Policajná škola (potrebujem radu)
Re: Policajná škola (potrebujem radu)
plat je slaby? 
no tak co viem tak ked nastupim tak mam v hrubom nejakych 500 eur..alebo nie??
v podstate hej, ale ak vies o niecom inom, kde ti ponuknu za 8 hodin tolko + lubovolne nadcasy (sport, podujatia, vychadzky, neviem co vsetko...) a to nevravim o zabezpecenom kariernom raste + znamosti, ktore si za roky u policie vsade mozne vytvoris...tak to kludne ber 
tak to hej to mas pravdu
...planujem to tam skusit
pochodzkari robia 12+vikend,teraz zdanuju dochodky a vysluhovy je po 25 rokoch.
hmm len sa to zhorsuje..za 12-tky plus vikendy take peniaze dostat dost malo
12ky samozrejme nerobis denne
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mne skôr uniká charakter ľudí, čo dnes chcú ísť do polície. To je ako hlásiť sa počas WWII dobrovoľne do SS
Proste silová zložka slúžiaca súčasnej pseudoaristokratcii. To tam chce fakt niekto dobrovoľne ísť?
stoporko: ?? 
policia to nie su len kuklaci pochodujuci po uliciach, je to aj napr. dialnicna policia (to by ma bavilo
)(nie, nemyslim kobru 11
)
policia to nie su len kuklaci pochodujuci po uliciach, je to aj napr. dialnicna policia (to by ma bavilo
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chezter - šiel by si dobrovoľne pracovať pre Pentu, JnT...? Lebo rozdiel v tom nie je.
vo vojsku a v policii sa da celkom dobre zabezpecit:po 15tich rokoch prace mas automaticky narok na vysluhovy dochodoch a pritom mozes dalej pracovat
bohuzial armada/policia ti zabezpeci to co ziadna ina organizacia na slovensku, je tam sice plat aky je, ale da sa z neho vyzit, vsakze...(aspon teraz)
a pozrel by som si ako a kde robia kritici v tejto teme, a hlavne ako sa tam dopracovali a kto im to dohodil.
na slovensku je to tak ako to je - v pi.i, a tieto organy umoznuju ako tak sa presadit a nieco zarobit - a to vidi dost mladych ludi a preto tam nastava pretlak, takze sa necudujem ze dostat sa tam je problem uz teraz.
a pozrel by som si ako a kde robia kritici v tejto teme, a hlavne ako sa tam dopracovali a kto im to dohodil.
na slovensku je to tak ako to je - v pi.i, a tieto organy umoznuju ako tak sa presadit a nieco zarobit - a to vidi dost mladych ludi a preto tam nastava pretlak, takze sa necudujem ze dostat sa tam je problem uz teraz.
absolutne suhlasim s prispevkami nadomnou, proste je to tak... vsetci policajti volia SMER, lebo sa o nich stara ako nikto nikdy pred tym
-
senator8008
Light Star
To bol vtip? Veď práve teraz im chcú zrušiť(alebo už zrušili?) výsluhový po 15 rokoch a môžu ho mať až po 25 rokoch. Ale chápem myslenie väčšiny mladých "skrýva sa za tým niečo nekalé, zatým bude SMER".
co je na tomto v zasade zle? pokial nehras naozaj vysoku hru je to pre teba len silno ndastandardny zamestnavatel ktory plati velmi dobre a nacas...Stoporko napísal:Chezter - šiel by si dobrovoľne pracovať pre Pentu, JnT...? Lebo rozdiel v tom nie je.
// nie nie som zamestnanec ani jedneho z nich, ale pride mi to ako zcestne porovnanie
vtip? nie...
pozri sa ake maju platy poslednych 5 ci kolko rokov, odkedy je Kalinak pri moci
pozri sa ake maju platy poslednych 5 ci kolko rokov, odkedy je Kalinak pri moci
fizli sami vravia ze za kalinaka sa mali najlepsie.
12-ky sa pracujú pravidelne a nie že nie. Dostaneš 500€ mesačne nástupný+ so všetkými príplatkai čo reálne môžeš dostať (ale nemusíš) môžeš mať tak cca 600€ plat. To je dobrý plat akurát tak na východe možno. Na západeje to podpriemerný a nie je ťažké zohnať si lepšie platenú prácu s menšou zodpovednosťou. Kariérny rast je relatívny, to ťa musí zamestnávateľ pstiť na dôstojnícku školu a tož sú policajti ktorý sú v PZ už 20 rokov a ešte dôstojníkmi nie sú a to nie je žiadne výnimka. Tie športové podujatia atď to je blbosť, také dačo existuje akurát tak vtedy, ak ide oddelenie v čase svojho osobného voľna, prípadne výnimočného služobného voľna no to sa už dávno nepraktizuje. Kto chce ísť za policajta, musí to robiť fakt len z presvedčenia. Za ten plat nestojí tá zodpovednosť ktorú policajt nesie + neustále sa vzdelávanie pri nových zákonoch. Niečo poserieš a ešte ti aj z platu strhnú 15% na 3 mesiace. Spravíš priestupok-dostaneš pokutu na mieste-dostaneš zrážku z platu/pokarhanie/výpoveď od riaditeľa a ešte aj nedostaneš odmeny= si potrestaný 3x. Na východe chápem prečo ľudia chcú ísť k polícii, no na západe de je práce dosť...
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2012, 22:23)
a najviac sa mi páčia tie mýty čo tu ľudia píšu ako holé fakty ktoré počuli niekedy pred 10-timi rokmi od kamarátovho bratranca koňa brata
//autoeditácia príspevku (04 Okt 2012, 22:23)
a najviac sa mi páčia tie mýty čo tu ľudia píšu ako holé fakty ktoré počuli niekedy pred 10-timi rokmi od kamarátovho bratranca koňa brata
ale ved sa riesi policajna akademia nie? kto skonci policajnu akademiu, konci ju ako dostojnik...ci uz aj toto sa zmenilo?