Windows 7
Re: Windows 7
Aj keď je to teda tak, že v biose musím mať nastavený jeden ako primárny, prečo mi to nevytvorilo tú systémovú 100MB partíciu bez ktorej ma to nepustí?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ako ze ta nepusti? ja ju nemam (naschval) a ani mi nechyba...
Inštalácia ma jednoducho bez tej partície ďalej nepustí. Všetky počítače, na ktorých som doteraz inštaloval WIN7 si vytvorili tú partíciu automaticky. Odstrániť sa nedá pokiaľ viem, tak ako to, že ty ju nemáš?
100mb particia sa da odstranit po instalacii W7, len koli comu je to dobre ak mas disk viac ako povedzme 300gb.
co si ja pamatam, tak aj som mal aj som nemal, ked som mal 32 a teraz 64. instalacka mi vytvorila sama. neskusal som isntalovat bez, jednoducho mi to vyhodilo pri instalacii ze sa generuje a hotovo.
co si ja pamatam, tak aj som mal aj som nemal, ked som mal 32 a teraz 64. instalacka mi vytvorila sama. neskusal som isntalovat bez, jednoducho mi to vyhodilo pri instalacii ze sa generuje a hotovo.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ked chces napr tripleboot, aby bol kazdy OS na primarnej, na data dalsie dve-tri rozsirene particie...
ja som instaloval W7 na uz rozdeleny disk (cez gparted) a nemal si uz z coho vytvorit 100mb particiu
ja som instaloval W7 na uz rozdeleny disk (cez gparted) a nemal si uz z coho vytvorit 100mb particiu
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Čaute, kupil som novy ntb musel som zmeniť bootovanie z Boot option 1 na option 2 aby mi to čítalo z DVD. všetko nainštalovalo a ked sa mi reštartoval PC už mi nič nenabehlo len mi blika pomlčka v rohu ... mam niečo zmeniť ? Ďakujem veľmi za rychlu odpoved.
Logicky by som skusil zmenit z boot option 2 na boot option 1 resp. na HDD 
-
lacijawa
Star
Noo ovšem to som spravil, všetko som dal tak ako to bolo pred inštalaciou.
nieco som nechtiac poklikal a zmenilo mi spravcu uloh vid priloha.. ako to vratit na povodnu tabulku
Trussardi: skús 2x kliknúť na to biele miesto medzi okrajom okna a tabuľou s procesmi
Objavil som chybu v exploreri. Asi mi MS neda prachy za to, ze to reportnem ze?
Skusal som to na 2 notebookoch s original Win7.
(video)
Skusal som to na 2 notebookoch s original Win7.
(video)
No ja som to skusal asi milion krat a nic sa nestalo tak chyba bude asi u teba 
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2012, 20:27)
Potreboval by som jednu radu. Kamos dostal notebook HP po segre. Ked sa zapina tak sa mu automaticky pusti nejaka tabulka s Apps-ami kde si moze vybrat music, document, games atd... ked sa pomocou tych apps-ov preklikam na destop (plochu) tak mi tam chyba tlacitko start ostatok vyzera ako Win7. Moze byt ze je tam bud naistalovana nejaka tema ktora takto zmenila vzhlad celeho windowsu alebo je to takto upravene verzia Win7. Moja otazka je ako zmenit nastavanie aby sa spustal ako klasicky windows7 ze rovno nabehne plocha s ikonkami atd... neviem sa ani dostat k prikazovemu riadku kde by som skusil vypnut cele Areo na klasicky basic win7.
P.S nechcem to riesit reistalaciou celeho win7.
P.S2 Respektive nejaky soft co by zmenil nastavenia na povodne Windowsacke.
Diki
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2012, 20:27)
Potreboval by som jednu radu. Kamos dostal notebook HP po segre. Ked sa zapina tak sa mu automaticky pusti nejaka tabulka s Apps-ami kde si moze vybrat music, document, games atd... ked sa pomocou tych apps-ov preklikam na destop (plochu) tak mi tam chyba tlacitko start ostatok vyzera ako Win7. Moze byt ze je tam bud naistalovana nejaka tema ktora takto zmenila vzhlad celeho windowsu alebo je to takto upravene verzia Win7. Moja otazka je ako zmenit nastavanie aby sa spustal ako klasicky windows7 ze rovno nabehne plocha s ikonkami atd... neviem sa ani dostat k prikazovemu riadku kde by som skusil vypnut cele Areo na klasicky basic win7.
P.S nechcem to riesit reistalaciou celeho win7.
P.S2 Respektive nejaky soft co by zmenil nastavenia na povodne Windowsacke.
Diki
na konci stlač F5
nemáš na tom notebooku náhodou Windows 8?
tvoj opis presne sedí
nemáš na tom notebooku náhodou Windows 8?
Ja trt no kukol som si videjka na youtube a hej vyzera ze je tam nejaka beta verzia Win8 na tom notebooku.
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2012, 23:24)
a este jedna otazka da sa spravit downgrade z Win8 na Win7?
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2012, 23:24)
a este jedna otazka da sa spravit downgrade z Win8 na Win7?
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Ahojte,
mám problém.
Dnes som dával Windows 7 a asi pri druhom reštarte sa mi zobrazila modrá obrazovka smrti.
Chcem sa opýtať, čo to zapríčiňuje?
Viem, je to také stručné ale viac o tom neviem
mám problém.
Dnes som dával Windows 7 a asi pri druhom reštarte sa mi zobrazila modrá obrazovka smrti.
Chcem sa opýtať, čo to zapríčiňuje?
Viem, je to také stručné ale viac o tom neviem
na tej obrazovke ti pise co to zapricinuje, aj po naslednom starte win, sprav fotku
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zmizol mi panel jazykov v paneli s nástrojmi vo WIN7, ako ho vrátim späť ? Vďaka. Lebo takto neviem akú mám nastavenú klávesnicu.
-
audiotrack
VIP
pravý klik na lištu / toolbars / language bar
tak je to na xp, v sedmine to bude rovnako alebo podobne
tak je to na xp, v sedmine to bude rovnako alebo podobne