skusi niekto porovnat HTC one X, one S, one V a iP 4S, pripadne SGS III?
vyberam si novy telefon a rozmyslam nad tymito... cisla si viem prestudovat aj sam, ale nad tym, ci mam v telefone 1,3 alebo 1,5 GHz X-jadrovy procesor onanovat nebudem
na telefone hry nehrajem vobec, pouzivam ho na bezne veci + internet (google aplikacie, browsovanie, messengery, mail), prehliadanie dokumentov, dropbox a podobne aplikacie, ktore nebudu vyzadovat extremny vykon... aktualne mam uz dlhsiu dobu iP 3G a jedine co mi na nom vadi (v znacnej miere) je jeho rychlost (resp. pomalost), takze nastal cas na obmenu
nad 4S rozmyslam preto, lebo a) iphone mam aj teraz; b) ma idealnu velkost
htc preto, lebo android tiez mozem a htc sense prostredie sa mi dost paci a vyhovuje mi... one V je vo vybere kvoli rozmerom a nizsej cene
SGS III - som skepticky voci non HTC sense android prostrediam, ale mozno by som sa nechal ukecat
tie vacsie telefony ma celkom lakaju kvoli displeju, samozrejme - ale len ak mam k dispozicii obe ruky, cize to je zaroven aj dovod, kvoli ktoremu sa ich obavam (casto potrebujem s telefonom manipulovat len jednou rukou, napr. potrebujem napisat nejaku spravu pocas soferovania a pod. - a uz s one S je to v jednej ruke dost o drzku, s iphone no prob.)
dalsia vec, ktorej sa obavam je odolnost tychto telefonov... 3G-cko mi spadlo viackrat a nikdy som s nim nemal absolutne ziaden problem, pri tychto sa toho trosku obavam, su medzi nimi nejake vyraznejsie rozdiely v tomto smere?
su pri tychto modeloch rozdiely vo vydrziach baterky, ktore by stali za zmienku? ma vyznam kupovat taky velky telefon (one X/SGS SIII), nie je to viac na obtiaz s tym fungovat v beznom zivote ? (napr. nosenie v opnutejsich rifliach, pouzivanie za chodze v jednej ruke, pri soferovani a pod.)
skratka, nezaujimaju ma technicke parametre, skor veci z bezneho zivota