Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
sestrocna 5er za 20 000??? to nech si necha, ani keby bola pozlatena...
-
Vitaaa
Expert
za 17... ale aj to je "out of control"
-
RATZINGER666
Darca
17 tiez ani nahodou... ta patka je pekna kvoli tomu, ze ma kolesa, paket a je kvalitne nafotena... a to nie su investicie v hodnote 6 000e...
co tato? http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 98834.html
co tato? http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 98834.html
-
Vitaaa
Expert
to auto je za tú cenu nepredajné... to je betón. Za tú cenu mám k E61 novú nákupnú tašku do mesta.
Tá vyzerá obstojne... ale všetko treba ísť pozrieť vyskúšať. Cena je veľmi prívetivá, čo nemusí byť na závadu. Len či môže byť r.v. 2004 nevieme. Možno sa dozvieme.
Tá vyzerá obstojne... ale všetko treba ísť pozrieť vyskúšať. Cena je veľmi prívetivá, čo nemusí byť na závadu. Len či môže byť r.v. 2004 nevieme. Možno sa dozvieme.
-
RATZINGER666
Darca
do tych 11k je to asi najkrajsi naftovy kombik, aky tam je, a dokonca v plnke... E-cka nie su teraz pekne vobec...
http://fiat-stilo.autobazar.eu/16-16v-a ... 19600.html
...aaaaa je moje. Teda ešte sme podpísali len predkúpnu plus záloha, ale nebolo veľmi čo riešiť.
Všetky čudlíky fungovali, interiér nedotknutý a to mi tvrdil, že poťahy tam nikdy neboli a bolo to vidno aj na palubnej a v kufri. Bez škrabančeka, neošúchané tlačítka nič. Takisto stav kotúčov zodpovedal km (55 tisíc) Auto išlo krásne, za posledných 3000 km malo spotrebu 6.6 podľa PP. Klíma naplnená, olej vymenený, všetko zdokladované. Lak krásny, ešte žiarivý, žiadna vyťahaná farba, o nejakej hrdze ani nešiel okolo. Mal som samozrejme aj pomocníka, posilu, ktorý to zhodnotil, že do toho auta za 50 000 km nemusím dať okrem oleja prakticky nič, čo sa týka servisu.
Tým pádom sa potvrdila bájka o bohužiaľ tragicky zosnulom bratovi, ktorý auto využíval len na dovolenkách keď sa vrátil z UK a to v drvivej väčšine prípadou vraj väčšinou trasu BB - Brezno. Inak auto stálo v garáži, čomu tiež zodpovedá stav.
Tvrdý bol, to je pravda začal som na 4500, to sa ani baviť nechcel, na 4900 váhal, ale potom povedal, že nie, ale ako ústretový krok za rýchle jednenie mi nechá navigáciu, vidno ju aj v inzeráte, kt. nebola súčasťou dohody. Okrem toho origo strešný nosič, origo koberčeky, povinná výbava, zimné gumy na plechových diskoch s puklicami, olej..ani si to všetko nepamätám, to sú pre mňa najpodstatnejšie veci. Ako bonus, EK a TK je platná až do 2014. Bohužiaľ bol veľmi sebavedomý, naozaj vedel, čo predáva.
Prakticky som kúpil nové auto s plnou výbavou. Na aute sa mi okamžite zapáčil interiér, čo sa týka odkladacích priestorov, 100x lepšie ako v C4-ke, ktorú máme s partnerkou.
...aaaaa je moje. Teda ešte sme podpísali len predkúpnu plus záloha, ale nebolo veľmi čo riešiť.
Všetky čudlíky fungovali, interiér nedotknutý a to mi tvrdil, že poťahy tam nikdy neboli a bolo to vidno aj na palubnej a v kufri. Bez škrabančeka, neošúchané tlačítka nič. Takisto stav kotúčov zodpovedal km (55 tisíc) Auto išlo krásne, za posledných 3000 km malo spotrebu 6.6 podľa PP. Klíma naplnená, olej vymenený, všetko zdokladované. Lak krásny, ešte žiarivý, žiadna vyťahaná farba, o nejakej hrdze ani nešiel okolo. Mal som samozrejme aj pomocníka, posilu, ktorý to zhodnotil, že do toho auta za 50 000 km nemusím dať okrem oleja prakticky nič, čo sa týka servisu.
Tým pádom sa potvrdila bájka o bohužiaľ tragicky zosnulom bratovi, ktorý auto využíval len na dovolenkách keď sa vrátil z UK a to v drvivej väčšine prípadou vraj väčšinou trasu BB - Brezno. Inak auto stálo v garáži, čomu tiež zodpovedá stav.
Tvrdý bol, to je pravda začal som na 4500, to sa ani baviť nechcel, na 4900 váhal, ale potom povedal, že nie, ale ako ústretový krok za rýchle jednenie mi nechá navigáciu, vidno ju aj v inzeráte, kt. nebola súčasťou dohody. Okrem toho origo strešný nosič, origo koberčeky, povinná výbava, zimné gumy na plechových diskoch s puklicami, olej..ani si to všetko nepamätám, to sú pre mňa najpodstatnejšie veci. Ako bonus, EK a TK je platná až do 2014. Bohužiaľ bol veľmi sebavedomý, naozaj vedel, čo predáva.
Prakticky som kúpil nové auto s plnou výbavou. Na aute sa mi okamžite zapáčil interiér, čo sa týka odkladacích priestorov, 100x lepšie ako v C4-ke, ktorú máme s partnerkou.
super, tak to ti gratulujem, dlho si cakal na auto nie? po tych vsetkych focusoch co si pozeral, si skoncil u taliana 
Jojou, zhruba 3/4 roka som hľadal nové auto a keď som našiel, tak ho z väčšej časti kúpila priateľka
Tak pozeral Focus, C4, Grandepunto zhruba v tomto poradí. Toto bola pre mňa ponuka aká sa neodmieta
Chcel som skôr auto, ktoré bude v super stave, ako nejaký superkonkrétny model... Benzín 1.4-1.6, to boli hlavné podmienky. Neskôr sa k tomu pridala aj taká blbosť, že automatická klíma 
-
RATZINGER666
Darca
pripajam sa a gratulujem, po polroku hladania si snad ani lepsie vybrat nemohol, top stav 
potom pridaj aj nejake fotky
potom pridaj aj nejake fotky
Idem po neho až 17. okt.
Skorej to bohužiaľ vzhľadom na možnosti aj jeho aj moje (pre mňa je to 150 km a on žije v Ziline, vybavuje len veci po bratovi teraz) a stránkové dni nevychádza...
Ešte taká pikoška, potom mi hovoril, že z Áčok mu volali asi 4x pričom začali na 2000 a skončili pri 3500, potom im už povedal, že ho obťažujú
Ešte taká pikoška, potom mi hovoril, že z Áčok mu volali asi 4x pričom začali na 2000 a skončili pri 3500, potom im už povedal, že ho obťažujú
-
Vitaaa
Expert
mnoho šťastných kilometrov prajem
, dnes som si pozrel všetky fotky a vyzerá to fakt na top stav, čo tvoje referencie len dokumentuje. určite daj vedieť ako sa s ním nažíva a či náhodou 103k neni málo na ten objem 
-
RATZINGER666
Darca
...ked si spriemerujem vykony vsetkych tisicsestoviek v rocniku 2004, vyjde mi, ze priemer je okolo 104,324k, co znamena, ze to je hlboky podpriemer a mal by zacat uvazovat o prestavbeVitaaa napísal: a či náhodou 103k neni málo na ten objem
begbeee: AAA mi nespominaj, chceli sme tam narychlo dat tu Elantru a zaroven preskusat tie ich osvedcene taktiky, ale nestastie sa vcas predala, tak sme to ani podstupit nemuseli
Nuž...
Prvý nákup bude aj tak na 100% vaňa do kufra, neskôr možno poťahy na mieru, nejaký decentý tmavý RS style so žltým stredom. To je asi tak všetko, čo ma napadá, že do toho chcem teraz kúpiť
Ak sa raz niekedy bude zasahovať do motora tak to skôr bude výkon o ďalšie percento, dve dole (LPG) a K&N filter to snáď potom dorovná 
EDIT: Franek: kašľať na to
mne 100 koní na takom malom aute stačí.
EDIT: Franek: kašľať na to
-
Francek
Star
K&N filter (hruska a pod.) Ti neprida ani 0,1konika...
Co sa tyka LPG, tak nove systemy so sekvencnym vstrekovanim vraj neznizuju vykon.
Co sa tyka LPG, tak nove systemy so sekvencnym vstrekovanim vraj neznizuju vykon.
-
RATZINGER666
Darca
preco by sportova vlozka alebo filter nemohli pomoct par konikmi?
co sa tyka splynovacov - uz to nie je ako kedysi, ked sa ubytok vykonu meral v 5-10%, ale este stale tam nieco okolo toho percenta zostane... to je vsak uplne zanedbatelne
co sa tyka splynovacov - uz to nie je ako kedysi, ked sa ubytok vykonu meral v 5-10%, ale este stale tam nieco okolo toho percenta zostane... to je vsak uplne zanedbatelne
fracek, hruska vykonu pomoze, spotrebe ublizi, ty so sr20 by si to mal vediet
just kidding 
begbee: trochu tomu nechapem. Preco si auto nevyplatil naraz a neodisiel na nom domov?
Lebo je nedeľa a nikto mi ho na polícii neodhlási? 
Aha, no to sa dalo poriesit cez splnomocnenie a mohol si vziat TP aj s autom
http://www.bazarovky.sk/upload/splnomoc ... prepis.pdf
-
chlapec10
Addict
Nemohol, lebo aj ked ma splnomocnenie, musi ho odlasit tam kde zapisane...