Router
Router
Mám taký problém. Asi minulý týždeň som si prehadzoval program z TURBO 2 na TURBO 3 od T-COMU. Tesne predtým som si ešte upadatoval FW na routri (DSL-2641R). A od toho momentu ako mi nabehla T3 tak to nehorázne vypadáva. Volal som aj s technikom ale ten do kopy na nič neprišiel a ešte ženská bola taká drzá, že mi povedala nech páčkam na linke a ta pipka ma brutálne zrušila. No a teraz je to tak že keď mi padne net tak dioda DSL bliká ako vianočný stromček v pohode aj 5hod a nič. Skúšal som ho resetovať uz nespočetne krát zadávať na novo meno heslo ale stále nič. Tak som rozmýšlal či kupiť novy router a ten to napravi alebo čo? Lenže v skrinke som mal ešte jeden router a chcel by som to na nom skúsiť len neviem či to bude fungovať. Jedná sa o router AIR LIVE AP-5460AP. Len ak sa to s týmto dá ako ho mám nakonfigurovať a postupovať ? Dík za každú radu a pomoc vopred
Re: Router
hmmm T-com tusim dava do routrov vlastny FW ale to by to potom zrejme neslo vobec, ja by som ich tam otravoval na tom supporte
ja som tam tiez dnes volal 2x 
Re: Router
Skusaj tym technikom volat.Aspon ja mam taku skusenost ze niektory su ochotny a niektory zas nevedia ani spustit pc.