Predbežný dátum ukončenia opravy: 5.11.2012
Chcem sa opýtať či sa nemôže jednať o tlačovú chybu
nemám s týmto skúsenosti, ale myslím, že opraviť poliatu klávesnicu (viem, že voda sa mohla dostať aj ďalej) nemôže trvať 63dní, tchi?
mám ntb ACERCheZteR napísal:"predbezny"... a zmen si nazov temy
mne asus cz vratil nb do 2 tyzdnov, menili dosku
ntb je už asi rok a pol po zárukeCheZteR napísal:hej, priamo so servisom to je vzdy rychlejsie ako cez predajnu
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/service-center
ja som musel cez predajnu, nakolko som nemal blocek a asus servis to vyzadoval, nestacil mu zarucny
si myslím, že pozáručný servis si môže dobu stanoviť sám, či platí tých 30dní?Numline1 napísal:Zakonna dlzka opravy je tusim jeden mesiac, bez ohladu na to, ci je alebo nie je v zaruke.
Ďakujem, teda ak je to tak, tak ma to dosť potešiloMichaelo napísal:Stále platí 30 dní.
S takýmto zákonom som sa ešte nestretol, môžeš mi napísať paragraf ?Michaelo napísal:Stále platí 30 dní.
áno bolo to posielané cez predajcu do autorizovaného ACER servisu v čecháchMichaelo napísal:Aj pozáručný servis ak to dávaš autorizovanému servisu musí trvať max 30 dní. Ak si to hodíš len do nejakého obchodíku tak tam už si nie som 100% istý.
tak keďže som to poslal do autorizovaného servisu tak pochybujem že nastanú nejaké problémy, ide mi len o dobuTrussardi napísal:ja som mal jeden notebook z nemenovaneho obchodu, zacal sa kazit, dal som na reklamacku, po 3 tyzdnoch prisiel opraveny
(vymenene chladenie), po ani nie mesiaci bum, 2 reklamacka zas som poslal cakal som, prisiel a jak sa pokazil na 3 krat uz som
na to nemal nervy