aby si mohla pokladat dalsie idioticke otazky a ja mohol napisat tuto brilantnu odpoved, poznas to....dialogpetka89 napísal:K comu je dobry ten vycuc mojej odpovede a zbytocna reakcia od veci?
Pomsta pre klamstvo a neveru
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomsta pre klamstvo a neveru
PhYs0c - to je ucinne mozno tak na dedine, kde kazdy kazdeho pozna. Vo vacsom meste by to bola len dalsia epizoda, o ktorej by si vedel ty a par tvojich kamaratov (podla toho, ako velmi by si sa tym znemoznil)
-
neo250
Star
Pomsta nič nerieši, ale uľaví sa ti ako nikdy predtým, mne sa toto isté stalo, nemal som dlhý vzťah len 2 ročný a podje*ala ma s jedným chlapom, no ten chlap zistil, že už nikdy si nezačne zo zadanou babou. Spravil som mu také peklo za 2 dni, že ľutoval deň ked to spravil! Ja som bol spokojný, pretože to schytal, povedal som ženskej čo si o nej myslím a bola vec vyriešená. Hlavne že bol pokoj na dušizelovoc napísal:pomsta nic neriesi. spytaj sa sameho seba ci ti ta zena stoji za to, aby si sa zapodieval nejakym cudzim chlopom. ak by aj za to stala, tak mozno ty si jej zato nestal.
-
TommyHot
Addict
Ak jej nevyhovoval, dalo sa to riesit aj inak ako podj*bavanim (rozhovor, rozchod). Ja som priatelke narovinu povedal, ze ak bude mat chutky na ineho, nech mi predtym hoci aj zavola a nech ma posle do riti. Niesol by som to podstatne lepsie, ako keby sa po par mesiacoch dozviem, ze si to rozdavala s nejakym curakom.Bobr napísal:Ja nevravim, ze to mas spravit. Je to o tom, ze obaja maju na tom rovnaku zasluhu + este aj ty kedze si jej asi nevyhovoval.
Inak pomstar na tvoju situaciu sa da aplikovat jedna velmi mudra veta: "ked suka neda, pes neskoci". Najvacsi podiel viny na tom nesie tvoja ex. Ak by mu nechcela dat, tak chalan by sa mohol aj na hlavu postavit, nedostal by ju. Alebo by ju musel znasilnit. Akekolvek nasilie je teda zbytocne, pretoze ak by ta nepodviedla s nim, spravila by to s inym. Proste sa vyfarbila a tebe neostava nic ine, len sa cez to preniest a najst si taku, ktora neskoci hned po prvej cicine, ktoru zavetri.
Naozaj zaujimave nazory.
Z niektorych mam pocit ze keby im cudzi chlap picha priatelku pred ocami tak mu donesiete flasu a darcekovy kosik- za to ze vam ukazal aka je vasa priatelka..
Kecat tu o rozume a dospelosti.. skor mi to pride ze mate 50kg a odvahu trudika vilka.
Ja nie som ziadny bitkar ale keby mne niekto picha priatelku tak mu dam istu cez hubu.
Aby si sa zapametal ze sa nema starat do zien co maju chlapa ale do zien co chodia s pupusmi bez guliek(kt. mu za to este podakuju;)
pomstar
ked mu chces ublizit tak mu daj cez hubu a nevymyslaj nejake pomsty len s tym stracas cas.
Z niektorych mam pocit ze keby im cudzi chlap picha priatelku pred ocami tak mu donesiete flasu a darcekovy kosik- za to ze vam ukazal aka je vasa priatelka..
Kecat tu o rozume a dospelosti.. skor mi to pride ze mate 50kg a odvahu trudika vilka.
Ja nie som ziadny bitkar ale keby mne niekto picha priatelku tak mu dam istu cez hubu.
Aby si sa zapametal ze sa nema starat do zien co maju chlapa ale do zien co chodia s pupusmi bez guliek(kt. mu za to este podakuju;)
pomstar
ked mu chces ublizit tak mu daj cez hubu a nevymyslaj nejake pomsty len s tym stracas cas.
-
TommyHot
Addict
johny29 ja mam 86kg a teda mozno aj nejake fyzicke predpoklady aby som vedel dat po papuli, ale ked je raz zenska k*rva, tak nou aj ostane a rozdavat po papuli moj problem nijako neriesi.
Tému som zbežne prebehol a konštatujem jedno.... Totiž.... keď suka nedá, tak ani pes neje*e.... Takže o tom to je.... a keď zadosťučinenie, tak to nasmerovať tam, a kur*a poriadne, lebo z jednej bitky sa človek rýchlo spamätá a výsledný efekt bude nulový....
Mám ehmmm "skúsenosť" s viacerými zadanými babami a viem dobre, o čom hovorím....
Mám ehmmm "skúsenosť" s viacerými zadanými babami a viem dobre, o čom hovorím....
-
maciatko99
Medium Star
Násilie nič nevyrieši a ako už bolo niekoľkokrát spomenuté, ak suka nedá, ani pes netoto, tak je jasné, že na tom ma najskôr ona najväčší podiel viny. Nenapísal si ako k tomu došlo, čo sa stalo a prečo to chceš riešiť takto. Treba si uvedomiť veci, ktoré ti možno unikajú a prehliadaš ich ako je napríklad to, že možno nevedel, že je to tvoja priateľka, možno mu ona niečo iné nahovorila ako už spolu nie ste alebo mu to bolo jedno a išiel aj tak do rizika. Bitkou ale nič nedosiahneš a obom sa to v živote vráti, možno nie teraz, ale neskôr určite.
Ahoj, uplne Ti rozumiem, som sice zena, ale presne zazivam podobnu situaciu ako Ty. A ver tomu, ze by som mojmu muzovi a tej jeho handre najradsej po hlavach sprostych nahadzala a papule klamarske im porozbijala a tiez si to predstavujem ako ty, aby citili to ponizenie, ake sposobili mne. A títo mudrci tu, čo ti tu odpisuju a rozoberaju teba prečo sa to stalo a urcite si v tom mal aj ty svoj podiel viny a podobne dristy- tych uplne ignoruj, lebo pravdepodobe, teda skor urcite nic take este nezazili a teda nemozu posudit, ako sa podvedeny clovek citi. Aj ja by som sa chcela nejako pomstit, stale v hlave spriadam plany , ako to urobit, ako urobit jej to iste, co ona mne a jemu tiez zelam, aby si ten pocit zazil. Uz len dufam, ze kazdemu sa raz vsetko vrati . A ktovie, mozno im raz po hube nahadzem....Drzim palce . A je to uplne normalne, ake mas predstavy, len aby to nezaslo daleko, zase pre take lajna ist sediet , oni sa v tom svinstve snad utopia sami
-
axxis
Addict
konecne kvalitny nazor 
-
Grim
Darca
...máš 13 rokov...tvoje pocity sú úplne prirodzené...
KoCi napísal:Ked ju uvidis sa s nim bozkavat, pomysli na to, ako ta fajcila.. a skodoradostne sa usmej
je to jednoduche ty mu chces dat na papulu a jeho serie ze si ju pichal pred nim,setri si testosteron na to ked ti pojde ozaj o zivot
Nejako ste zabudli na tu vetu, ze mu chce nalozit ked bude mat 3 promile 
Ani ho to nebude boliet, ani si to nebude pamatat, takze z ponizenia a bolesti ktore mu chces sposobit bude vlastne hovno
A podla mna ak dievca nema na ruke obrucku, tak si moze robit aj ona aj jej napadnici co chcu. A cim skorej to takito podvedeni junaci s chutkami nasilnikov pochopia tym lepsie. To je zivot. Kazdy ma slobodnu volu.
//
prvy placko sa uz nasiel 
Ani ho to nebude boliet, ani si to nebude pamatat, takze z ponizenia a bolesti ktore mu chces sposobit bude vlastne hovno
A podla mna ak dievca nema na ruke obrucku, tak si moze robit aj ona aj jej napadnici co chcu. A cim skorej to takito podvedeni junaci s chutkami nasilnikov pochopia tym lepsie. To je zivot. Kazdy ma slobodnu volu.
//
Kazda akcia vyvola reakciu SRneC, kto beha za zadanou musi holt ratat stym, ze mu niekto moze slapnut na hlavu, to je proste alfa-omega fungovania spolocnosti uz od davnych casov a nevidim dovod preco by sa to malo menit, ked niekomu nic nehovoria moralne zabrany, treba mu to proste vysvetlit inak, toto je nieco co sa proste nerobi . . .
Urob ako uznas za vhodne, len nezabudni ze sa to moze otocit proti Tebe ako moj kamos mal podobny problem, len ked isiel natiahnut dotycnemu tak netusil ze je majster europy v TB
tak on mu dal 1 ranu a bolo po bitke on sklesnuty este viac zniceny a dotycny akurat zvysene EGO.
PS: Kvoli dievcatu sa neoplati bit ani pit
PS2: A este ak tak nerob borca ze tam prides s 5 kamaratmi
To sa nerobi
Uz ked tak ferovka
PS: Kvoli dievcatu sa neoplati bit ani pit
PS2: A este ak tak nerob borca ze tam prides s 5 kamaratmi
Ak by prišlo k nejakej tej bitke, tak nie je podľa mňa až tak podstatné vyhrať. Dôležité je, že má chlap gule zastať si svoje "územie". Nemusíš sa vedieť biť, môžeš prehrať, ale neutečieš ako zbabelec a môžeš odchádzať so vztýčenou hlavou, nech to dopadne akokoľvek. Aspoň môj názor.
-
Soviet
Darca
Alebo v sanitke so zlomenym nosom 
Soviet: 
hd: No ja neviem ci by mi to za to stalo
A este to ze on si nezastane ziadne uzemie to si zastane ten chlap co chodi s tou zesnkou
ten "internet hero" akurat sa strapni.
hd: No ja neviem ci by mi to za to stalo
-
kabul
Expert
s tymto nesuhlasim, pokial viem ze na doticneho proste nemam, so spokojnym svedomim pouzijem vsetky dostupne prostriedky aby som vyhralbucuresti napísal:PS2: A este ak tak nerob borca ze tam prides s 5 kamaratmiTo sa nerobi
Uz ked tak ferovka
ci sa to robi alebo nie, konflikt zacal on, ja sa len branim a vyvodzujem dosledky
Aky konflikt vyvolal? Ze sa ta cundra nechala zviest? A co ked vedel, ze je zadana, proste ju chcel, obrucku nemala... keby nechcela ona tak moze aj Dunaj otocit naspat do Nemecka a siel by domov s prazdnou.
Fyzicke riesenie tu ma podla mna zmysel iba keby toho chalana pri tom prichytil ako jej tlaci kaleraby na tej zurke, alebo keby mu liezol do kapusty za predpokladu, ze ho nepodviedla ani raz. Vysvetlit mu ze nech si da odchod od nej naveky ... ale ked uz prvykrat nieco skusil a dala mu tak to je o com.
Vela z nas podla mna ani nevie ci nie je na svete vdaka tomu, ze otcovia prebrali nase mamy nejakym neschopnym mumakom.
Fyzicke riesenie tu ma podla mna zmysel iba keby toho chalana pri tom prichytil ako jej tlaci kaleraby na tej zurke, alebo keby mu liezol do kapusty za predpokladu, ze ho nepodviedla ani raz. Vysvetlit mu ze nech si da odchod od nej naveky ... ale ked uz prvykrat nieco skusil a dala mu tak to je o com.
Vela z nas podla mna ani nevie ci nie je na svete vdaka tomu, ze otcovia prebrali nase mamy nejakym neschopnym mumakom.