e-shop: www.sportsdirect.com
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
V tom pripade by som radsej teda siel cez paypal, no bohuzial ta moznost vyberu platby tam stale nie je.. 
Neviem prečo no.. Ešte by som sa chcel spýtať či dostanem šálku zdarma alebo teraz dostanem niečo iné? už mám 3 doma.
tiež tam nemám paypal
a poštovné mi vyhadzuje za 29,99 €, nemáte niekto prosím Vás nejaké zľavové kupóny? 
-
krankenwagen
Professional
Kód: Vybrať všetko
Hi Martin,
In order for paypal to appear, please ensure that your currency is set to GB£. The option should then appear on your screen.
Kind regards,
Emma
SportsDirect.comRe: e-shop: www.sportsdirect.com
Lenže v GBP to je drahšiee
Nechápem, oni maju paypal v gbp a nechcu zamienat na eura?
mne to nechce zaplatiť
... furt mi vypisuje toto: Sorry but this transaction has been declined by your bank, try again....pri tom cez paypal som už platieval a šlo to v pohode, peniaze mám na účte.
Nemáš nastavený nízky autorizačný limit pre platby cez internet na karte?Blade.m napísal:mne to nechce zaplatiť... furt mi vypisuje toto: Sorry but this transaction has been declined by your bank, try again....pri tom cez paypal som už platieval a šlo to v pohode, peniaze mám na účte.
no internet banking mám denný limit 10 000 € a denný limit z bankomatu mám 100 €...
Vy dvaja by ste mohli aj odpísať či vám kupón ide, alebo na čo som sa s tým sral vôbec? 
dik, karma+
...inač na paypal mám stav, že peniaze budú strhnuté hneď ako sportsdirect vybaví objednávku, ale na sportsdirecte tu objednávku nemám vybavenú (v žiadnej histórii, nikde ju nemám), máte s týmto niekto skúsenosť? Či im napísať?
Tak dnes mi prisla objednávka, zase posielajú tie maxi 1000 stranové letáky 
To už su nové hej? Aj nejaké kupóny sú? Nič dalšie neprišlo?
Kupóny sú na zadnej strane, ale platné až od 2013
Dneska sa ráno stav zmenil na "zásielka je spracovaná na pobočke BRATISLAVA - SLOVAKIA" je možné že zajtra príde kurier?
Hej, väčšinov to tak býva....
-
krankenwagen
Professional
Zdravim, vcera vecer mi napisalo, ze zasielka opustila triediace stredisko Bratislava a dnes rano o 6:00 sa stav zmenil na: zásielka je v mieste určenia BRATISLAVA - SLOVAKIA. Lenze adresa dodania je v Prievidzi a to je napisane aj v trackingu aj na fakture. Pride mi to vlastne? 
-
krankenwagen
Professional
No su dve hodiny a stale sa stav nezmenil na Zásielka je doručovaná kuriérom DHL 
//edit: je to doma
//edit: je to doma
Ako je možné že som objednával už viac ako 10 krát, za celkovo vic ako 6000 € a doteraz som nedostal darček, ba ani jediný leták 
-
lowmanek
Light Professional
Ja som objednaval tusim ale 5krat a dostal som 2 hrnceky. O nic neprichadzas, tie hrnceky su opachy a katalog, srsly? Ved vouchery z neho su na internete a neverim, ze by sa ti to chcelo listovat. Aj ked na zachodove pocitanicko akurat.