Po prvej prejdenej misii to vyzerá zatiaľ sľubne. Unreal Engine síce už niečo pamätá, ale páči sa mi štylizácia hry. Svet mi pripomína trochu Fable, ale v podstatne dospelejšom prevedení.
Stealth prvky zas starého dobrého Thiefa. Súboje zatiaľ neviem posúdiť, úspešne som sa im vyhýbal. Vraj sa to dá dohrať bez jediného zabitia nepriateľa, no uvidíme. U mňa 8.5/10 zatiaľ.
Dunlop - Lineage 2 finálna kronika vyzerá podľa mňa viac ako dobre, je to Unreal engine 1.5. Unreal Engine 3.9 je skvost, master piece, state of art. Má fantastickú škálovateľnosť. Podporuje obrovské množstvo svetiel, shadrov, dynamické soft shadows, subsurface scattering, tonu particlov, kopec glow efektov, gigantické textúry, fantastický multi-level bumpmapping, etc. etc. etc. Pre mňa osobne najlepší engine v histórii herného priemyslu. Na druhom mieste je iD soft je to ich Rage engine [ten čo podporuje Megatexture].
A to že dishonored vyzerá ako grc, za to môže xbox a playstation, nie PC. Som pozeral tie videá porovnávacie a to čo porovnávali bolo na smiech. Že na PC je trochu lepšie nasvetlenie a na PS3ke jeden obláčik hmly. Celá hra má mizerne málo polygonov, slabučké textúry. Avšak toto nie je chyba UE enginu. Pozrite si také Gears of War.
Mich. si povedal Ty. To čo dokázali s megatexture technológiou, pred tým skláňam nohu. Tak isto ich Open GL je fantastické, optimalizované a nenáročné. Hru som hral so 16k textúrami a bolo to absolútne žrádlo [modnutú].
Horsie ako napr Bioshock to nevyzera a Bioshock je ine zradlo po stylistickej stranke. Polygony a textury preto riesit nemienim.
Inak aka bola posledna hra, ktora sa neobjavila na torrentoch este pred vydanim? Ci sa take este vyskytnu
//myslel som hru, ktoru hral niekto aj po jej vydani
Mozes prosim upresnit ktory aspekt hry v tebe tuto "nostalgiu" vyvolal?
//Som zvedavy co povie on. Este som to sice nehral, ale po gameplay videach a nejakych tych recenziach je mi jasne, ze grafika je v tomto titule druhorada.