pomocníka na fórum
pomocníka na fórum
Ahojte, mám vlastné fórum, a hľadám niekoho kto by ho so mnou rozbehol ako adminstrátor (môže byť aj viac ľudí) - všetko je pripravené, jediný problém je snád v tom, že je to na free doméne, ale ináč tam funguje všetko na 100%, ešte jedna vec, že neviem čo bude predmetom fóra to by sme nejak spolu dohodli
či to bude niečo ako toto také všeobecné alebo sa to bude zaoberať niečím iným detailnejšie, dúfam, že sa niekto ozve 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomocníka na fórum
forum bez myslienky na free hostingu v roku 2012? Vtipne.
tak myšlienku by sme nejak vymisleli stačí iba predmet fora, a je strašne veľa aktívnych for na free doméne
audiotrack a naco si ma platit domenu, ked ma forum bez myslienky a napadu? 
naco si robil to forum, ked nemas myslienku..viem ze je to otazka par minut, nahodit phpbb na server...ale je to proste zbytocnost, vyskusal si, funguje to, a to je tak vsetko
naco si robil to forum, ked nemas myslienku..viem ze je to otazka par minut, nahodit phpbb na server...ale je to proste zbytocnost, vyskusal si, funguje to, a to je tak vsetko
áno mám to cez phbb, ako zbytočnosť? keby som vymislel nejakú dobrú tému tak by tam zo začiatku chodilo pár ľudí, ale neskôr by sa to možno rozšírilo - práve preto hľadám niekoho kto by mi pomohol, a k tým vašim komentárom - vy si asi myslíte, že chcem mať forum ako je toto za pár dní? nie
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ale robí sa to tak že najprv mám nápad (myšlienku) ktorú potom zrealizujem. A nie že niečo vyrobím/postavím a potom rozmýšľam čo s tým (na čo/ako to použijem).
Ps.: fór ako je toto už pár je a neverím že by si ich porazil. Nikto ti tam nepôjde keď budeš mať 20 členov a z toho 5 aktívnych (spolu s tebou). Ak by si to robil tematicky na niečo čo ťa zaujíma tak by to mohlo byť niečo na štýl komunita toho a toho. Všeobecné fórum nerozbehneš (ak áno tak to potrvá dlho a budeš stratový).
Ps.: fór ako je toto už pár je a neverím že by si ich porazil. Nikto ti tam nepôjde keď budeš mať 20 členov a z toho 5 aktívnych (spolu s tebou). Ak by si to robil tematicky na niečo čo ťa zaujíma tak by to mohlo byť niečo na štýl komunita toho a toho. Všeobecné fórum nerozbehneš (ak áno tak to potrvá dlho a budeš stratový).
michaelo: forum spravím za pár minút, teraz hľadám niekoho kto mi pomôže s nápadom alebo aj s administráciou
-
Michaelo
Hardcore addict
Prečítaj si "PS".
A viem koľko trvá práca nahodiť fórum na FTP keďže robím weby. Rozbehnutie je už niečo iné. IMO to onedlho vymažeš.
A viem koľko trvá práca nahodiť fórum na FTP keďže robím weby. Rozbehnutie je už niečo iné. IMO to onedlho vymažeš.
no viem, že takéto forum už asi nikto nerozbehne, tiež som myslel skôr niečo ako komunitu, ale samému sa to ťažko robí..
Mozno by si mal investovat tvoj volny cas na zdokonalenie gramatiky..
Phase: vždy sa musí nájsť niekto najmúdrejší, niečo mám s klávesnicou už pár dní čiže ked chcem dať mäkčeň na d alebo dlžeň tak mi to nedá dlžeň, ale rovno vypíše ´´ alebo ˇˇ - neviem to opraviť a kopírovať písmenká sa mi nechce.
-už sa mi ozval do správ jeden človek, ale teraz ma napadlo spraviť forum o škole (myslím predmety zo základnej / strednej / vysokej školy) - viem, že aj takéto fora už sú, ale určite nie toľko ako ostatné. Napr. ak si niekto nebude vedieť rady s domácou úlohou, popr. nebude niečomu chápať...jedného človeka už mám, možno sa ešte niekto pridá
aj keby sa to nerozbehlo tak to určite aspoň skúsime 
-už sa mi ozval do správ jeden človek, ale teraz ma napadlo spraviť forum o škole (myslím predmety zo základnej / strednej / vysokej školy) - viem, že aj takéto fora už sú, ale určite nie toľko ako ostatné. Napr. ak si niekto nebude vedieť rady s domácou úlohou, popr. nebude niečomu chápať...jedného človeka už mám, možno sa ešte niekto pridá
-
audiotrack
VIP
on nereagoval na tvoje dĺždne a mäkčene, ale na "vymislel" ktoré si napísal opakovane zle, a to je hrúbka za ktorú by sa aj piatak na základnej červenal.
Skúsiť môžeš. Veľa šťastia. Ale väčšinou majú takéto fora aj jednotlivé školy, a radšej by som sa spýtal na školskom fore kde mám spolužiakov a starších žiakov čo študovali to isté ako ja (a majú aj tie úlohy) ako na nejakom neznámom fore a dúfal že mi niekto tú úlohu bude riešiť.
Skúsiť môžeš. Veľa šťastia. Ale väčšinou majú takéto fora aj jednotlivé školy, a radšej by som sa spýtal na školskom fore kde mám spolužiakov a starších žiakov čo študovali to isté ako ja (a majú aj tie úlohy) ako na nejakom neznámom fore a dúfal že mi niekto tú úlohu bude riešiť.
aha tak pardon, to som si nevšimol nepíšem teraz diktát 
áno to je pravda, teraz už je ťažké založiť forum, ale toto sa mi aj tak zdá asi najlepšie - predsa len všetky školy forum nemajú - vysoké áno, ale stredné strašne málo (aspoň čo ja poznám)
áno to je pravda, teraz už je ťažké založiť forum, ale toto sa mi aj tak zdá asi najlepšie - predsa len všetky školy forum nemajú - vysoké áno, ale stredné strašne málo (aspoň čo ja poznám)
pakman
ty potrebujes cloveka ktory ti da napad.... ja sa pytam, keby som mal napad, preco by som mal ist za tebou - ze spravme s pakmanom spolu forum ?
ty pises ze mas forum 100% hotove, ale ani nevies preco ho vlastne mas, takto to bohuzial nefunguje, pokial nemas napad, nemas nic a ziadny DOBRY napad ti len tak hocikto neda zadarmo i ked ty to volas spolupraca.
ty potrebujes cloveka ktory ti da napad.... ja sa pytam, keby som mal napad, preco by som mal ist za tebou - ze spravme s pakmanom spolu forum ?
ty pises ze mas forum 100% hotove, ale ani nevies preco ho vlastne mas, takto to bohuzial nefunguje, pokial nemas napad, nemas nic a ziadny DOBRY napad ti len tak hocikto neda zadarmo i ked ty to volas spolupraca.
Forsaken:
-prečítaj si prosím môj posledný príspevok a prípadne reaguj na ten a nie na ten prvý, odvtedy som napísal niečo iné a nebudem preto zakladať novú tému, nápad už mám (myslím tie školy), hľadám iba niekoho kto by mi to pomohol rozbehnúť, to je všetko
-prečítaj si prosím môj posledný príspevok a prípadne reaguj na ten a nie na ten prvý, odvtedy som napísal niečo iné a nebudem preto zakladať novú tému, nápad už mám (myslím tie školy), hľadám iba niekoho kto by mi to pomohol rozbehnúť, to je všetko
-
Mek
Addict
Ten napad kriva na vsetky nohy. Predstav si, ze ti tam niekto vytvori temu, ze nevie pohnut s domacou ulohou. Kto mu pomoze, ty? Uz nehovoriac o tom, ze lenive detiska by tam davali ulohy len tak, vsak niekto to uz za mna urobi a ja si zatial zadrtim CSko...