tak to aj tak vyzerá, hlavka dole, ofinka dlhá, poznáme...
Gayovia nemaju problem s komunikáciou či už s mužni alebo zo ženami,... chodte do nejakeho Gay podniku a popytajte sa tam ako na to 
nepoznate niekto nejaku tvorivu hru na podporu komunikacie?
resp. konkrétne mi ide o masmedialnu komunimaciu, hry pre skupiny, priprava a tak
resp. konkrétne mi ide o masmedialnu komunimaciu, hry pre skupiny, priprava a tak