Slovenska Posta dodanie balika
Re: Slovenska Posta dodanie balika
nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu
chcem nieco kupit od jedneho chlapika, nejde o velku sumu, no mam z neho divny pocit, pytal som od neho foto, no vraj pozical fotak znamemu, ked som sa ho pytal na fotak v mobile, tak vraj nema kabel od mobilu...proste mam zly pocit, no ako som spominal nejde o velku sumu takze to asi risknem, no chcem sa predsa len spytat, ide o dobierku, cize ked mi to pride na postu, preberiem to, rozbalim a zistim ze to nie je to, co sme sa dohodli ze posle, mozem to vratit/reklamovat/vratia mi peniaze?
// fajn, tak z obchodu nic, vdaka
chcem nieco kupit od jedneho chlapika, nejde o velku sumu, no mam z neho divny pocit, pytal som od neho foto, no vraj pozical fotak znamemu, ked som sa ho pytal na fotak v mobile, tak vraj nema kabel od mobilu...proste mam zly pocit, no ako som spominal nejde o velku sumu takze to asi risknem, no chcem sa predsa len spytat, ide o dobierku, cize ked mi to pride na postu, preberiem to, rozbalim a zistim ze to nie je to, co sme sa dohodli ze posle, mozem to vratit/reklamovat/vratia mi peniaze?
// fajn, tak z obchodu nic, vdaka
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...pošta zodpovedá iba za doručenie, nie za obsah...
A čo myslíš, že si koleso poštárka dala okolo krku a šla to doručiť? Poštárka vypísala papierik o doručení zásielky a hodila ho adresátovi, ktorý musí ísť na poštu vyzdvihnúť si zásielku.
Robí ti to veľký problém počkať ešte deň a potom tam prípadne zavolať? Alebo sa môže ísť adresát spýtať, čo s tým je. Čakáš, že niekto tu z fóra je poštárka z Janovej Lehoty a povie ti, čo je s tvojim kolesom?!
Ešte počkaj deň a potom to rieš.
Ešte počkaj deň a potom to rieš.
Mohlo sa stať hocičo, ale pochop, že tu ti nikto nevie na to odpovedať. Ak zajtra nič nepríde, tak tam zavolaj a budeš hneď vedieť, kde je problém.
-
Grim
Darca
...čakať...
cakaj este, ak si si nedal poslat € na ucet, trva to okolo tyzdna (+bol tam aj vikend)
-
twardykamen
Medium Professional
stal sa mi podobny pripad.dobierka sa vyzdvihla ale ten ustrizok na vyber penazi uz nedosiel.niekde sa stratil.reklamacia to vyriesila.no ale cakaj dalsie zdrzanie.u mna to trvalo ccaa 10 dni.
Ja už druhý týždeň čakám na jeden balík zo Zahraničia.
Je šanca že ho ešte dostanem?
Je šanca že ho ešte dostanem?
no a ja štvrtý
ale za ten môj možno nemôže slovenská pošta 
-
twardykamen
Medium Professional
chod znova na postu spytat sa ako dalej.mozno budes musiet pockat kym skonci platnost povodneho nedoruceneho a az potom dalsia reklamacia.ale urcite by som sa siel informovat.
toto je debilizmus nasej posty.maju to v systeme ako nevyplatene , mohli by ti to kludne vyplatit hodit to hned do systemu(nikto by to uz nemohol vybrat) ale nie chcu papier.
toto je debilizmus nasej posty.maju to v systeme ako nevyplatene , mohli by ti to kludne vyplatit hodit to hned do systemu(nikto by to uz nemohol vybrat) ale nie chcu papier.
ja som posielal dobierku prvou triedou (ako list do 500g - 421g asi) a adresatovi neprisla, ani sa spat nevratila.. bol som samozrejme hned na poste, kde ma odbila pani aby som este cakal.. podla sledovacieho cisla zasielka ani neopustila moju postu, no podla nej nie je mozne aby tam ostala.. medzitym presiel mesiac, isiel som to samozrejme reklamovat. Za nejake 3 tyzdne mi prislo vyjadrenie, ze moja reklamacia bola uznana ako opodstatnena, a z ceny dobierky 85€ mi posielaju
12€
nasraty som bol neskutocne
mozno som sa mal odvolat a dostal by som viac, ktovie... proste slovenska posta je pre mna uplny odpad, tie ich mizerne sluzby to sa len tak nevidi
nasraty som bol neskutocne
mozno som sa mal odvolat a dostal by som viac, ktovie... proste slovenska posta je pre mna uplny odpad, tie ich mizerne sluzby to sa len tak nevidi
presne tak, preto si treba radsej priplatit za kuriera, priplaca sa tusim okolo 3€ naviac a pride mu to o den, ale vies ze mu to pride...ja to uz budem riesit iba takto
-
TommyHot
Addict
Ja som si pred mesiacom objednal obal na iPad z USA a BF3 psie znamky zo Svedska. Ani jedno mi neprislo. Posta o nicom nevie a v pripade zasielky z USA ani colnica. Na infolinke mi povedali, ze mam ist na pobocku a ze podla mena zistia ci maju u seba zasielky. Prisiel som na pobocku a tetka za priehradkou ma presviedcala, ze podla mena nevedia nic zistit, ze mam povedat odosielatelovi nech poda v USA reklamaciu. Ten sa na to vysral a poslal mi obal este raz (ale teraz som si to dal poslat do ineho mesta na inu adresu), tak snad to uz pride. I ked tie psie znamky uz neuvidim. Takze tolko k tejto diletantskej spolocnosti.
objednal som si dost velky balik, nie je ani najlahsi, posielaju mi to postou ...
... pride mi to na postu a vyzdvihnem si to pri okienku alebo mi to pride nejakym postovym kurierom ku brane?
-
Soviet
Darca
Zalezi ako to poslali. Ak balik poslali cez postackeho kuriera, tak k dveram. Ak len klasicky ako balik, tak si prides po to sam na postu.
aha aha.. ja som myslel ze ak pride nejaky objemnejsi balik na postu, tak to prevezme kurier s autom 
Zdravím,
nevie niekto, či sa dá poslať balík nejako na adresu pošty a moje meno?...proste chcem si objednať produkt, ale nechcem, aby mi neprišla oznámenka domov...nedá sa to nejak?
Ďakujem za prípadnú odpoveď
nevie niekto, či sa dá poslať balík nejako na adresu pošty a moje meno?...proste chcem si objednať produkt, ale nechcem, aby mi neprišla oznámenka domov...nedá sa to nejak?
-
twardykamen
Medium Professional
V CR sa to da.Kolega takto objednava kavu.Necha si ju poslat na postu.a kedze byva blizko hranic len si dojde na postu po zasielku.(zasielaju len v ramci CR)
Dá, takéto doručenie sa volá poste restante. Poste restante sa píše namiesto ulice. PSČ a mesto sa uvádza to, kde chceš aby ti to prišlo (=pošta). Zásielka príde na poštu a tam zostane, pokým si ju nevyzdvihneš. Avšak najdlhšie 18 dní. Keď to dotyčný odošle, vypýtaj si od neho podacie číslo. To potom zadáš na stránkach pošty a uvidíš tak, kedy zásielka prišla na tvoju poštu a kedy si ju môžeš vyzdvihnúť. Logicky ti teda nikam nepríde ani oznam o uložení zásielky (žltý papierik). Pri objednávaní tovaru napr. z nejakého eshopu by dodacia adresa vyzerala takto:renewal napísal:Zdravím,
Pišta Lakatoš
Poste restante
921 01 Piešťany