e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Neviete, či sa dá z Košíc objednávať tovar za menšie poštovné ako z Anglicka? Nemáte niekto na nich kontakt?
Niečo mi hovorí (zvyk na Slovensku), že bude zbytočné očakávať ceny, ako sú v anglickom eshope. Uvidíme no, ale myslím, že sa aj po otvorení obchodu viac oplatí nakúpiť z UK.
-
mirak2
Hardcore addict
ceny su primerane a podobne ako v eshope, co som videl prirazky su max. 2 eura (nestudoval som ale veci v cenovej hladine nad 70eur, tam bude asi vacsi rozdiel)
Zdravím Vás potrebujem pomôcť. Som v objednávaní laik. Ale skúsil som to a objednal som si tri veci len tak pre skúšku. Objednávka sa uskutočnila v poriadku, ale po zaplatení mi neprišiel žiadny e-mail. Teda sa chcem opýtať či to musí prísť hneď ten e-mail, alebo až ked bude odoslaný balík mi ten e-mail príde.
Mali by prísť dva maily. Prvý s rekapituláciou objednávky a druhý pri odoslaný objednávky. Skús pozrieť priečinok SPAM, či náhodou tam neskončil mail od SD. Keď nie, tak jedine čakať.
Je lacnejšie poštovne? Spravil som objednavku za cca. 230€ a nabehlo mi iba 10,79 €
-
Scorpion90
King
Ano, je trosku lacnejsie. Mne to ukazuje 8,99 libry
Koľko približne trvá doručenie objednávky?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cca. 5-7 dni.
zdravim je lepsie objdnavat v librach alebo v eurach zo sportsdirect.com
Dávnejšie libry, teraz ako som to počítal, tak za eurá to vychádza lacnejšie. Veď si sprav objednávku napr. v eurách, pozri výslednú sumu a potom zmeň menu na libry a prepočítaj podľa kurzu ECB a uvidíš, čo ťa vyjde lacnejšie.
-
hojko
Site Admin
A nie je to jedno, kedze sa to plati aj tak kreditkou/PP a prebieha tam prepocet???
Myslím si, že ako sa dá na tom prerobiť, tak možno aj ušetriť. Človek zistí koľko platí až keď odošle objednávku. Zistiť sumu, ktorú bude platiť by sa dalo iba tak, že by si nastavil na karte autorizačný limit na sumu nižšiu, ako má zaplatiť, platbu by banka zamietla a tak by sa dalo zistiť, že aká suma to je. No a potom sa to môže porovnať s cenami v eurách / librách na SD.
Zdrvím, chcel by som sa pridať ku niekomu kto bude objednávať zo Sportsdirect. Najlepšie v okolí Topoľčian.
-
krankenwagen
Professional
Ale to ze to plati iba pre UK delivery a do siestej vecera si uz nemohol napisat ze?
Hi guys, this is for UK standard delivery only and is available until 6pm this evening as stated in the advert. Thanks.
Povedzte mi, pri checkoute vám zobrazuje možnosť platby cez PayPal? mne ukazuje len kreditnu kartu.
Kto chce kody? Tu máte dva:
10% off Tenisky - NNN2012
10% off na všetok tovar - Napíš správu
Kto chce kody? Tu máte dva:
10% off Tenisky - NNN2012
10% off na všetok tovar - Napíš správu
-
Scorpion90
King
Mne paypal ukazuje a pri tom druhom kode mi ukazuje vyprsanu platnost
No, už ho niekto redeemol. Kto všetko chce kódy tak PM.
Tento je na tenisky 10% off - NNN2012 ide všetkým.
//edit
Scorpion90 poslané
krakenwagen poslané
rados915 - poslane
Blade.m - poslané
/EDIT: Toto už vypršalo a dalšie kody niesu..
Tento je na tenisky 10% off - NNN2012 ide všetkým.
//edit
Scorpion90 poslané
krakenwagen poslané
rados915 - poslane
Blade.m - poslané
/EDIT: Toto už vypršalo a dalšie kody niesu..
-
krankenwagen
Professional
Mne tam paypal nezobrazuje, v com je to ine, ked budem platit kreditkou?
Hmm, rozdiel tam neni. Lenže ja keby druhy raz čo som niečo objednaval zo Sportsdirectu neplatil pomocou PayPalu, tak by som stratil 150€ - pretože mi poslali balík a kurierska spoločnosť DHL mi ho stratila a ja som im vypisoval stále emaily že mi nič nedošlo že kedy mi vratia peniaze. Absolutne nemali zaujem ani neodpisali na 10 emailov ktoré som poslal. Veci sa rozhýbali až ked som podal Dispute na tu PayPal transakciu - s odôvodnením neprišla mi objednaná vec.. Až potom sportsdirect mienil odpísať. Keby platím kreditkou tak nemám šancu vrátit peniaze a ako som to tak videl tak by vysrali na mna a neodpisali.
Dúfam že pri tejto čo som robil včera sa nič nestane. Brr
Dúfam že pri tejto čo som robil včera sa nič nestane. Brr