Dva a pol chlapa / Two and half men
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Dva a pol chlapa / Two and half men
mal by ho dabovat Matus Kratky http://www.dabingforum.sk/viewtopic.php?f=123&t=145
-
master23
Light Professional
tak ako je to s Jakeom? bude v dalsej serii alebo nie? lebo v poslednej epizode ide do armady, a plus je tam aj ta kratka rozlucka, co znaci jeho odchodu zo serialu.
ale teraz citam, ze Angus Jones (Jake) ma este podpisanu zmluvu a bude aj v dalsej sezone.
ale teraz citam, ze Angus Jones (Jake) ma este podpisanu zmluvu a bude aj v dalsej sezone.
-
Thrash/Death
Star
jasne že tam bude, hádam si nemyslíš že bude serióznym vojakom 
okrem toho nepríjemné prekvapenie pre mňa bolo, že 9. séria ktorá štartuje v pondelok na Narkóze, bude chodiť raz do týždňa a ešte o tri štvrte na jedenásť... nemám slova ako to posrali
okrem toho nepríjemné prekvapenie pre mňa bolo, že 9. séria ktorá štartuje v pondelok na Narkóze, bude chodiť raz do týždňa a ešte o tri štvrte na jedenásť... nemám slova ako to posrali
-
mirak2
Hardcore addict
mna skor znepokojovalo, ze to chodilo v lete niekedy okolo druhej tretej poobede... to nie je serial pre deti, to nema co robit v takom case...rovnako ako vsetky csi a ostatne krimi serialiky... max. tak nejaky poirot 
Tak Ashton/Walden mal v slovenčine hlas celkom podobný, ale celé to pôsobilo podstatne nudnejšie, a presne nevystihli to, čo vystihnúť mali - tú detinskú intonáciu. Nie je to ani zlé, ale ani nijak extra dobré. Každopádne, pozriem si aj ostatné časti.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
S Ashtonom to pozeram uz nejaky ten piatok (v originali) a musim povedat, ze je to paradne. Ono sa to este len rozbehne, neboj nic 
Dúfam v to. Budem to môcť pekne za chodu porovnávať, keďže za tri dni vlastne začínam pozerať aj desiatu sériu v originálnom znení. Mimochodom, čas 22:55 mi vyhovuje, presne o takomto čase sa dostávam k TV s tým, že si (väčšinou) môžem niečo v kľude pozriet.
-
Dede
Medium Star
Nemáte nejaký link kde je už aj SVK DB na dvaapolchlapa.sk to ešte nie je...
///karmista nejak múdry omfg
///karmista nejak múdry omfg
-
Thrash/Death
Star
No ja som z toho dabingu mal rozpačitý pocit, ruchy publika ktoré boli v origináli boli zmazané, pôsobilo to tak nejak nudne - ja neviem, ale čakal som niečo lepšie. Aj hlas Ashtona mi k nemu nepasuje. Neviem no.
uz je torrentDede napísal:Nemáte nejaký link kde je už aj SVK DB na dvaapolchlapa.sk to ešte nie je...
-
Sphinx
Addict
aj dvdrip, aj 720p
ako píše Trash Dead, na dabingoch našich (TAAHM sk, TBBT cz) mi vadí to menenie, mazanie, posúvanie smiechu a ruchu toho publika v pozadí. Buď to zmažú úplne, alebo to dajú tam, kde to pôvodne nebolo a vtipné to neni, alebo to posunú o pol sekundy, kde to pôsobí fakt divne. To som si všimol už niekoľko krát, a dosť to kazí. Tie hlášky sú vtipné rovnako, ale neviem prečo, proste ma to menej rozosmieva.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 22:21)
Tak nová časť fakt dobrá. Lepšie odštartovanie série ako TBBT.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 22:21)
Tak nová časť fakt dobrá. Lepšie odštartovanie série ako TBBT.
Spoiler
- scénka v Bare top. 
- všetko nasvedčuje tomu, že Jake odchádza zo seriálu, resp. objaví sa len cez videochat?
- nové intro super.
- všetko nasvedčuje tomu, že Jake odchádza zo seriálu, resp. objaví sa len cez videochat?
- nové intro super.
-
Thrash/Death
Star
Fajn začiatok, taký priemerný štandard poslednej sezóny. A zopár dobrých scénok k tomu 
Tak 1. epizóda novej série celkom pobavila. Uvidíme, čo ďalej vo vzťahu Walden a Zoey.
Spoiler
Zatiaľ to nevyzerá moc ružovo, škoda, Zoey som si obľúbil.
Na tom Alanovi sa dokážem asi zasmiať vždy, keď sa tak úprimne poteší, že sa môže ďalej úspešne priživovať na Waldenovi. 
10. sezóna sa začala lepšie ako 9. teda aspon pre mňa. Zdá sa mi že hlavnú úlohu začína preberať Alan. Som zvedavý ako to bude dalej s Jakom ale aj s Zoey a Waldenom.
Inak, v tejto epizóde bolo naozaj dosť prvkov, ktoré bude veľmi ťažké preložiť v dabingu tak, aby to nestratilo pointu. 
pstros: napríklad.
pstros: napríklad.
zoey loves dicks 
-
Thrash/Death
Star
Dick je predsa vulgarizmus, ako to mohli odvysielať?
viackrát som videl napr aj bitch fucking a podobne v sitcomoch takže nemyslim že dick je horšie
Dick je aj skrátená forma pre Richard