Big Bang Theory [spoilers]
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Big Bang Theory [spoilers]
lebo si si na ne zvykol, a už čakáš vtip
-
Sarger
Guru wannabe
Určite to nie je ono, ale stále lepšie ako zbytočne nudný HIMYM.
HIMYM je už zbytočne pretiahnutý seriál. Kludne to mohli ukončiť po 5. sérii a ľudia by si to uchovali ako naozaj top seriál. Teraz to získa nálepku "na konci nudný, inak fajn"...
Čo sa týka TBBT, tak tá Amy mi absolútne nesedí, ja by som tam bral radšej ovela viac Penny, ktorá sa mi zdá, že sa už ku koncu nejak vytrácala, čo je jednak škoda, lebo je to krásna žena a jednak škoda aj preto, lebo pri jej scénkach sa človek v 99% prípadoch zasmial. U Amy mi to príde niekedy trošku trápne, nie vtipné. Stuart je v pohode, ak je tam raz za 3-4 časti na 30-40 sekúnd. Uvidíme, čo to bude, ak tam bude častejšie.
Čo sa týka TBBT, tak tá Amy mi absolútne nesedí, ja by som tam bral radšej ovela viac Penny, ktorá sa mi zdá, že sa už ku koncu nejak vytrácala, čo je jednak škoda, lebo je to krásna žena a jednak škoda aj preto, lebo pri jej scénkach sa človek v 99% prípadoch zasmial. U Amy mi to príde niekedy trošku trápne, nie vtipné. Stuart je v pohode, ak je tam raz za 3-4 časti na 30-40 sekúnd. Uvidíme, čo to bude, ak tam bude častejšie.
-
master23
Light Professional
ak je to pravda s tym Stuartom, tak to ma moc netesi. zbytocne rozsiruju to hlavne dejisko povodnej 5tky. uz to prehnali s Amy a teraz aj Stuart.
Na Amy už som raz povedal. Jeden diel, tak 30 sekúnd je postačujúcich. Dlhšie ma už otravuje.
-
Sarger
Guru wannabe
Nič prekvapivé, ale scénky s Howardom pobavili.. 
Naozaj by som skrátil čas cez ktorý sa tam ukazuje Amy. Neviem... príde mi to také "suché". Tiež by mohli pridať viac scén keď je partička pokope...
Amy dosť irituje aj mňa. Inak nová časť celkom príjemná. Nič extra, ale párkrát som sa zasmial. Povedal by som ľahký nadpriemer.
-
Geogomeogo
Light Professional
Celkom sa mi to páčilo. Pri Howardovi a Rajovi som sa šúľal
Asi nejlepší začiatok zo všetkých tých seriálov tento týždeň.
Celkom fajn začiatok, zasmial som sa. A súhlasím s Blurom, chcelo by to viac tých "geek" scén.
No veď čo tam prišla Amy tak tých "geek" scén, na ktorých som sa väčšinou najviac zasmial znateľne ubudlo.Denco napísal:Celkom fajn začiatok, zasmial som sa. A súhlasím s Blurom, chcelo by to viac tých "geek" scén.
Dosť dobrá časť vďaka Rajovi a Howardovi. Neviem, či sú v Amerike iné ohlasy ako u nás, ale tej Amy, a trochu aj Bernadet by to fakt chcelo ubrať, a vrátiť pôvodnu päticu, a hlavne pokope, a nie po dvojiciach.
Ale dobrý začiatok série.
Ale dobrý začiatok série.
Raj asi najlepsi, aj na lodi boli nejake hlasky, ale vela nie. Amy otravna, este som na nu nepocul kladny ohlas.
-
mirak2
Hardcore addict
v tejto epizode mi naopak prestavala vadit Amy, ale zacal vadit Sheldon... mozno preto, ze Amy sa zacala spravat aspon chvilu ako normalny clovek a Sheldon je... Sheldon, uz mi to pride ako opakovany vtip, co uz nie je vtipom
-
Thrash/Death
Star
Všimli ste si, že na koniec znelky kde stále boli herci v obývačke a jedli tam už zaradili aj Bernadette a Amy? Tím dávajú tvorcovia jasne najavo, že sa s nimi dvoma určite nechcú rozlúčiť. Aká škoda. K tomuto dielu nemám veľmi čo povedať - slabé a vo viacerých miestach veľmi trápne, hlavne Rajesh, teda okrem poslednej scénky so Stuartom 
Mne sa ten diel pačil na začiatok sezony je to dobre. Najlepši bol Howard a tie jeho telefonaty a čo sa tyka Amy mne tam až tak nevadi, ale vadi mi to že tych scen kde si uťahovali zo Sheldona a to jeho povestne klopanie na dvere nejak ubuda.
No vsak uz je to cele len o dvojiciach, este skonci raj so stuartom a bude konec.
Tak začiatok novej série bol fajn. Ani neočaril ani nesklamal. Stotožňujem sa s názorom Trash/Death - scénky s Rajom mi prišli také "suché", až na tú so Stuartom. Našťastie to zachranil Howard a jeho telefonáty.
Pre mňa bola prvá časť celkom svieža, pobavilo ma viacero scénok, Sheldon stále nemá chybu.
Amy a Stuart sú trošku nudní, inak fajn.
-
hojko
Site Admin
Prva cast sa mi nepacila, bolo to nudne, zabery z vesmiru mi prisli nudne vratane telefonatu od mamy, no a klasicky Amy v zaberoch. Velke sklamanie na moj vkus.