Rusko
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rusko :)
Napíš o pomeroch ktoré si vysledoval.
Ja si Rusko stále predstavujem ako westernovú krajinu bezprávia a plnú obrovských rozdielov, na jednej strane vrstva ľudí oplývajúcich veľkým majetkom, vzdelaním, životnou úrovňou atd.
Na strane druhej sú tí najväčší chudáci žijúci v špinavých bytíkoch a prerátvajú každý rubeľ pred kúpou čierneho chleba.
Ale je to krajina obrovských možností, či už ako prísť k bohatsvu ako aj prísť ku guľke v hlave
Ja si Rusko stále predstavujem ako westernovú krajinu bezprávia a plnú obrovských rozdielov, na jednej strane vrstva ľudí oplývajúcich veľkým majetkom, vzdelaním, životnou úrovňou atd.
Na strane druhej sú tí najväčší chudáci žijúci v špinavých bytíkoch a prerátvajú každý rubeľ pred kúpou čierneho chleba.
Ale je to krajina obrovských možností, či už ako prísť k bohatsvu ako aj prísť ku guľke v hlave
-
lowmanek
Light Professional
Re: Rusko
Hovorim to sice nerad, ale ja mam Rusko v hlave "fixnute" podobne ako user nadomnou. Neviem si predstavit, ako ziju ludia mimo hlavnych metropol. Niekedy by som rozhodne chcel ist navstivit Moskvu, pripadne Sibir.
-
Waagbistritz69
King
bol som par mesiacov dozadu v StP a je to nadherne mesto, krajsie ako niektore europske metropoly, je tam relativne lacno (podobne ako u nas), s ludmi problem nebol, o bezpecnost som sa neobaval, ani ked sme sli v noci z klubu, ani ked sme sli cez "ghetto" (mohli by do GPSiek zacat davat "Avoid ghetto option")
urcite sa tam pojdem v najblizsich rokoch pozret znova, pripadne aj do Moskvy, momentalne mam v plane skor Ukrajinu...
urcite sa tam pojdem v najblizsich rokoch pozret znova, pripadne aj do Moskvy, momentalne mam v plane skor Ukrajinu...
Znamy 16 rokov zil v Rusku, Omsk, Kamcatka, chcel obcianstvo alebo trvaly pobyt, neviem presne, no z urcitych dovodov ho nedostal tak sa vratil, a z toho co vravel je Rusko krajina obrovskych socialnych rozdielov a protikladov, asi tak ako pisu Andi_Cibula a lowmanek. V metropolach je to fajn, ale mimo nich je to nieco uplne ine. V krajine vela veci nefunguje a kto ma peniaze moze takmer vsetko. Podla neho bol najvacsi problem obrovska rozloha krajiny a nefungujuce riadenie, proste "divoky zapad", korupcia.
-
TommyHot
Addict
V rusku som sice nebol, ale par rusov poznam a o moskve sa vyjadrovali skor negativne - spinave industrialne mesto, vysoke najmy, na uliciach kopu opitych sociek, korupcia a samozrejme neskutocne socialne rozdiely.
Heh.. ja vo svojom živote bol najďalej na východe pred hranicou vo Vyšnom Nemeckom (v rámci výletu zo školy v prírode v 1988)... a musím povedať, že za túto hranicu ma nikdy nikto dobrovoľne nedostane. Uznávam, že Rusko skrýva aj krásy, ale ja nie som dobrodruh, mám rád pokoj a bezpečnosť. 
A ešte nedávno som dopozeral celú ruskú Car Crash Compilation (momentálne 27 videí).. a to už je u mňa Rusko úplne v prdeli..
A ešte nedávno som dopozeral celú ruskú Car Crash Compilation (momentálne 27 videí).. a to už je u mňa Rusko úplne v prdeli..