Podvádzanie Priateľky/a

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
7robo5
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Podvádzanie Priateľky/a

Príspevok od používateľa 7robo5 »

Nájdu sa tu taký ktorý už niekoho podviedli? A čo beriete ako podvádzanie? :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Podvádzanie Priateľky/a

Príspevok od používateľa Soviet »

Aj bezne bozkavanie sa s inou je pre niekoho podvadzanie. Hlavnou pricinou je umna povacsine alkohol. A veru nebranim sa tomu a ani mi to nevadilo do teraz. Tak ci tak nebudem asi nikdy doverovat dievcatu, aby som bol poctivy a maximalne verny. Aj preto sa vyhybam vztahom.
7robo5
Amateur
Amateur

ale vždy je tu možnosť zmeny a poučenia :) nie sú všetky ženy také isté :) nájde sa aj výnimočná len to chce trpezlivosť :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

V prvom dokázateľnom prejave nevery opúšťam partnerku, je mi jedno či sme spolu 5 rokov, alebo 5 dní. Keď raz človek začne s niekým chodiť a chcú byť tí dvaja pre seba, nie je pre neveru vo vzťahu miesto. Ak sa dvaja dohodnú že budú mať otvorený vzťah, budú len fuc*buddies, alebo že si dajú z času na čas pauzu, nech sa páči. Ja osobne však tento prístup nepraktizujem. Tak isto neodsudzujem tých, čo sú ako zvieratká a každý týždeň súložia s niekým iným, je to ich vec, avšak ja sa takýmto ľuďom vyhýbam. Potenciálni prenášači STD. Krutá realita.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vsak ja netvrdim, ze nie :) Len to sa musi zmenit aj clovek, ktory s nou je. Umna by to znamenalo obmedzit akcie a vykaslat sa na par kamaratov/tky, ktore ma vkuse niekam tahaju na akcie, kde clovek spoznava stale viac a viac novych ludi. A to by som nerad.
Ale ako vravim, zalezi od dotycnej/ho, co povazuje za podvadzanie. Vela ludi ani nevie, co ich priatelka robi/la na nejakej akcii, kde bola. Aspon co sa mne pritrafilo raz na koncerte. Chudak chalan, co ma take dievca a nevie o tom a jej nevadi ani kus sa olizovat atd s neznamymi.
7robo5
Amateur
Amateur

Keď chce človek ísť do vážneho vzťahu musí sa vzdať aj niektorých vecí ktorých mal rád :) A ja neverím, keď si vo vzťahu dávajú ľudia prestávku to je taká sprostosť že to až bolí :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

7robo5 - samozrejme že je to sprostosť ako vyprážaný ľad. Ale ženská logika je založená na pocitoch a dojmoch, nie racionálnom uvažovaní, či zdravom mužskom rozume. Takže od nežných polovičiek zvyknú vzísť všeliaké pestrofarebné nápady. Ako napríklad pauza, alebo bi, či polyandria, taktiež také že "veľmi Ťa milujem, ale zároveň milujem aj svojho ex" a iné prekvapká, z ktorých mužom vrie žlč a praskajú cievky v očiach a najradšej by po takejto informácii od ich milovanej nežnej polovičky zabíjali - z času na čas aj ju samotnú.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

7robo5 napísal:Keď chce človek ísť do vážneho vzťahu musí sa vzdať aj niektorých vecí ktorých mal rád :) A ja neverím, keď si vo vzťahu dávajú ľudia prestávku to je taká sprostosť že to až bolí :D
Podla mna toto je najvacsia "sprostost" co moze chlap spravit. Clovek by sa nemal obmedzovat kvoli vztahu, lebo casom prave kvoli takymto veciam vznikaju hadky, nevera atd. Ale tak niektori aj kvoli stipke pi*iny dokazu zanevriet kamosov a hodit ich za hlavu. A po par mesiacoch si trieskaju hlavu a ospravedlnuju sa. Teda vazny vztha by mal byt prave o tolerancii a nie o tom, si zakazovat a obmedzovat veci. Aj ked zeny si myslia, ze najradsej by ta mali vkuse vedla seba a bla bla bla, ale po tyzdni zas chcu nieco ine a tak to pokracuje :) Nevyhovies nikdy. Ale to uz je trochu OT..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Soviet napísal:Teda vazny vztha by mal byt prave o tolerancii a nie o tom, si zakazovat a obmedzovat veci.
no, lebo chciet od partnera aby bol verny je naozaj absoultny vrchol obmedzovania a neslobody :roll:
kam sa to len tento svet zenie ked uz si poctivy priatel ci vzorny otec rodiny ani nemoze zatrtkat s kym chce
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nato som nenarazal axxis. Ale na ine obmedzenia. Ako svoje volnocasove aktivity, kamosov, cestovanie, zabavu atd atd. Vernost samozrejme vo vaznom vztahu musi byt.
7robo5
Amateur
Amateur

Napríklad ja by som nemohol chodiť s babou ktorá je žiarlivá. Neznášam žiarlivosť. Ja nie som žiarlivý :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zdravá žiarlivosť je in my opinion potrebná vo vzťahu, tak aby Vás nemal partner na háku, aj keď ja som úplný mámfpažista, ale vo vnútri keď viem že moja polovička ide s nejakým čávom čo má na ňu crush von, tak mi nie je všetko jedno.
7robo5
Amateur
Amateur

predo vo vzťahu je potrebná dôvera na oboch stranách :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Viacmenej za podvadzanie beriem vsetko, teda aj bozky. Aj ked su veci, ktore sa daju odpustit a nie som zastanca teorie, ze ak sa to stalo raz, stane sa to opat.

Ked tak citam sovietove prispevky, tak si pripadam divne, lebo som bol stale verny a ani ma nenapadlo byt neverny. Zial, zistil som z druhej strany, ze co je to nevera.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

U mňa je to podobné ako u testa. Keď mám priateľku, tak nepokukujem ani po ostatných, bohate mi stačí ona, ale možno som len ja divný.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak to sa pridávam aj ja k tým divným. Iné ma nezaujímajú, keď mi vyhovuje moja partnerka. A rovnako tak beriem aj bozky za neveru. Argument opitosti a nezáväzného flirtu na diskotéke by som tiež netoleroval. Na rozdiel od testa by u mňa ale skončila hneď po prvom prešlape čo sa nevery týka. Žiadne druhé šance. Možno je fakt, že by to znovu nespravila, ale ide o princíp. Bol by som sám pred sebou slaboch, keby som sa nechal odmäkčiť že v pohode, nič sa nestalo, už sa to nebude opakovať. Pre mňa je to dostatočný dôvod na rozchod.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako aj ja ked som mal daky ten vztah v minulosti, ked ma to este bavilo, tak za triezva ma pomyslenie na nieco take nenapadlo (bol som spokojny) a ani som nad tym nepremyslal, no casom, ked som bol kade tade po koncertoch v BA bez priatelky s kamosmi/kami a co to sa popilo, tak sa tazko odolavalo vysmiatej dievcine co sa somnou zabavala, ked sympatie atd boli. Ako vacsinou to skoncilo nastastie len pri bozkavani, no aj tak mi potom bolo blbo vedla priatelky a casom som to radsej pre jej dobro ukoncil, nech sa este mozem bez vycitiek zabavat a ona nemusi trpiet pri zisteni.
Mne len staci sledovat na takychto akciach kadejakych (tipujem, ze na dakej diskoteke je to este horsie) spravanie sa dievcat a povacsine niesom nadseny, ked sam viem, ze niektore z nich maju priatelov a s kadekym sa tam "muchluju". Bohuzial alkohol je v tomto velke zlo a u dievcat raz take.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Neveru aj druhu sancu po nej mam odzitu z oboch stran. A dakujem, stacilo mi...
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Uplny suhlas s audiotrackom. Je to prejav maximalnej nezodpovednosti a ubohosti, nikdy by som sa k tomu neuchylil. Ak niekomu partner nevyhovuje a ma zaujem o niekoho ineho, tak sa tomu treba postavit a oznamit to sucasnemu partnerovi. Ak vztah nefunguje, tak ho treba ukoncit a nie sa mu umelo vyhybat prostrednictvom dalsich ludi. Investovat kopu casu do niekoho a nechat niekoho investovat cas do seba a potom to znicit na tom, ze je clovek kok, ktory je neschopny byt v monogamnom vztahu - to radsej tie vztahy ani nezacinat.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Soviet, vyhovarat sa na alkohol je prejavom ubohosti.
Napísať odpoveď