La Liga:Primera Division
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: La Liga:Primera Division
ako nestranný fanúšik musím povedať že dnes zaslúžená výhra Realu a to mohlo byť do polčasu aj 5:0...ale Higuaín si povedal že nie 
real 80" dominoval, boli chvile ked sa na valdeza rutil jeden nebezpecny utok za druhym, hlavne v prvom polčace, valdes barcu niekolko krat podrzal, v druhom polcase sa barca zase stala barcou a chopila sa lopty, potom mal pracu iker, barca citila sancu ale musela davat pozor na protiutoky, obrana realu dnes velmi dobra, messi to mal tazke, kedze trener mu stiahol sancheza v prvom polcase z bezpecnostnych dovodov...finale ako lusk, kvalitny rychly futbal, real ma velmi prekvapil, modric hral asi 10 minut no za tych 10 minut ani raz nestratil loptu, hraci hrali prevazne nanho a dokonca mohol dat aj gol + mat asistenciu na gol, zatial velmi dobre 
poslednych 10" to uz bol tlak barci, real hral prevazne na protiutoky a poslednych 5 minut som uz fakt trpol ci to udrzia, messi mal pred koncom na kopacke vyrovnavajuci gol
poslednych 10" to uz bol tlak barci, real hral prevazne na protiutoky a poslednych 5 minut som uz fakt trpol ci to udrzia, messi mal pred koncom na kopacke vyrovnavajuci gol
-
guess.whoo
Redeemer
nepozeral som zial zapas, ako sa darilo Modricovi po vystriedani?
fantasticky, nestratil ani jednu loptu, mam taky pocit ze aj kazda prihravka nasla adresata, bolo ho vidno, skoro dal gol a skoro mal aj ssist...fakt ho nechcem vychvalovat ale ten zaver hral velmi dobre...boli vidno ze mal prehlad, hraci ho zapajalu do hry, brali ho ako sucast tymu, nie ako v manu prvy zapas s persiem, tam ho trocha vybechavali
Asi že je rozdiel hrať útočníka a CM nie? ako sa dá CM nezapájať do hry?
Cristiano Ronaldo: „Cítim sa nepotrebný." Čo si o tom myslíte?
bullshit
velmi dobre vie ze je potrebny, cele je to nafuknute do neskutocnych rozmerov, novinari uz ani nevedia co pisu 
mozno je aj trochu sam zmätený, narazam na nedavne vyhlasenie, ze rad by si zahral v MLS, teraz vraj vyhlasil ze by rad skoncil v united, no neviem ako to chce vsetko stihnut
hra v reale, ktory sa ho nevzda, a ak sa ho aj vzda, zadarmo to nebude, real sa uz z prestupov poucil, hlavne co sa predavania tyka, toto je prvy rok po veeeelmi dlhej dobe, kedy na prestupoch zarobil, a to prisiel modrič za 41mega...som zvedavy, kto vytiahne balik € na stol za ronalda
ešte sa vraj rozhádal s Marcelom, ktorý sa vyjadril ze ocenenie by mal získať Iker ..
prehral s Iniestom, čo sa nečakalo, v tieto dni je výročie smrti jeho otca...neviem..podla mna je to neskutocne nafuknute
mozno je aj trochu sam zmätený, narazam na nedavne vyhlasenie, ze rad by si zahral v MLS, teraz vraj vyhlasil ze by rad skoncil v united, no neviem ako to chce vsetko stihnut
ešte sa vraj rozhádal s Marcelom, ktorý sa vyjadril ze ocenenie by mal získať Iker ..
prehral s Iniestom, čo sa nečakalo, v tieto dni je výročie smrti jeho otca...neviem..podla mna je to neskutocne nafuknute
Nafúknuté to byť môže, ale tak má zmluvu už len na 2 roky, čiže to bude mať 29 rokov vtedy, teoreticky tak stíha aj United, aj MLS.
Uvidíme, či sa to utrasie, možno má ozaj len zlé obdobie.
uprimne, ronaldo ziada taky astronomicky plat ze v hre ostava velmi malo klubov, real s nim zatial nepredlzil jedine preto, uvidime po sezone, neverim ze v zime odide
FB
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2012, 20:53)Na novou smlouvu by se mohl těšit také Cristiano Ronaldo. Jeho případ ale doprovází určitý problém. Je tím prvním, který by chtěl zůstat, ale zároveň si přeje zvýšit už tak astronomický plat. Navíc v době, kdy se začínají měnit daňové okolnosti a podmínky. Portugalec by při nové smlouvě už nebyl chráněn tzv. "Beckhamovým právem", a pokud by měl pobírat větší plat, klub by také musel mnohem více peněz vyplatit. Nad určitou hranicí totiž putuje jisté množství peněž na milionářskou daň, a pokud by si měl Ronaldo přilepšit, musel by i klub mnohonásobně více vyplatit.
Klub nyní zvažuje, zda Cristianu Ronaldovi nabídne novou smlouvu a to s příjmem 15 milionů eur ročně po zdanění (klubem nabízená částka by tak kvůli milionářské dani musela být mnohem vyšší). Ronaldo aktuálně pobírá 12 milionů před zdaněním, avšak jeho smlouva byla podepsána v době, kdy tak obrovské zdanění ještě nevešlo v platnost.
FB
money mozme vylucit, cize zrejme aj prestup, bude to asi nieco osobneCristiano Ronaldo
That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas
Tak najprv sa vyjadril, že to nie je nič osobné, ale čisto profesionálne. Tiež si nemyslím, že by išlo o peniaze, keďže zarába okolo 12M € ročne v Reale a okolo 40M € na reklamách a sponzoroch.
Na JOJke dnes povedali, že CR je na odchode, ale tak vieme, ako je na tom JOJka, hlavne treba zaujať, nech už trepnú akúkoľvek somarinu. Uvidíme, čo z toho je pravda, ale tipujem, že Ronaldo ešte minimálne tie 2 roky do konca zmluvy v Reale ostane, pretože naozaj peniaze na jeho prestup má len obmedzený počet klubov. Neviem, či náhodou nemá v zmluve astronomickú čiastku vo výške 1 miliardy €.
Na JOJke dnes povedali, že CR je na odchode, ale tak vieme, ako je na tom JOJka, hlavne treba zaujať, nech už trepnú akúkoľvek somarinu. Uvidíme, čo z toho je pravda, ale tipujem, že Ronaldo ešte minimálne tie 2 roky do konca zmluvy v Reale ostane, pretože naozaj peniaze na jeho prestup má len obmedzený počet klubov. Neviem, či náhodou nemá v zmluve astronomickú čiastku vo výške 1 miliardy €.
-
redliner
King
No Barcelona sa dnes opäť ukázala
nasrať z vysoka do rúk...
-
lowmanek
Light Professional
Som fanusik Barcelony, ale nemohol som sa to pozerat. Tento zapas vo mne vyvolal kus nostalgie, lebo ked som bol este maly chalan, tak sa u nas hrala 8. liga...dnesny vykon rozhodcu a niektorych jednotlivcom bol proste..."triumfalny"
Nie som fanúšik ani Realu, ani Barcy. Ale to udelenie červenej karty domácemu Medelovi bolo viac ako smiešne. Akurát som si to pozrel zo záznamu, no neviem, či to mal rozhodca takto hodnotiť.
-
guess.whoo
Redeemer
urcite nie,to nebolo ani na kartu
-
seth82
Darca
Fábregasovi Oscara, rozhodcovi mrkvu. Ono vlastne, zaujímavé je, že keď si pozriete ten spomalený záznam, tak je jasné, že direktor tam čosi presne v tom momente vysvetľuje tomu ležiacemu hráčovi a pozerá sa na neho, ten "úder" Fábregasovi teda určite nevidel, nechápem teda, že na základe čoho vydedukoval tú červenú kartu.
Nevidel som to potom ďalej, ale postranný mu niečo potom nesignalizoval náhodou?
-
Scorpion90
King
No po vcerajsku som nad spanielskou ligou definitivne zlomil palicu..len nechapem jednu vec - preco Barcelone nedaju titul este pred zaciatkom sutaze?
Rozhodcovia i divaci by boli usetreni tych trapnych momentov, co Barca (+ ten cierny s pistalkou) predvadza, ked sa jej nedari a mohli by sa sustredit len na tie technicke finesy - co treba uprimne povedat - im idu na jednotku.. a vsetci by boli spokojni..
Rozhodcovia i divaci by boli usetreni tych trapnych momentov, co Barca (+ ten cierny s pistalkou) predvadza, ked sa jej nedari a mohli by sa sustredit len na tie technicke finesy - co treba uprimne povedat - im idu na jednotku.. a vsetci by boli spokojni..
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to je zas trochu prehnane, ale tiez si nemyslim, ze by bolo o titule uz rozhodnute
-
Scorpion90
King
tusim buduci tyzden sa hra El Clasico..som sa na to tesil, ale po vcerajsku ma preslla chut
-
guess.whoo
Redeemer
ale zas to neber tak tragicky