odisla nokia e52

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

odisla nokia e52

Príspevok od používateľa dako77 »

ahojte, mam taky problem, ze mi spadla nokia e52, a odvtedy sa nerozbehne vobec. Jedine co urobi je, ze ked ho zapinam tak zavibruje, ako bezne a to je vsetko. Nic viac nenaskoci. Zaujimave, ze ked stlacim on/off tlacitko po tom co zavibroval, tak uz nezavibruje, az ked znova vyberiem baterku. Takze da sa povedat ze sa chova, ako keby sa dal normalne zapnut, vypnut.
Chcem sa spytat,ze v com moze byt problem? Kamarat mi povedal, ze mohla odist aj baterka, co si myslite?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: odisla nokia e52

Príspevok od používateľa hojko »

Baterka pri padnuti s tym, ze vibruje (a teda dodava prud)??? Pochybujem. Skor doska, displej alebo nieco ine.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mne tiež takto odišla E52ka.. stlačil som ON a iba zavibrovala a nič. Potom som ju dal do nabíjačky a telefón naskočil. Avšak po mesiaci už sa nedala zapnúť ani cez nabíjačku, tak som ju odniesol do servisu - skúsili nahrať nový software, avšak ukazovalo chybu.. tak som ju odniesol ešte na záručný servis (mesiac pred koncom záruky).. a oni mi vymenili dosku => dali mi komplet nový telefón, pôvodný ostal iba zadný kryt a baterka.

Ak máš v záruke, choď reklamovať, E52ky sa softwarovo serú, takže podľa mňa Ti ju hneď vymenia.. samozrejme pád nespomínaj.

:)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

v E52 sa nekazia SW (jedine tie uplne prve mali problem)
E52 je ale tragicky telefon na HW, doska je velmi tenka a nachylna na praskliny po pade
dako77
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dako77 »

hojko, niekde som pocul aj to, ze ten vibrator je priamo v baterke, ale v istom zmysle mas pravdu, a dalej v zaruke uz nie je a vidim to asi na tu zakladovku, ktora asi nebude lacna... :/ a inak na doske som nevidel ziadnu prasklinu...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Zakladna doska sa podla mna ani neoplati menit. Lacnejsie ta vide bazarovy fon. Novy zrejme tiez nezozenies.
Co sa tyka vibratoru, ten urcite nie je v baterke, rozober si telefon a uvidis ho.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

@dako77
praskliny su mikroskopicke, volnym okom ich neuvidis

u vsetkych novych Nokii zavibrovanie pri starte (a nasledne nezapnutie tel.) znamena ze v startovacom test telefonu nieco nepreslo
v zasade existuju 2 dovody preco:
1. poskodena bezp.zona (napr.cez downgrade), poskodene IMEI, atd
2. nepresiel test baterie (bateria ma 3konktaty), cesta k tomu 3 pinu je poskodena
Napísať odpoveď