Router

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ViADRUS
Amateur
Amateur

Router

Príspevok od používateľa ViADRUS »

Mám taký problém. Asi minulý týždeň som si prehadzoval program z TURBO 2 na TURBO 3 od T-COMU. Tesne predtým som si ešte upadatoval FW na routri (DSL-2641R). A od toho momentu ako mi nabehla T3 tak to nehorázne vypadáva. Volal som aj s technikom ale ten do kopy na nič neprišiel a ešte ženská bola taká drzá, že mi povedala nech páčkam na linke a ta pipka ma brutálne zrušila. No a teraz je to tak že keď mi padne net tak dioda DSL bliká ako vianočný stromček v pohode aj 5hod a nič. Skúšal som ho resetovať uz nespočetne krát zadávať na novo meno heslo ale stále nič. Tak som rozmýšlal či kupiť novy router a ten to napravi alebo čo? Lenže v skrinke som mal ešte jeden router a chcel by som to na nom skúsiť len neviem či to bude fungovať. Jedná sa o router AIR LIVE AP-5460AP. Len ak sa to s týmto dá ako ho mám nakonfigurovať a postupovať ? Dík za každú radu a pomoc vopred
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Router

Príspevok od používateľa iWin »

hmmm T-com tusim dava do routrov vlastny FW ale to by to potom zrejme neslo vobec, ja by som ich tam otravoval na tom supporte :) ja som tam tiez dnes volal 2x :)
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Router

Príspevok od používateľa balthier »

Skusaj tym technikom volat.Aspon ja mam taku skusenost ze niektory su ochotny a niektory zas nevedia ani spustit pc.
Napísať odpoveď