Podvádzanie Priateľky/a
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvádzanie Priateľky/a
Blur - to je prejav dospelosti, že aj keď príde osoba, čo Ťa viac priťahuje, ostaneš verný. Vždy je na svete niečo lepšie ako vo vzťahoch [krajšia, rozumnejšia, prítulnejšia, chápavejšia baba, tak v iT lepšia grafika, lepší procesor, lepšie auto, lepšie bývanie, ale ot neznamená že ich budeš striedať každý mesiac, lebo je k disp. niečo lepšie. Navyše je to vždy relatívne.
-
qwerty-xyz
uplink teraz velmi hnusna osobna otazka ....
STALE pracujes na tom istom pocitaci a komponentoch na ktorych si zacinal? stale si im verny? alebo si ich v priebehu casu vymenil za lepsie a ked to bude situacia a tvoje projekty vyzadovat zase ich za lepsie vymenis ? (sam si dal IT priklad)

STALE pracujes na tom istom pocitaci a komponentoch na ktorych si zacinal? stale si im verny? alebo si ich v priebehu casu vymenil za lepsie a ked to bude situacia a tvoje projekty vyzadovat zase ich za lepsie vymenis ? (sam si dal IT priklad)
len trocha úplne odveci otázka, ktorá nemá s dôverou vo vzťahoch a všeobecne s našou témou nič spoločnéqwerty-xyz napísal:uplink teraz velmi hnusna osobna otazka ....
-
uplink
VIP
qwerty-xyz - to bol príklad na rýchlosť menenia. A ak má pre Teba ľudská bytosť hodnotu ako procesor a rád ju vymeníš keď zostárne, ochorie, alebo Ti bude menej vyhovovať z nejakých nezmyselných dôvodov ako procesor, tak to nechávam bez komentára.
-
qwerty-xyz
-
kabul
Expert
zijes v divnom prostredi qwerty, prave partner je osoba ktorej by si mal verit najviac, pokial to tak neni, mal by nasledovat rozchod
pokial na ludi pozeras systemom podla seba sudim teba, tak chapem tvoje obavy a nedoveru v partnera, ale za normalnych okolnosti, v normalnom vztahu, nic take ako nevere nehrozi
pokial na ludi pozeras systemom podla seba sudim teba, tak chapem tvoje obavy a nedoveru v partnera, ale za normalnych okolnosti, v normalnom vztahu, nic take ako nevere nehrozi
-
qwerty-xyz
V dnesnej dobe neverim ani vlastnej riti. A mam rad kriminalistiku, ked ju budes mat rad aj ty, a budes hlavne vediet tolko veci a pripadov ako ja, tiez jednoducho nebudes verit, rsp, doveruj ale preveruj ....
dovera sa straca nielen v partnerskom zivote ale aj verejnom,nevsimli ste si?vsade kde sa
pozriem moralny upadok,k podvadzani vo vztahu tolko,niekdedy dokaze nevera aj zahranit vztah samozrejme vacsinou rozbit
u mna nevera zacina bozkom ak sexom stracam o danu osobu uplne zaujem,ako pise qwerty vacsina ludi si ju vsimne ked je uz neskoro,niekde bola tema o tom ze ci sa povazuje za neveru aj sex byvalou na to uz ozaj nemam co povedat,ak sa mam priznat sa tak sa mi to skoro stalo,ano moze za to aj alkohol jedine co ma zachranilo pred nocou v hoteli bol kamarat prisiel akurat vcas mumak jeden
jednoducho ma byvala opila(ano opila nakolko sa alkoholu od nejakych 24 vyhybam uplne)pospominali sme na pekne casi a uz to slo,dotycnej som to nepovedal a uz ani netreba niesme spolu,niesom zaletnik ale vobec ma to netrapilo zaujime bolo ze obaja sme to brali ako oficialne ukoncenie vztahu,este predtym sa mi stalo nieco podobne ked si moja kamaratka zle vysvetlila narodeninovu pusu trvalo to sice 20sekund ale ako podvazdanie mi to neprislo samozrejme v opacnom garde by ma asi roztrhlo od jedu,ale ani v jednom pripade som tam nesiel s tym ze chcem svoje dievca podviest a myslim ze je to polahcujuca okolnost,dnes uz trocha dospelejsi viem ze by som sa vyvaroval aj tychto dvoch zakopnuti,milovat sa s nejakou dotycnou ked som vo vztahu to nejde ked sa nieco malo take stat vzdy som vycuval teda az na ten jeden pripad ked som bol pod vplivom citrusu(je to svina)
pozriem moralny upadok,k podvadzani vo vztahu tolko,niekdedy dokaze nevera aj zahranit vztah samozrejme vacsinou rozbit
u mna nevera zacina bozkom ak sexom stracam o danu osobu uplne zaujem,ako pise qwerty vacsina ludi si ju vsimne ked je uz neskoro,niekde bola tema o tom ze ci sa povazuje za neveru aj sex byvalou na to uz ozaj nemam co povedat,ak sa mam priznat sa tak sa mi to skoro stalo,ano moze za to aj alkohol jedine co ma zachranilo pred nocou v hoteli bol kamarat prisiel akurat vcas mumak jeden
tak v tomto máš zčasti pravdu, ale myslím, že každý človek má, resp. potrebuje niekoho komu môže dôverovaťqwerty-xyz napísal:![]()
V dnesnej dobe neverim ani vlastnej riti. A mam rad kriminalistiku, ked ju budes mat rad aj ty, a budes hlavne vediet tolko veci a pripadov ako ja, tiez jednoducho nebudes verit, rsp, doveruj ale preveruj ....
-
axxis
Addict
qwerty, majstre, to aj do krminalistiky ste odbornik?qwerty-xyz napísal: A mam rad kriminalistiku, ked ju budes mat rad aj ty...
a nerobite toho pre svet az prilis mnoho?
-
uplink
VIP
axxis - pokiaľ nemá kravatu s nábojom, tak je to v rámci normy 
-
qwerty-xyz
odbornik nie ale ked ju mam 5 semestrov, a uci ma ju kto ma ju uci (a je to spravny ucitel ) tak daco sa na cloveka nalepi ....
-
uplink
VIP
Študuješ na VŠ kriminalistiku? 
Az prilezitost robi zlodeja, to ked ma niekto nesmeleho partnera domaseda, ktory nema s kym podviest a ani sa nema komu druhemu dostat do zorneho pola, este nehovori o stave jeho mysle aktualnej a ani o stave mysle, keby sa do tejto neprijemnej situacie dostal a akoby sa zachoval.
-
Grim
Darca
...a ty si tak trochu ko*ot, keď držíš hubu a tomu chalanovi nič nepovieš...ak si si taký istý polohou jeho partnerky, tak ho pozvi priamo "na akciu"...ale chápem, že je to veľmi hrejivý pocit, vedieť niečo čo ten druhý nevie a v duchu sa blažene usmievať z irónie, ktorú máš pred sebou...qwerty-xyz napísal:je potom usmevne sediet a pocuvat ako vam chlapec tvrdi ze jeho chrobacik najmiluckejsi uz spinka doma v postielke, a pritom viete ze jeho chrobacik prave tr*ka s inym ako o dusu 1500 metrov juhozapadne od vas
Son-Gohan - k tým tvojim dvom príkladom...to, že si neplánoval nieje poľahčujúca okolnosť...to len potrebuješ nejakú nálepku na oči, aby ti nebolo tak zle zo samého seba...
-
qwerty-xyz
povedat pravdu v tychto veciach by neprinieslo nic dobreho.
V drvivej vacsine tychto pripadov, vie dievca zahrat take dva modely spravania sa.
1. zacne utocit na vlastneho frajera ci ju spehuje a vyleti na neho tak strasne a tak rychlo plus tak silno ze ten chudak place sam a este z toho obvini sam seba, a este ju bude prosit aby mu odpustila, plazit sa jej k noham, a psychicky je tak zniceny ze v podstate chlapec, co doveroval sa stane pre taketo dievca handrou kde si este ona vydupe ako to ma byt a on cely happy ze ona mu da druhu sancu (ako sialene absurdne to cele zneje vsak? ) sa jej hodi okolo krku cely urevany a spokojny ze ju nestratil.
2. Situaciu uhra s brutalne nevinnymi očkami, systemom zatloukat zatloukat a zatloukat, a ked od toho nie je priamy dokaz tak obvini z konspiracnych teorii vsetkych dookola, a este ten vecer, si ten blb mysli s hlavou dole, ze to co nej tecie je jej VLHKOST a nie zalezitost zpred troch hodin, hej? (HUMUS TOTAL BRUTUS MAXIMALNY
) --- ono sa to potom s tym aj pochvali jedna druhej, ze akeho blbecka naivneho ma
Plus s tym ze nabuduce sa to spravi, opatrnejsie, a ze o tom nebude vediet uz uber nikto, alebo sa to naplanuje na ine mesto, miesto, a podobne. Samozrejme ku neviinym ockam treba priratat plac, reci ako ho strasne miluje, a ze jej neveri, a ze ona by mu to v zivote nespravila, a ze v tom aute len na niekoho cakali, a kopec -- tisice vyhovoriek.
--- plus samozrejme preco by to kto robil, tieto situacie ak sa nepreukazu ludia stratia doveru medzi sebou a potom sa budu vsetci trtkosit na tzv. tajnaka a nikto sa s nicim nepochvali. Ak sa preukazu, napr videom, alebo inymi vecami, niekto napr nieco uvidi, a bonzne tak to ma za nasledok len vacsi spad vo vela veciach, takze kazdy kto moze drzi hubu a aj ked sa o veciach vie, je len ZLOMOK (a schvalne pisem to velkym) ludi ktori vedia casy, miesta popripade disponuju inymi info, alebo materialmi. Ak sa to o tychto ludoch vie, ze nieco vedia, ale nikto nevie co, ale TUSI ze co asi za info drzia, tak ich nemaju radi, a preco ich nemaju radi? lebo drzia hubu Welcome in QWERTYLAND . . .
aaaa GRIM ????
Niekedy som z toho bol smutny a zozieral som sa tym, velmi casto, teraz si toto:je to veľmi hrejivý pocit, vedieť niečo čo ten druhý nevie a v duchu sa blažene usmievať z irónie, ktorú máš pred sebou... vyslovene uzivam.
--- nesnazim sa rozmyslat ci ma baby podvadzaju alebo nie, beriem to ako moznu variantu.
inak posledne dva? tri? roky sa na mna hodi veta zeee dělá blbýho . . . a ja som si toho vedomy. A tiez sa uz riadim, tym videom, zatloukej zatloukej zatloukej . . . neptej se ji/ho co vi nebo nevi ZATLOUKEJ
1. zacne utocit na vlastneho frajera ci ju spehuje a vyleti na neho tak strasne a tak rychlo plus tak silno ze ten chudak place sam a este z toho obvini sam seba, a este ju bude prosit aby mu odpustila, plazit sa jej k noham, a psychicky je tak zniceny ze v podstate chlapec, co doveroval sa stane pre taketo dievca handrou kde si este ona vydupe ako to ma byt a on cely happy ze ona mu da druhu sancu (ako sialene absurdne to cele zneje vsak? ) sa jej hodi okolo krku cely urevany a spokojny ze ju nestratil.
2. Situaciu uhra s brutalne nevinnymi očkami, systemom zatloukat zatloukat a zatloukat, a ked od toho nie je priamy dokaz tak obvini z konspiracnych teorii vsetkych dookola, a este ten vecer, si ten blb mysli s hlavou dole, ze to co nej tecie je jej VLHKOST a nie zalezitost zpred troch hodin, hej? (HUMUS TOTAL BRUTUS MAXIMALNY
--- plus samozrejme preco by to kto robil, tieto situacie ak sa nepreukazu ludia stratia doveru medzi sebou a potom sa budu vsetci trtkosit na tzv. tajnaka a nikto sa s nicim nepochvali. Ak sa preukazu, napr videom, alebo inymi vecami, niekto napr nieco uvidi, a bonzne tak to ma za nasledok len vacsi spad vo vela veciach, takze kazdy kto moze drzi hubu a aj ked sa o veciach vie, je len ZLOMOK (a schvalne pisem to velkym) ludi ktori vedia casy, miesta popripade disponuju inymi info, alebo materialmi. Ak sa to o tychto ludoch vie, ze nieco vedia, ale nikto nevie co, ale TUSI ze co asi za info drzia, tak ich nemaju radi, a preco ich nemaju radi? lebo drzia hubu Welcome in QWERTYLAND . . .
aaaa GRIM ????
--- nesnazim sa rozmyslat ci ma baby podvadzaju alebo nie, beriem to ako moznu variantu.
inak posledne dva? tri? roky sa na mna hodi veta zeee dělá blbýho . . . a ja som si toho vedomy. A tiez sa uz riadim, tym videom, zatloukej zatloukej zatloukej . . . neptej se ji/ho co vi nebo nevi ZATLOUKEJ
radsej nekomentujem podvadzanie
dlha kapitola ale netreba davať navody 
Grim-urcite netrpim vycitkami z toho ze som sa 20s bozkaval s kamaratkou a !skoro! vyspal s byvalou...
ano tak strasne som tie zeny podviedol nemozem s tym zit...
ano tak strasne som tie zeny podviedol nemozem s tym zit...
-
axxis
Addict
samozrejme, ze to znie absurdne, lebo je to do neba volajuca p*covina. tie uz raz maju taku vlastnostqwerty-xyz napísal: 1. zacne utocit na vlastneho frajera ci ju spehuje a vyleti na neho tak strasne a tak rychlo plus tak silno ze ten chudak place sam a este z toho obvini sam seba, a este ju bude prosit aby mu odpustila, plazit sa jej k noham, a psychicky je tak zniceny ze v podstate chlapec, co doveroval sa stane pre taketo dievca handrou kde si este ona vydupe ako to ma byt a on cely happy ze ona mu da druhu sancu (ako sialene absurdne to cele zneje vsak? ) sa jej hodi okolo krku cely urevany a spokojny ze ju nestratil.
ja by som normalne rad vedel akymi ludmi sa to ty vlastne obklopujesqwerty-xyz napísal:2. Situaciu uhra s brutalne nevinnymi očkami, systemom zatloukat zatloukat a zatloukat, a ked od toho nie je priamy dokaz tak obvini z konspiracnych teorii vsetkych dookola, a este ten vecer, si ten blb mysli s hlavou dole, ze to co nej tecie je jej VLHKOST a nie zalezitost zpred troch hodin, hej? (HUMUS TOTAL BRUTUS MAXIMALNY) --- ono sa to potom s tym aj pochvali jedna druhej, ze akeho blbecka naivneho ma
Plus s tym ze nabuduce sa to spravi, opatrnejsie, a ze o tom nebude vediet uz uber nikto, alebo sa to naplanuje na ine mesto, miesto, a podobne. Samozrejme ku neviinym ockam treba priratat plac, reci ako ho strasne miluje, a ze jej neveri, a ze ona by mu to v zivote nespravila, a ze v tom aute len na niekoho cakali, a kopec -- tisice vyhovoriek.
to co tu ty uz roky prezentujes su take strasne pripady, ze sa mi nechce verit, ze su realne. a ak ano tak ludia, ktori ich provozuju su nejake totalne retardovane individua bez zmyslu pre realitu. sa ani nedivim, ze trpis tak prisernym pocitom nadradenosti, ty to snad aj robis naschval, ze mas okolo seba uplnych kktov aby si sa sam citil lepsie
tak to sa, qwerty, zase raz mylis. teba ludia nemaju radi pretoze si ko*ot. nie preto, ze mas vela informacii. ale viem si dost dobre predstavit, ze v tvojej hlave to funguje tak, ze sam sebe vymyslis akekolvek mnozstvo akychkolvek dovodov aby si to sam sebe ospravedlnil.qwerty-xyz napísal:Ak sa to o tychto ludoch vie, ze nieco vedia, ale nikto nevie co, ale TUSI ze co asi za info drzia, tak ich nemaju radi, a preco ich nemaju radi?lebo drzia hubu
(budme k sebe uprimni, to vazne si myslis, ze sa niekto zamysla stylom: OOOOOOOOOH, henten typek mozno nieco ma a mozno nema, ja to naozaj iba tak tusim, ze ma nejake info a ak ho nahodou ma tak tusim o com by to mohlo byt, ale nie som si tym celym isty, ale asi to tak je ale moznoze nie. podme ho nemat radi. BULLSHIT.)
sounds like a lovely placeqwerty-xyz napísal:Welcome in QWERTYLAND . . .
U teba si clovek mysli, ze by ta uz aj mohol mat zacat rad, lebo si vo svojej podstate celkom zlaty v tom ako si o sebe myslis, ze si boh vsetkeho, ale nie. dokazes cas od casu vyrukovat s takym setom uplny kktin co ta zase absolutne zdegraduju.
A vobec, pomaly cele forum sa tu vyjadrilo o tom, ze by svoju priatelku opustili po jedinej nevere a ty tu napochodujes ako keby si to tu vlastnil a vyhlsis, ze kazdemu jeho priatelka tr*ka poza chrbat s celym futbalovym tymom a ten dotycny sa s tym nakoniec zmieri a este sa bude hnevat aj sam na seba. ved dpc pocuvaj realnych ludi chvilu. a rad by som Ta upozornil aj na iny fakt, v nasom veku (relativne mladi ludia) nevera funguje zvycajne trochu inak ako si to predstavujes ty. je to tak, ze sa niekto niekde ozerie, vyspi sa s niekym a potom si sype popol na hlavu (a tento jednorazovy akt zvykne viest k rozchodu)
ale ty si z toho samozrejme spravil scenar kde dievca s niekym chodi, ale popri tom tr*ka s inym kilometer dalej a ked jej na to pride tak proste to dievca zacne vymyslat plan ako bude tr*kat niekoho ineho niekde inde (iedalne trochu dalej) aby na to uz neprisiel. kto by to k/rva robil? tebe by sa chcelo vymyslat nejake dementne plany ako najlepsie podviest svojho partnera (ked jediny benefit celej veci je zrejme fakt len to, ze sa s tym mozes pochvalit kamaratke) ved to je totalny nonsens, keby to tak bolo tak by v prvom rade s dotycnym, ktoreho konstante podvadza ani nechodila ked jej ocividne nestoji absolutne za nic, get real.