Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
tak este takych 200 by som dal
tak povedzeme ze to je strop.
je to hlavne pre manzelku chce fotit syna a nahravat videa mala doteraz samsung diva
a uz ho konecne rozbila tak zhanam nieco nove.
LG gd880 co to za mobil ide tam dobre navigacia ?
slabe farby slaba baterka asi ze ? ale mam ho mat za lacnu cenu
-
dante-stalker
Novice
ma nietko z Vas ZTE Tania? chystam sa kupit vsetko je super len ma stve ta pamät trochu ale ma skydrive ak niekto ma napiste nazor
chces ho preto, lebo je lacny a s Windows mobile? a ze chces vyskusat wm ale nechces kvoli tomu kupovat drahsi model?
4gb bez moznosti rozsirenia je malo, okrem toho tam uz budu nejake data...
4gb bez moznosti rozsirenia je malo, okrem toho tam uz budu nejake data...
-
dante-stalker
Novice
nj pre uzivatela je 2,9 gb ale ja nie som moc narocny na pamät tak max 0,5gb hudba a ostatne volne ale velka skoda tej pamäte este som vsak rozmyslal: poznate nieco ako Sony Ericsson Xperia Active s 3,5´´ displejom do 150e?
(asi by som chcel vela)
Zdravim chcem si kupit telefon cez Eshop ide o SG2, podla reakcii kupujucich je spolahlivy maju cesko-slovenske obchodne zastupenie. Hladal som valstne o aku distribuciu telefonu ide no nenasiel som. Na email som dostal odpoved " jedná se o společnou česko-slovenskou distribuci." Pokial viem tak je slovenska a ceska, ale ze su spolocne hm. No a otazka je to vlastne podstane o aku distribuciu ide? co na tom zalezi? nevyznam sa do toho preto sa tak blbo pytam. Vadi to ak by som mal napr cesku? da sa to zmenit budem o nieco ukrateni tym, ze nemam slovensku?
Dakujem
Dakujem
-
javatar
Hardcore addict
zdar,
potrebujem poradit s kupou mobilu - nepotrebujem ziadny turbo smartphone, mobil vyuzivam na telefonovanie, sms, budik a sem tam aj pripomienky
na druhej strane, fotak sa obcas zide (niekedy potrebujem odfotit neaky text), bluetooth a moznost pripojenia k PC tiez nie je na skodu a neake veci navyse tiez nie su zle
posledny rok aj par mesiacov pouzivam LG KP500, nebol vsak novy a tak pomaly uz doziva
ako nahradu som si vyhliadol Samsung S5230 ale v recenziach sa stazuju napr. na slabu odozvu displaya alebo neskoro chodiace sms (prihlasujem sa pomocou sms dost pravidelne takze to by mi poriadne prekazalo) - ma niekto osobnu skusenost? pripadne odporucit nieco ine?
za ten rok som si celkom zvykol na dotykovy display ale myslim, ze v tejto cenovej hladine sa nemozem branit ani prechodu naspat na HW klavesnicu, cenovy strop cca 100evri
vdaka a karma za kazdu radu
potrebujem poradit s kupou mobilu - nepotrebujem ziadny turbo smartphone, mobil vyuzivam na telefonovanie, sms, budik a sem tam aj pripomienky
na druhej strane, fotak sa obcas zide (niekedy potrebujem odfotit neaky text), bluetooth a moznost pripojenia k PC tiez nie je na skodu a neake veci navyse tiez nie su zle
posledny rok aj par mesiacov pouzivam LG KP500, nebol vsak novy a tak pomaly uz doziva
ako nahradu som si vyhliadol Samsung S5230 ale v recenziach sa stazuju napr. na slabu odozvu displaya alebo neskoro chodiace sms (prihlasujem sa pomocou sms dost pravidelne takze to by mi poriadne prekazalo) - ma niekto osobnu skusenost? pripadne odporucit nieco ine?
za ten rok som si celkom zvykol na dotykovy display ale myslim, ze v tejto cenovej hladine sa nemozem branit ani prechodu naspat na HW klavesnicu, cenovy strop cca 100evri
vdaka a karma za kazdu radu
star som mal 5 rokov, ziadna sms mi neprisla neskoro, to je blbost, ak ti staci takyto telefon, kludne ho ber, na telefonovanie a sms, to staci, pripomienky si vies cez widget pripnut na plochu, je blbost davat za telefon 100€, z ktoreho chces telefonovat, odozva je slabsia, pretoze je to dotykovy tft displej, cize sa da ovladat aj predmetmi...perom, ceruzkou, hocicim, tento rozdiel ale nepociti nikto, kto predtym nevyskusal novsie displeje, ani ti to nebude vadit, ked si nevyskusal nieco lepsie
...nebudem ti tu radit android, lebo ti ho netreba, ani ta nahovarat na zvysenie budgetu, lebo pri tvojich poziadavkach to urcite netreba...s5230 som mal, a keby mi neodchadzal displej po 5 rokoch a nechcel som nieco lepsie, este by som ho asi mal...inak mozno stoji za pozretie nejaka nokia z radu asha...tam si vyber podla ceny a dizajnu
a ten text..vo fotaku v s5230 mas mod T ako Text, fotil som si tym tahaky do skoly s celkom uspesnou viditelnostou...nema vsak blesk
co si myslel tym, ze sa prihlasujes pomocou sms? s5230 ma celkom pomaly net, navyse wifi nema
a ten text..vo fotaku v s5230 mas mod T ako Text, fotil som si tym tahaky do skoly s celkom uspesnou viditelnostou...nema vsak blesk
co si myslel tym, ze sa prihlasujes pomocou sms? s5230 ma celkom pomaly net, navyse wifi nema
-
javatar
Hardcore addict
dik, prihlasovanie pomocou sms - napr. do internet bankingu ako cast autentifikacie (tam najcastejsie)
co sa tyka displayu tak som si odskusal aj lepsi ale tak mobil je pre mna nastroj a aj ten co je na KP500 mi vobec nevadil aj ked bolo treba pouzit viac sily
co sa tyka displayu tak som si odskusal aj lepsi ale tak mobil je pre mna nastroj a aj ten co je na KP500 mi vobec nevadil aj ked bolo treba pouzit viac sily
ahojte, po 2 tyzdnoch pouzivania LG Prada a navrate k Nokii E75 mam jasno v tom, ze potrebujem vacsi dotykovy displej (cize nie mini telefon) a vysuvaciu hw klavesnicu
zatial evidujem SE xperiu pro a HTC desire Z
su este aj ine s takouto konstrukciou? a ktory z nich vybrat? pouzivam hlavne GPS, mapy a internet
zatial evidujem SE xperiu pro a HTC desire Z
su este aj ine s takouto konstrukciou? a ktory z nich vybrat? pouzivam hlavne GPS, mapy a internet
nokia n900, motorola backflip, alebo tebou spominana, mnohymi ludmi osvedcena xperia pro
... alebo potom este nejake blackberry
desire z ma strasne uzku klavesnicu
desire z ma strasne uzku klavesnicu
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
radis n900?
backflip je atrapa telefonu a blackberry..nuz..na to musis mat chut proste 
takze bez rozmyslania a kadejakych spekulacii xperia pro
takze bez rozmyslania a kadejakych spekulacii xperia pro
neradim, radim xperiu pro, ja za to nemozem ze su na trhu
aspon sa presvedci, ze SE je najlepsia volba
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no to hej, bol to omyl vyroby ta nokia 
N900 bol na svoju dobu relatívne rýchly telefón, s jednoduchým open source (?) OS. Keby nebol sakra hrubý, tak by bol fajn. Tiež ale radím Xperiu Pro.
-
evilbanana
Medium Star
galaxy s2 alebo xperia S? poradte pripadne usmernite mam x8 a uz nechcem sekavy low cost ktoremu kazdu chvilku dojde ram a potom treba restartovat
@Hensym
co mas na mysli tym jednoduchym open source? (ano mam N900)
@evilbanana
galaxi s2 ale z toho 70% len kvoli tomu ze samotna znacka SE mi je nechutna
//pre karmistu: robil som servisaka v autorizovanom servise SE
ale kludne pridaj dalsie minus
co mas na mysli tym jednoduchym open source? (ano mam N900)
@evilbanana
galaxi s2 ale z toho 70% len kvoli tomu ze samotna znacka SE mi je nechutna
//pre karmistu: robil som servisaka v autorizovanom servise SE
Aky mobil si mam kupit?
Ahojte! Potrebujem poradit ohladne vyberu noveho mobilu. (dotykovka)
Mal by byt od Sony alebo Samsungu(ale nemusi,nezalezi mi na znacke), do cca 250 €
WiFi, jack,min 5 Mpx, blesk, HD videa, bateria co aj nieco vydrzi, slusna pamat s pamatovkou, prehliadac dokumentov, atd... Vlastne hladam spolahlivu dotykovku na pocuvanie hudby,fotenie a neake tie videa a dokumenty. Co vy na to?
Ahojte! Potrebujem poradit ohladne vyberu noveho mobilu. (dotykovka)
Mal by byt od Sony alebo Samsungu(ale nemusi,nezalezi mi na znacke), do cca 250 €
WiFi, jack,min 5 Mpx, blesk, HD videa, bateria co aj nieco vydrzi, slusna pamat s pamatovkou, prehliadac dokumentov, atd... Vlastne hladam spolahlivu dotykovku na pocuvanie hudby,fotenie a neake tie videa a dokumenty. Co vy na to?
na hudbu SE Live walkman, ten ti vydrzi okolo 15 hodin prehravania hudby, no na videa asi moc nie, ma 3,2", teda sem-tam videa kludne, ale nejake filmy by som na tom asi nepozeral, alebo potom z tvojej temy ace2, xperia u, mozno najdes aj desire s
co vravite na HTC evo 3d?oplati sa to este dnes? podju natom aj novsie hry?