Rusko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
7robo5
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Rusko

Príspevok od používateľa 7robo5 »

Boli ste už niekto v Rusku? Ja som bol v Moskve a môžem povedať že sa to oplatí. Je to nádhera. Podľa mňa Moskva je jedno z najkrajších miest v Európe.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Rusko :)

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Napíš o pomeroch ktoré si vysledoval.

Ja si Rusko stále predstavujem ako westernovú krajinu bezprávia a plnú obrovských rozdielov, na jednej strane vrstva ľudí oplývajúcich veľkým majetkom, vzdelaním, životnou úrovňou atd.
Na strane druhej sú tí najväčší chudáci žijúci v špinavých bytíkoch a prerátvajú každý rubeľ pred kúpou čierneho chleba.

Ale je to krajina obrovských možností, či už ako prísť k bohatsvu ako aj prísť ku guľke v hlave :)
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Re: Rusko

Príspevok od používateľa lowmanek »

Hovorim to sice nerad, ale ja mam Rusko v hlave "fixnute" podobne ako user nadomnou. Neviem si predstavit, ako ziju ludia mimo hlavnych metropol. Niekedy by som rozhodne chcel ist navstivit Moskvu, pripadne Sibir.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

:smt040
Prílohy
330172_258890827517390_1142516486_o.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

bol som par mesiacov dozadu v StP a je to nadherne mesto, krajsie ako niektore europske metropoly, je tam relativne lacno (podobne ako u nas), s ludmi problem nebol, o bezpecnost som sa neobaval, ani ked sme sli v noci z klubu, ani ked sme sli cez "ghetto" (mohli by do GPSiek zacat davat "Avoid ghetto option")
urcite sa tam pojdem v najblizsich rokoch pozret znova, pripadne aj do Moskvy, momentalne mam v plane skor Ukrajinu...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Znamy 16 rokov zil v Rusku, Omsk, Kamcatka, chcel obcianstvo alebo trvaly pobyt, neviem presne, no z urcitych dovodov ho nedostal tak sa vratil, a z toho co vravel je Rusko krajina obrovskych socialnych rozdielov a protikladov, asi tak ako pisu Andi_Cibula a lowmanek. V metropolach je to fajn, ale mimo nich je to nieco uplne ine. V krajine vela veci nefunguje a kto ma peniaze moze takmer vsetko. Podla neho bol najvacsi problem obrovska rozloha krajiny a nefungujuce riadenie, proste "divoky zapad", korupcia.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

V rusku som sice nebol, ale par rusov poznam a o moskve sa vyjadrovali skor negativne - spinave industrialne mesto, vysoke najmy, na uliciach kopu opitych sociek, korupcia a samozrejme neskutocne socialne rozdiely.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Heh.. ja vo svojom živote bol najďalej na východe pred hranicou vo Vyšnom Nemeckom (v rámci výletu zo školy v prírode v 1988)... a musím povedať, že za túto hranicu ma nikdy nikto dobrovoľne nedostane. Uznávam, že Rusko skrýva aj krásy, ale ja nie som dobrodruh, mám rád pokoj a bezpečnosť. :)

A ešte nedávno som dopozeral celú ruskú Car Crash Compilation (momentálne 27 videí).. a to už je u mňa Rusko úplne v prdeli.. :)
Napísať odpoveď