Big Bang Theory [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Je to podla vas lepsie nez IT Crowd?

ANO
244
61%
NIE
78
20%
Porovnatelne
75
19%

Celkom hlasov: 397

ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Big Bang Theory [spoilers]

Príspevok od používateľa ColdRain »

otrasny diel, velke sklamanie, nuda od zaciatku do konca, howard to trosku okorenil, ale pribudajuca tendencia scenok s amy ma nuti zamysliet sa ci to chcem dalej sledovat...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mne sa z noveho dielu pacili len telefonaty Howardovi. Zvysok bol docela trapas, stale vztahy, vztahy, vztahy...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsetci su rozhadzaní kade tade a uz to nema to caro. Kazdy riesi nieco so zenami, co taktiez nepridava tomu na kvalite. Sem tam som sa pousmial, ale cakal som omnoho viac.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jednoznacne najslabsia zaciatocna epizoda BBT
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Mne sa to tiež až tak veľmi nepáčilo a čakala som viac. Kde sú tie myšlienky o vesmíre, o fyzike, o tom ako Sheldon vždy poúčal Penny, ako Raj nevedel hovoriť so ženami....? Nejak to stratilo tú svoju "ľahkosť" a namiesto toho sa tam riešia stále vzťahové problémy.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Práve som pozrel S06E02. Zase sa tam prakticky riešili hlavne vzťahy, ale neviem či som mal dnes nejakú dobrú náladu (čo ani nie), ale táto časť mi prišla geniálna. Snáď každá scéna vtipná, niekedy som sa musel zasmiať aj nahlas. :lol: Dokonca ani scény s Amy nejak nevadili.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Druhá časť u mňa lepšia ako prvá. Nie tak dejovo, kde to bolo opäť len o vzťahoch, skôr padali príjemné hlášky. Dvakrát som sa zasmial dokonca nahlas, čo sa pri poslených epizódach nestávalo, a aj po zvyšok doby som mal na tvári jemný úsmev. Takže relatívna spokojnosť.
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Ja musím povedať, že čo sa šiestej série zatiaľ týka, príde mi, akoby som pozeral úplne iný seriál. Už mi nepríde prirodzené ani nastavenie scén. Kým pred tým som sa mohol tešiť na Leonardov/Sheldonov byt, kde sa riešili nerd témy, alebo obchod s komiksami, teraz je to Bernadettin byt, kde ona aj s Amy spovedajú Penny z jej milostného života. WTF? A Sheldon má aktívny záujem o Leonarda a by mu nebolo ublížené, prípadne drží Amy za ruku? Jasné, je to pekné, že aj Sheldon je schopný citov, ale toto skutočne nie je seriál, ktorý som tak rád pozerával.

Beriem, že sa to musí vyvíjať a nemôže to byť stále len a len o tom istom, ale toto už je, aspoň pre mňa, kompletne mimo.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

Tak druhá časť oveľa lepšia ako prvá. Mňa osobne príjemne potešila a pobavila, hlavne scény kde sa Sheldon snaží udržať tajomstvo a Howardove telefonáty. Nepáči sa mi však, že čím ďalej, tým viac sa tam riešia vzťahy, už len chýba aby sa Sheldon a Amy začali bozkávať :lol:
Ale ako podotkol Svarog, nejak sa to vyvíjať musí, tak uvidíme čo si pre nás tvorcovia pripravili.
Hensym
VIP
VIP

Keby Bernadett odišla nie kam ďaleko za prácou, Amy by teoreticky mohla umrieť na nejaké baktérie z laboratória ( :lol: ) a tomu seriálu by to určite iba prospelo. :)
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

Hensym napísal:Keby Bernadett odišla nie kam ďaleko za prácou, Amy by teoreticky mohla umrieť na nejaké baktérie z laboratória ( :lol: ) a tomu seriálu by to určite iba prospelo. :)
tak tak, stará 5 + Stuart
ale chápeš, že je to šiesta séria a nemôže to zostať stále pri rovnakých hercoch, aj keď no... Amy mi tam začína vadiť
Hensym
VIP
VIP

TAAHM mal 8 sérií prakticky tie isté hlavné postavy, a na kvalite to naberalo. :)

//vlastne , tiež tam prišiel Eldridge a tá jeho mama...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Na žačiatku 06x03 Sheldon povie že začal písať ked mal 6 rokov a o 2 minuty nato poda Penny zošit kde povedal že ho napisal ked mal 5 :?
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Doteraz to bolo u mňa vždy tak že keď už sa mi nepáčil diel HIMYM, tak to vždy zachránil TBBT... No odkedy začala šiestá séria tak ani jedno ma nijak nepotešilo :?
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

jukel napísal:Na žačiatku 06x03 Sheldon povie že začal písať ked mal 6 rokov a o 2 minuty nato poda Penny zošit kde povedal že ho napisal ked mal 5 :?
Ked mal 6 rokov vravel ze sa mu zlepsil rukopis, lebo zacal pisat az vtedy na stroji ;)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Myslim, že keby tam neboli tie scény s Howardom, pri ktorých umieram, tak sa zasmejem ozaj tak 2 krát za 20 minút a to som neni moc náročný v tomto. :)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Bobr napísal:
Ked mal 6 rokov vravel ze sa mu zlepsil rukopis, lebo zacal pisat az vtedy na stroji ;)
Tak to som mal potom dosť blbé titulky o stroji nič nehovorili :D Inak mne sa čast páčila smial som sa ale este som bol opity
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

hd_ napísal:Myslim, že keby tam neboli tie scény s Howardom, pri ktorých umieram, tak sa zasmejem ozaj tak 2 krát za 20 minút a to som neni moc náročný v tomto. :)
tak to vidno lebo tie scény s Howardom boli ultratrápne a kazili dojem inak z celkom dobrej epizódy
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Heh, vec názoru. :) Niekomu vadia scény s Howardom, mne vadí Amy, ktorej scény mi prídu ako z inej dimenzie a nie ako zo sitcomu. Penny by mala dostávať imho viac priestoru, ako aj Raj. A nie Amy, tá mi tam vôbec nepasuje.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Konecne som sa (az raz) zasmial - na scene ako Amy vravela do telefonu o zmluve spoluchodenia so Sheldonom, a ze ju posle v PDF subore :D
Zvysok... taky viac-menej priemerny.
Napísať odpoveď