Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa seth82 »

Nie sú absurdné. Považuješ za absurdné, že ženské nemôžu chodiť v moslimských krajinách v minisukniach a bez podprsenky? Asi nie. UK má svoje zákony, je to zvrchovaná krajina, ak tu niekto príde s cieľom priživovať sa na systéme, musí dobrovoľne prijať štatút "resident" a tým pádom (hoci to platí už pri vstupe na pôdu UK) pre neho 2x platia lokálne zákony, ktoré sú často prísne. Neznalosť zákona neospravedlňuje. Koniec debaty. Jazyková bariéra, neznalosť pravidiel a iné sračky nie sú problémom UK ale tých, ktorí sa tu kotia. Neznášam túto kauzu, pretože sa k nej vyjadrujú médiá a ľudia, ktorí si myslia, že Slovensko je stredom vesmíru a že jeho občania (v UK zázračne Slováci, u nás zázračne "rómovia") sú zákonom chránení. Najlepšie na tom je, že sa so mnou často (na SME) vadia ľudia, ktorí ani nevedia, že UK nemá ani len ústavu. Preto ma to neustále provokuje, ako z toho niekto (je*** mimovládky) spravil obrovské haló.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nechce sa mi verit, ze im stat len tak, bez priciny odobral deti. Boli ciste a normalne oblecene? Nehromadili sa odpadky na dvore? Chodili do skoly? Ucili sa rec? Boli zaregistrovane u pediatra? Atd, atd.
V zapadnych krajinach su zakony ovela silnejsie a na vychovu deti sa pozara inak. Ja som v UK robila parkrat babysitting napriek tomu, ze jedno z deti malo uz 16-17 rokov a teoreticky sa mohlo postarat o mladsich surodencov. Takisto bitie deti pri vychove je u nas uplne bezna vec, zatial co v inej krajine je to povazovane za trestny cin.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No vsak chceli z toho vytrieskat peniaze, len tam neberu ciganov ako chranenu zver, jak u nas, tak sa s nimi nesr*li. U nas by v tych osadach deti ani byt nemali, sa tam v blate valaju v zumpach, hole behaju v zime.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth82 napísal:Nie sú absurdné. Považuješ za absurdné, že ženské nemôžu chodiť v moslimských krajinách v minisukniach a bez podprsenky? Asi nie. UK má svoje zákony, je to zvrchovaná krajina, ak tu niekto príde s cieľom priživovať sa na systéme, musí dobrovoľne prijať štatút "resident" a tým pádom (hoci to platí už pri vstupe na pôdu UK) pre neho 2x platia lokálne zákony, ktoré sú často prísne. Neznalosť zákona neospravedlňuje. Koniec debaty. Jazyková bariéra, neznalosť pravidiel a iné sračky nie sú problémom UK ale tých, ktorí sa tu kotia. Neznášam túto kauzu, pretože sa k nej vyjadrujú médiá a ľudia, ktorí si myslia, že Slovensko je stredom vesmíru a že jeho občania (v UK zázračne Slováci, u nás zázračne "rómovia") sú zákonom chránení. Najlepšie na tom je, že sa so mnou často (na SME) vadia ľudia, ktorí ani nevedia, že UK nemá ani len ústavu. Preto ma to neustále provokuje, ako z toho niekto (je*** mimovládky) spravil obrovské haló.
To je pekné, ale vo svojom príspevku si troška demagogicky vypichol iba zjavne ten najhorší prípad. :smt006
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja som urobil to isté, čo robia naše médiá celý čas - vyberajú si (mimochodom, ničím nepodložené) nejaké prípady, ktoré sa dozvedajú iba z JEDNEJ strany, pretože anglické úrady k týmto veciam nemôžu vydávať komentáre. Teda všetky naše senzáciechtivé médiá majú informácie čuduj sa svete iba od tých, ktorým deti vzali. Tí samozrejme vykreslia situáciu po svojom, bez toho, aby sa k slovu dostali aj úrady, médiá to s radosťou preberú a spravia z nich obete obrovského bezprávia. Tak ako to spravili s cigánmi Čonkovcami. Je jedno, či som "demagogicky" vypichol práve jeden prípad - ak sú ostatné prípady považované za porušenie pravidiel tu v UK, je úplne jedno, či sa to Slovákom zdá absurdné, alebo divné. Pravidlá porušené boli a basta. A určite to neprebieha tak, ako to opisujú médiá. Demagógia je hlavne na ich strane, pretože sa to týka našej zákonom chránenej menšiny, ktorá je nemilo prekvapená, že v UK sa s ňou nebavia.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://spravy.pravda.sk/riesenie-romske ... domace_p12 - no isto pán Kaliňák.... pokiaľ hovoríte o rešpekte k zákonu, tak by ste mal zákon rešpektovať v prvom rade sám a postaviť sa na stranu ľudí, ktorých zákonné právo (právo užívať svoje vlastníctvo) je dennodenne narušované osadníckymi asociálmi....
A to nehovorím o všeobecnom "uznávaní" a "rešpektovaní" zákona u osadníkov ako takých....
Uznávam, že sa tie reči možno počúvajú dobre.... možno to aj ten Kaliňák dobre myslí, ale teraz je otázka či bude mať gule uviesť to do života....
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Polícia ide chrániť nelegálne stavby - tomuto sa vraví právny štát :D Len tak ďalej, ešte chvíľu a onedlho sa problém vyrieši sám - spravoslivo nasratí ľudia veci vyriešia ručne. Modlím sa, aby si to s cigánmi odniesli aj politici a ostatná čvarga.
OneTouch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa OneTouch »

ahaa...takže podľa udalostí za posledných pár dni to mám brať tak, že keď si postavím budovu kdesi na poli ešte aj na cudzom pozemku, tak mi tam obec natiahne elektriku, plyn atď. a stavba sa stane legálna? :lol: :lol: samozrejme, berte to ako iróniu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zrejme sa im reakcie na clanok nepacili, tak par hodin potom este bolo treba pridat dalsi, kde sa uz spominaju deticky http://roznava.korzar.sme.sk/c/6548694/ ... adach.html
Ale reakcie nie su o nic lepsie :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako inak, SME so svojou typickou stratégiou chce liezť na city. Ináč ten policajný náčelník, či čo je to zač, je zjavne právne nevzdelaný debil. Nepovolené zhromažďovanie na vlastnom pozemku? To kde videl? Sorry, toto sú presne kroky, ktoré magistrovi Kotlebovi prihrnú tisíce voličov a ja netuším, či si to tí ko*ot je*** v Bratislave uvedomujú.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ktory den to tam pride cistit?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zajtra.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Drzim palce :) Snad pojde aj cez mrtvoly.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ináč v tom článku o tých cigánskych deťoch v osadách je vidno, že ako SME nadržiava cigánom a vymýšľa si totálne bludy na to, aby zabrnkalo na citovú zložku čitateľov. „Odvtedy žijeme v strese. Nie je mysliteľné, aby sa dvojročné dieťa ustrašene pýtalo, či už ide Kotleba.“ - isteže, cigánske deti v osadách sú tak nadpriemerne inteligentné, že dvojročné dieťa sa už niečo také dokáže spýtať. Okrem toho SME popiera, že Krásnu Hôrku podpálili cigáni, to je teda ďalší blud. Len nech vyčkávajú a rozdúchavajú nenávisť, ak to takto pôjde ďalej, tak Kotleba vyhrá ďalšie voľby a to bude teda poriadna sranda. Dovtedy zo Slovenska vysťahujem celú svoju rodinu, lebo to nedopadne dobre.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Meh, nasi politici maju svojich Romov radi. Mozu na nich ukazovat aki su multi-kulturalni :)

V takom Francuzsku sa s tym neseru a nelegalne osady likviduje priamo policia. (s odvolanim na verene zdravie)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

axxis - prosím, môžeš sem o tých FR osadách dať nejaký link? Rád by som to ukázal zopár "neveriacim tomášom."
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kiez by prislo komando aj ked mi mama kaze si upratat izbu, lahsie by sa vyhovorilo, ze nemozem :lol:
Tesim sa na sobotne spravy a tie klamstva a potom vyjadrenie na stranke nase Slovensko. Moj nazor je, ze opovrhujem kazdym jednym clovekom, ktory sa dobrovolne rozhodne sluzit a nadalej ostat v policajnom zbore, ked je len vlastne silovym nastrojom legalnej politickej mafie. Nie kazdy hned vie komu to vlastne sluzi, preto by bolo nefer do tejto skupiny zahrnut aj novacikov.

Na zaver su mi neprijemni a mam averziu k vsetkym nepracujucim a v chajdach zijucim romom, ale aby niekto veril ze cigani zapalili strechu na Krasnej Horke a baj d vej to dokazali cez vyse 10metrove hradne mury, ktore boli stavane aby volakedy vydrzali pripadne boje je na hlavu.
Napísať odpoveď