pomocníka na fórum

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
pakman
Medium Expert
Medium Expert

pomocníka na fórum

Príspevok od používateľa pakman »

Ahojte, mám vlastné fórum, a hľadám niekoho kto by ho so mnou rozbehol ako adminstrátor (môže byť aj viac ľudí) - všetko je pripravené, jediný problém je snád v tom, že je to na free doméne, ale ináč tam funguje všetko na 100%, ešte jedna vec, že neviem čo bude predmetom fóra to by sme nejak spolu dohodli :) či to bude niečo ako toto také všeobecné alebo sa to bude zaoberať niečím iným detailnejšie, dúfam, že sa niekto ozve :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: pomocníka na fórum

Príspevok od používateľa audiotrack »

forum bez myslienky na free hostingu v roku 2012? Vtipne.
pakman
Medium Expert
Medium Expert

tak myšlienku by sme nejak vymisleli stačí iba predmet fora, a je strašne veľa aktívnych for na free doméne
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

audiotrack a naco si ma platit domenu, ked ma forum bez myslienky a napadu? :D
naco si robil to forum, ked nemas myslienku..viem ze je to otazka par minut, nahodit phpbb na server...ale je to proste zbytocnost, vyskusal si, funguje to, a to je tak vsetko :?
pakman
Medium Expert
Medium Expert

áno mám to cez phbb, ako zbytočnosť? keby som vymislel nejakú dobrú tému tak by tam zo začiatku chodilo pár ľudí, ale neskôr by sa to možno rozšírilo - práve preto hľadám niekoho kto by mi pomohol, a k tým vašim komentárom - vy si asi myslíte, že chcem mať forum ako je toto za pár dní? nie
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Jo ale robí sa to tak že najprv mám nápad (myšlienku) ktorú potom zrealizujem. A nie že niečo vyrobím/postavím a potom rozmýšľam čo s tým (na čo/ako to použijem).

Ps.: fór ako je toto už pár je a neverím že by si ich porazil. Nikto ti tam nepôjde keď budeš mať 20 členov a z toho 5 aktívnych (spolu s tebou). Ak by si to robil tematicky na niečo čo ťa zaujíma tak by to mohlo byť niečo na štýl komunita toho a toho. Všeobecné fórum nerozbehneš (ak áno tak to potrvá dlho a budeš stratový).
pakman
Medium Expert
Medium Expert

michaelo: forum spravím za pár minút, teraz hľadám niekoho kto mi pomôže s nápadom alebo aj s administráciou
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Prečítaj si "PS".
A viem koľko trvá práca nahodiť fórum na FTP keďže robím weby. Rozbehnutie je už niečo iné. IMO to onedlho vymažeš.
pakman
Medium Expert
Medium Expert

no viem, že takéto forum už asi nikto nerozbehne, tiež som myslel skôr niečo ako komunitu, ale samému sa to ťažko robí..
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Mozno by si mal investovat tvoj volny cas na zdokonalenie gramatiky..
pakman
Medium Expert
Medium Expert

Phase: vždy sa musí nájsť niekto najmúdrejší, niečo mám s klávesnicou už pár dní čiže ked chcem dať mäkčeň na d alebo dlžeň tak mi to nedá dlžeň, ale rovno vypíše ´´ alebo ˇˇ - neviem to opraviť a kopírovať písmenká sa mi nechce.

-už sa mi ozval do správ jeden človek, ale teraz ma napadlo spraviť forum o škole (myslím predmety zo základnej / strednej / vysokej školy) - viem, že aj takéto fora už sú, ale určite nie toľko ako ostatné. Napr. ak si niekto nebude vedieť rady s domácou úlohou, popr. nebude niečomu chápať...jedného človeka už mám, možno sa ešte niekto pridá :) aj keby sa to nerozbehlo tak to určite aspoň skúsime :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

on nereagoval na tvoje dĺždne a mäkčene, ale na "vymislel" ktoré si napísal opakovane zle, a to je hrúbka za ktorú by sa aj piatak na základnej červenal.

Skúsiť môžeš. Veľa šťastia. Ale väčšinou majú takéto fora aj jednotlivé školy, a radšej by som sa spýtal na školskom fore kde mám spolužiakov a starších žiakov čo študovali to isté ako ja (a majú aj tie úlohy) ako na nejakom neznámom fore a dúfal že mi niekto tú úlohu bude riešiť.
pakman
Medium Expert
Medium Expert

aha tak pardon, to som si nevšimol nepíšem teraz diktát ;)

áno to je pravda, teraz už je ťažké založiť forum, ale toto sa mi aj tak zdá asi najlepšie - predsa len všetky školy forum nemajú - vysoké áno, ale stredné strašne málo (aspoň čo ja poznám)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

pakman

ty potrebujes cloveka ktory ti da napad.... ja sa pytam, keby som mal napad, preco by som mal ist za tebou - ze spravme s pakmanom spolu forum ?

ty pises ze mas forum 100% hotove, ale ani nevies preco ho vlastne mas, takto to bohuzial nefunguje, pokial nemas napad, nemas nic a ziadny DOBRY napad ti len tak hocikto neda zadarmo i ked ty to volas spolupraca.
pakman
Medium Expert
Medium Expert

Forsaken:
-prečítaj si prosím môj posledný príspevok a prípadne reaguj na ten a nie na ten prvý, odvtedy som napísal niečo iné a nebudem preto zakladať novú tému, nápad už mám (myslím tie školy), hľadám iba niekoho kto by mi to pomohol rozbehnúť, to je všetko
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ten napad kriva na vsetky nohy. Predstav si, ze ti tam niekto vytvori temu, ze nevie pohnut s domacou ulohou. Kto mu pomoze, ty? Uz nehovoriac o tom, ze lenive detiska by tam davali ulohy len tak, vsak niekto to uz za mna urobi a ja si zatial zadrtim CSko...
Napísať odpoveď