World of Tanks
Re: Worlds of Tanks
res_mods/0.8.0 som vymazal, nepomohlo,skusim reinstal
Ako je to s achievementom oceľová zeď? Musím pre jej získanie prežiť bitku?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Steel Wall - Receive the most hits (at least 11) of any player on your team, with potential damage of at least 1,000 HP, and survive.
Takže áno, musíš prežiť...
Takže áno, musíš prežiť...
preinstaloval som a furt to nejde. vypisuje ze chybna email adresa alebo heslo, pritom obidva udaje su OK, heslo som vymenil, nefunguje to.
-
Sarger
Guru wannabe
Mrkni oficiálne fórum a rovno im napíš na support.
hrate niekto test server?... Dnes vecer to skusim...som zvedavy na medko a light...o tom ht som pocul, ze je to srot...co hovorite o kupe goldovej municie za kredity?...podla mna je to celkom dobry napad...v CW sa vyrovnaju sily a v randomkach to budu stale strielat iba nerozumni ludia...dalo by sa tak jazdit iba na premkovom tanku s premkovym uctom...no mozno opat oprasim KV-5...
-
Sarger
Guru wannabe
Yop, skúsil som ho... anglické tanky budú výborným spestrením.
-
Michaelo
Hardcore addict
Zdravím,
nemal niekto problém s klanovým logom? Keď som bol v prvom klane tak mi stačilo premazať cache no tuto ani po dvoch dňoch a 10 premazaniach cache mi logo stále nezobrazuje. Čím to je?
nemal niekto problém s klanovým logom? Keď som bol v prvom klane tak mi stačilo premazať cache no tuto ani po dvoch dňoch a 10 premazaniach cache mi logo stále nezobrazuje. Čím to je?
-
Outsider
Star
Britske plecky budu urcite prijemnym spestrenim ale len medko. Ta tier 10 heavy je strasny srot, sice rychlo striela ale ma zas velke nedostatky a to najhorsie umiestnenu vezu jak sa len da je pomala a papirova az to pekne neni. Naopak ta mediumka sice papirova je ale ma vezu tam kde ma byt, klopy gun a hlavne ma goldove HE naboje, ktore davaju dmg okolo 600. Ked ju nechaju v stave a akom je tak jasna top mediumka.
-
Sarger
Guru wannabe
Ok takže tu je môj problém: na intráku sú zablokované už nejaký ten čas porty.. takže nejdú hry, torrenty a ani ten trápny teamspeak.
Je nejaký spôsob ako spojazdniť WoT cez proxy server alebo inak? Čo to som skúšal, ale moc sa v tom nevyznám... za každú radu ďakujem.
Je nejaký spôsob ako spojazdniť WoT cez proxy server alebo inak? Čo to som skúšal, ale moc sa v tom nevyznám... za každú radu ďakujem.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hold ako to máš ako môj kamarát tak s tým nespravíš nič, jedine zabehnúť za nejakým "správcom" siete, nech odblokuje ten a ten port.
stredoskolsky intrak je peklo...aj ja som mal taky problem, nejde to obist...ja som pouzival mobilny internet od orangeu, ide to aj ked je znizena rychlost...odozva je stale fajn...
-
Sarger
Guru wannabe
To je vysokoškolský intrák v ZV, ešte minulý rok to šlo... len niekomu preplo v budke a koncom letneho semestra všetko zablokovali 
Nj, tie zvolenské intráky
Vydržal som tam rok a potom som presedlal na privát. Inak testovali ste niekto britov? Čo na nich vravíte tak všeobecne?
-
Outsider
Star
Vseobecne po prvom update test servra su to sracky az to pekne nie je. Jedinu vyhodu tier 10 medku zobrali teraz je z toho len pojazdna rakva s pasmi. Tier 10 heavy ma gun v zadnej casti tanku, tj. najhorsie mozne umiestnenie dela, lebo ho tym padom nedokaze klopit a v meste je to neohrabane a velmi neobratne a aby toho nebolo malo nema ani armor.Muffi napísal:Nj, tie zvolenské intrákyVydržal som tam rok a potom som presedlal na privát. Inak testovali ste niekto britov? Čo na nich vravíte tak všeobecne?
-
Sarger
Guru wannabe
WoT získalo cenu Goldenjoystick pre najlepšie MMO, budúci týždeň sa pripravte na bonusy.
http://worldoftanks.eu/news/4392-world- ... -award-cs/
http://worldoftanks.eu/news/4392-world- ... -award-cs/
-
Michaelo
Hardcore addict
Hah práve som to chcel napísať.
Hold mňa tie akcie na tanky nejako obchádzajú. Buď sú v zľave nízke tiery alebo príliš vysoké (napr teraz Tiery 9).
Ale áno chcel ty pi*a sku*vena.
Hold mňa tie akcie na tanky nejako obchádzajú. Buď sú v zľave nízke tiery alebo príliš vysoké (napr teraz Tiery 9).
Ale áno chcel ty pi*a sku*vena.
Ohlásenie čínskych (ruských
) tankov
http://www.pcgamer.com/2012/11/07/world ... map=%5B%5D
celkom sa teším na ten VIII LT
http://www.pcgamer.com/2012/11/07/world ... map=%5B%5D
celkom sa teším na ten VIII LT
Povedzte pls ako si mam zvisit to fps
? a uz je aj 0.8.1 clientela
-
Sarger
Guru wannabe
Zníž si detaily a vypni zbytočné efekty cez WOT tweaker.