Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
otrasny diel, velke sklamanie, nuda od zaciatku do konca, howard to trosku okorenil, ale pribudajuca tendencia scenok s amy ma nuti zamysliet sa ci to chcem dalej sledovat...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa z noveho dielu pacili len telefonaty Howardovi. Zvysok bol docela trapas, stale vztahy, vztahy, vztahy...
-
Soviet
Darca
Vsetci su rozhadzaní kade tade a uz to nema to caro. Kazdy riesi nieco so zenami, co taktiez nepridava tomu na kvalite. Sem tam som sa pousmial, ale cakal som omnoho viac.
jednoznacne najslabsia zaciatocna epizoda BBT
Mne sa to tiež až tak veľmi nepáčilo a čakala som viac. Kde sú tie myšlienky o vesmíre, o fyzike, o tom ako Sheldon vždy poúčal Penny, ako Raj nevedel hovoriť so ženami....? Nejak to stratilo tú svoju "ľahkosť" a namiesto toho sa tam riešia stále vzťahové problémy.
Práve som pozrel S06E02. Zase sa tam prakticky riešili hlavne vzťahy, ale neviem či som mal dnes nejakú dobrú náladu (čo ani nie), ale táto časť mi prišla geniálna. Snáď každá scéna vtipná, niekedy som sa musel zasmiať aj nahlas.
Dokonca ani scény s Amy nejak nevadili.
Druhá časť u mňa lepšia ako prvá. Nie tak dejovo, kde to bolo opäť len o vzťahoch, skôr padali príjemné hlášky. Dvakrát som sa zasmial dokonca nahlas, čo sa pri poslených epizódach nestávalo, a aj po zvyšok doby som mal na tvári jemný úsmev. Takže relatívna spokojnosť.
Ja musím povedať, že čo sa šiestej série zatiaľ týka, príde mi, akoby som pozeral úplne iný seriál. Už mi nepríde prirodzené ani nastavenie scén. Kým pred tým som sa mohol tešiť na Leonardov/Sheldonov byt, kde sa riešili nerd témy, alebo obchod s komiksami, teraz je to Bernadettin byt, kde ona aj s Amy spovedajú Penny z jej milostného života. WTF? A Sheldon má aktívny záujem o Leonarda a by mu nebolo ublížené, prípadne drží Amy za ruku? Jasné, je to pekné, že aj Sheldon je schopný citov, ale toto skutočne nie je seriál, ktorý som tak rád pozerával.
Beriem, že sa to musí vyvíjať a nemôže to byť stále len a len o tom istom, ale toto už je, aspoň pre mňa, kompletne mimo.
Beriem, že sa to musí vyvíjať a nemôže to byť stále len a len o tom istom, ale toto už je, aspoň pre mňa, kompletne mimo.
Tak druhá časť oveľa lepšia ako prvá. Mňa osobne príjemne potešila a pobavila, hlavne scény kde sa Sheldon snaží udržať tajomstvo a Howardove telefonáty. Nepáči sa mi však, že čím ďalej, tým viac sa tam riešia vzťahy, už len chýba aby sa Sheldon a Amy začali bozkávať 
Ale ako podotkol Svarog, nejak sa to vyvíjať musí, tak uvidíme čo si pre nás tvorcovia pripravili.
Ale ako podotkol Svarog, nejak sa to vyvíjať musí, tak uvidíme čo si pre nás tvorcovia pripravili.
Keby Bernadett odišla nie kam ďaleko za prácou, Amy by teoreticky mohla umrieť na nejaké baktérie z laboratória (
) a tomu seriálu by to určite iba prospelo. 
tak tak, stará 5 + StuartHensym napísal:Keby Bernadett odišla nie kam ďaleko za prácou, Amy by teoreticky mohla umrieť na nejaké baktérie z laboratória () a tomu seriálu by to určite iba prospelo.
ale chápeš, že je to šiesta séria a nemôže to zostať stále pri rovnakých hercoch, aj keď no... Amy mi tam začína vadiť
TAAHM mal 8 sérií prakticky tie isté hlavné postavy, a na kvalite to naberalo. 
//vlastne , tiež tam prišiel Eldridge a tá jeho mama...
//vlastne , tiež tam prišiel Eldridge a tá jeho mama...
Na žačiatku 06x03 Sheldon povie že začal písať ked mal 6 rokov a o 2 minuty nato poda Penny zošit kde povedal že ho napisal ked mal 5 
Doteraz to bolo u mňa vždy tak že keď už sa mi nepáčil diel HIMYM, tak to vždy zachránil TBBT... No odkedy začala šiestá séria tak ani jedno ma nijak nepotešilo 
Ked mal 6 rokov vravel ze sa mu zlepsil rukopis, lebo zacal pisat az vtedy na strojijukel napísal:Na žačiatku 06x03 Sheldon povie že začal písať ked mal 6 rokov a o 2 minuty nato poda Penny zošit kde povedal že ho napisal ked mal 5
Myslim, že keby tam neboli tie scény s Howardom, pri ktorých umieram, tak sa zasmejem ozaj tak 2 krát za 20 minút a to som neni moc náročný v tomto. 
Tak to som mal potom dosť blbé titulky o stroji nič nehovorili
-
Thrash/Death
Star
tak to vidno lebo tie scény s Howardom boli ultratrápne a kazili dojem inak z celkom dobrej epizódyhd_ napísal:Myslim, že keby tam neboli tie scény s Howardom, pri ktorých umieram, tak sa zasmejem ozaj tak 2 krát za 20 minút a to som neni moc náročný v tomto.
Heh, vec názoru.
Niekomu vadia scény s Howardom, mne vadí Amy, ktorej scény mi prídu ako z inej dimenzie a nie ako zo sitcomu. Penny by mala dostávať imho viac priestoru, ako aj Raj. A nie Amy, tá mi tam vôbec nepasuje.
-
Mek
Addict
Konecne som sa (az raz) zasmial - na scene ako Amy vravela do telefonu o zmluve spoluchodenia so Sheldonom, a ze ju posle v PDF subore 
Zvysok... taky viac-menej priemerny.
Zvysok... taky viac-menej priemerny.