-niekoľko krát mail
-súrne som potreboval odpísať na skype
-skotrolovať si číslo objednávky z e-shopu
-skontrolovať (len zo zvedavosti) niekoľko internetových účtov (nie sociálne siete)
-cez teamviewer vytlačiť DVD obal, darček pre mamu (toto bola ojedinelá záležitosť)
-plus nejaké drobnosti
V jednom jedinom prípade som nebol schopný dostať sa na wifi, resp. bol, ale TeamViewer odmietal spolupracovať. Ale OK, toto je len jeden deň, uvidíme po mesiaci.
p4ra: Áno, čím starší tým inteligentnejší, toto milujem. Napísal si to, čo sem ja píšem už pomaly dve strany. Darmo niekto používa dáta, keď s tým smartphonom inak robiť nevie, nevyzná sa do toho. Preto hovorím, že aj keď tie dáta bežne zaplatené nemám, tak áno, využívam ho naplno, na všetko, snáď aj na to, čo bežní používatelia netušia. Ale ostatní to asi vedia lepšie ako ja.
Frco: V BA som bol naposledy snáď ešte keď som o Internete v mobile ani nesníval, tak neviem. Samozrejme že väčšina verejných wifi je zaheslovaná, ale telefón sa po prvom napísaní hesla prihlasuje sám,... Nehovorím, že to wifi je všade, hovorím len, že po prejdení sa z mesta domov sa x-krát pripojím, a samé sa mi aktualizujú maily, a podobne. Ale už sa zase opakujem.