Podvádzanie Priateľky/a
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvádzanie Priateľky/a
Osobne som mal v živote len jeden pol ročný vzťah, počas ktorého som priateľku ani nelúbil, ale z nejakej zásady som ju nepodviedol. Či to spravila ona, samozrejme nemôžem vedieť, ale chcem tým povedať, že síce sú ženy niekedy hrozné p**e a niekedy by som mal chuť dať niektorej aj facku, ale snažím sa riadiť jedným pravidlom, ak raz budem nejakú ženu naozaj lúbiť, tak by ma dosť mrzelo, keby ma podviedla, preto nikdy nechcem to isté urobiť ja jej... Inak má qwerty v podstate pravdu... Bohužial v mojej práci má taký názor ako qwerty skoro každý a potom každý považuje neveru za normal vec a vernosť za smiešnu úchylku nehodiacu sa k tejto dobe...
cca desat rokov dozadu zial ano, teraz mam tri roky priatela a celu tu dobu som mu verna...
Osobne som sa snažil vždy byť verný. Za neveru pokladám aj bozky. Flirtovanie sa dá tolerovať - teda ak sa nedeje v mojej prítomnosti, ono zas aj ženy aj muži majú nejaké ego, ktoré treba pomasírovať čas od času aby sme vedeli, že ešte stále máme na trhu šancu 
Keď som bol mladý a sprostý (teraz som už len mladý) tak som mal taký utrápený 1,5-2 ročný vzťah na diaľku..však skúsiť sa musí aj to. No tak samozrejme mi to po nejakom roku uletelo, neostalo len pri bozkoch a nie raz a nie s jednou...a rovnako v tom bol alkohol a disko a zábava a tak. Ono sa ťažko odoláva chlapovi v plnej sile, ktorý nevidel priateľku mesiac a ešte 2 týždne neuvidí, nejakej mladej 17ke s rozkročenou náručou s kozami, že koniec...
Súčasnú priateľku = "tú pravá" (klop-klop) by som už nepodviedol, teda verím, že nie. Ona mňa hádam tiež nie, aj keď jej súčasná práca mi dvíha adrenalín miestami..pracuje na benzínke, tak si to viete živo predstaviť, navyše je riadna kosť.
Ono mrzí ma však jedna vec, z mojich slobodných čias: že som nevyskúšal sex za peniaze, to mi ešte prebehne mysľou, ale určite sa k tomu neuchýlim.
EDIT: Inak vždy som bol skôr chlap na druhej strane barikády..ženy so mnou podvádzali priateľov alebo ich kvôli mne opúšťali.
Keď som bol mladý a sprostý (teraz som už len mladý) tak som mal taký utrápený 1,5-2 ročný vzťah na diaľku..však skúsiť sa musí aj to. No tak samozrejme mi to po nejakom roku uletelo, neostalo len pri bozkoch a nie raz a nie s jednou...a rovnako v tom bol alkohol a disko a zábava a tak. Ono sa ťažko odoláva chlapovi v plnej sile, ktorý nevidel priateľku mesiac a ešte 2 týždne neuvidí, nejakej mladej 17ke s rozkročenou náručou s kozami, že koniec...
Súčasnú priateľku = "tú pravá" (klop-klop) by som už nepodviedol, teda verím, že nie. Ona mňa hádam tiež nie, aj keď jej súčasná práca mi dvíha adrenalín miestami..pracuje na benzínke, tak si to viete živo predstaviť, navyše je riadna kosť.
Ono mrzí ma však jedna vec, z mojich slobodných čias: že som nevyskúšal sex za peniaze, to mi ešte prebehne mysľou, ale určite sa k tomu neuchýlim.
EDIT: Inak vždy som bol skôr chlap na druhej strane barikády..ženy so mnou podvádzali priateľov alebo ich kvôli mne opúšťali.
-
Soviet
Darca
Celkom nadvazujuca tema, kde chlapec velmi doveruje
http://www.hojko.com/post1893614.html#p1893614
begbeee: Nechaj si ty len zadok tak ako mas. Nezarabaj nim

begbeee: Nechaj si ty len zadok tak ako mas. Nezarabaj nim
-
Grim
Darca
...výborné praktikum na obhajobu qwertyho názoru a "neuveriteľných" historiek...presne toto písal...chlapec sa utešuje, že nič nebolo a...
-
axxis
Addict
hej, ale dotycny je ocividne tiez riadne mimo realitu. hojko celkovo nie je zdrava vzorka ludi, na ktorych sa nieco oplati prezentovatGrim napísal:...výborné praktikum na obhajobu qwertyho názoru a "neuveriteľných" historiek...presne toto písal...chlapec sa utešuje, že nič nebolo a...
Skôr sem chodia po radu zúfalci, naposledy keď som tu pýtal radu, tak to bol pre mňa snáď môj najzničujúcejší románik 
pekná téma....
vždycky som bol zástancom hesla "gentleman si užíva a mlčí".... Som síce starý moralista, ale zase každá minca má dve strany.... Neviem, no asi ide o to, že človeka v jeho správaní formuje prostredie a ako sa hovorí.... kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť....
Či je to zlé???? To je len otázka pohľadu na vec....
Je na každom, jak sa zariadi, ale netreba zabúdať na to, že každá akcia vyvoláva reakciu.
vždycky som bol zástancom hesla "gentleman si užíva a mlčí".... Som síce starý moralista, ale zase každá minca má dve strany.... Neviem, no asi ide o to, že človeka v jeho správaní formuje prostredie a ako sa hovorí.... kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť....
Či je to zlé???? To je len otázka pohľadu na vec....
Je na každom, jak sa zariadi, ale netreba zabúdať na to, že každá akcia vyvoláva reakciu.
-
maciatko99
Medium Star
Áno, zažila sa to z oboch strán. Obe strany mince boli ťažké, ale ťažšie to bolo, keď som sa to dozvedela, že som podvádzaná ja. Je to však životná skúsenosť, ktorú neprajem nikomu.7robo5 napísal:Nájdu sa tu taký ktorý už niekoho podviedli? A čo beriete ako podvádzanie?
Je to jedno z najťažších zradení dôvery.
-
axxis
Addict
Clovek by cakal, ze ked si sama bola neverna, ze by si mala byt pripravena aj na opacnu alternativu.maciatko99 napísal:Áno, zažila sa to z oboch strán. Obe strany mince boli ťažké, ale ťažšie to bolo, keď som sa to dozvedela, že som podvádzaná ja. Je to však životná skúsenosť, ktorú neprajem nikomu.
Možno to prebiehalo opačne, teda najprv bola podvedená. V takom prípade: ako veľmi by to ovplyvnilo následné rozhodnutie podviesť?
No podľa mňa nijako. To nezávisí od tvojej skúsenosti. Keď verím, že vernosť môže fungovať, tak nebudem podvázdať. Ak neverím, tak podvádzať budem. Nezáleží na predchádzajúcej skúsenosti. Tá môže ovplyvniť tvoju "vieru", ale záleží skôr na zásadách. Ale alkohol je sviňa...
Preco by mala byt pripravena?axxis napísal:Clovek by cakal, ze ked si sama bola neverna, ze by si mala byt pripravena aj na opacnu alternativu.
-
uplink
VIP
Test - live by the sword, die by the sword. Kto mečom zachádza, tým tiež schádza. A iné porekadlá. Keď raz okradnem, musím byť pripravený že okradne aj niekto mňa. Nazvi si to ako chceš, karma, rovnováha, equilibrium, hriech. Kto seje vietor, žne búrku. Tieto "ľudové" a biblické "frázy" nie sú až také prázdne, ako by sa mohlo zdať.
Co si chcel svojim zbytocnym prispevkom vlastne povedat?
-
uplink
VIP
Odpovedal som na Tvoju zbytočnú otázku, rozumnou odpoveďou. Ale tak chápem, na hlúpu a zbytočnú otázku si čakal primerane zbytočnú reakciu, nedostavila sa, tak si v pomykove.
Pytal som sa axxisa, ze preco si mysli, ze by mala byt pripravena, miesto toho si tu napisal kraviny. A preto som chcel vediet co si tym chcel napisat, ale odpovede som sa nedockal.
To, ze nieco take zazila podla mna neznamena, ze by mala byt na to pripravena. Ked ta vyhodia z prace, tak na dalsie vyhodenie si tiez pripraveny? Alebo ked si v pozicii sefa z opacnej strany?
To, ze nieco take zazila podla mna neznamena, ze by mala byt na to pripravena. Ked ta vyhodia z prace, tak na dalsie vyhodenie si tiez pripraveny? Alebo ked si v pozicii sefa z opacnej strany?
-
Grim
Darca
...ale to si dal príklady prípadov, ktoré sú z morálneho hľadiska v poriadku...a nevera nieje z morálneho hľadiska v poriadku...takže ak je niekto podvedený, vie aký je to pocit...a aj napriek tomu to svojmu partnerovi spraví?...svinstvo...
Z moralneho hladiska je to tak, ze kamarata alebo rodinneho prislusnika si nevyhodil, ale vyhodil si ineho kolegu.