Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
fycke
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Ahojte vsetci. Ludia, hladam nazov filmu, kde v cca 60 rokoch spadne stihacka a jeden muz (otec , hlava rodiny) si mysli, ze vypukla vojna. Zobere svoju manzelku a aj dieta do podzemneho krytu kde stravia niekolko desiatok rokov. Potom sa ten kryt otvori a ten ich uz dospeli syn vyjde hore na zem a chodi po meste, kde spozna nejaku holku, musi nakupit jedlo na dlasich asi 10 rokov a nakoniec to zisti ze nespadla ziadna atomova bomba ale len stihacka a bla bla...Neviete ako sa to vola? dakujem. 
-
fycke
Light Expert
Dik za rychlu odpoved. je to ono. 
Ja by som hladal film, myslim ze isiel v kinach pred p iatimi rokmi, o muzovi a zene ktorych "keeperi" (muzi v obleku) sa snazili oddelit aby sa nieco v buducnosti nestalo/stalo ale nahoda aj tak dala a oni sa stretli (znova --- ze nahoda-neda sa zamedzit).
boli aj v takej kniznici kde su ti, co sa staraju o to aby vsetko bolo v poriadku - aby vsetko nasloedovalo tam kde ma ist
boli aj v takej kniznici kde su ti, co sa staraju o to aby vsetko bolo v poriadku - aby vsetko nasloedovalo tam kde ma ist
-
sobrancan16
Star
cavte sorry ze zase otravujem ale poradte nejaky dobrý horor (nič staré 80 , 90 roky )
je to z nejakeho filmu ?
ak ano akeho.....dik
ak ano akeho.....dik
-
Sarger
Guru wannabe
Mal by to byť.. http://www.csfd.cz/film/9537-cry-baby/
Tiež je to v názve videa.
Tiež je to v názve videa.
no jo, dik 
-
sobrancan16
Star
pls poradte dajaky dobry horor nemam co pozerat som zufaly

hladam nazov filmu pre boxersky film.. jeden typek vysiel z basy a robil upratovaca v boxerskom klube kde trener bol stary a vkuse fajcil ten upratovac vlastne neskor zacal boxovat a najlepsiemu boxerovi z klubu prebral priatelku a s timto boxerom sa stretol na konci filmu pocas ktoreho jeho trener zomrel ked fajcil dutnik. Ten trener vzdy pocuval nejaku operu alebo co.
-
JeffHardyy
Light Professional
hľadam jeden starší film, som ho mal dávnejšie nahratý ešte na kazete avšak to už všetko je preč ... pamätám si že chlap bol na nejakej lúke v noci, a uniesli ho mimozemštania .. potom tam bolo ukazane ako ho dali na nejaký železny stôl, prikryli ho plachtou ktora sa na neho prisala ako guma a do ust mu dali nejaku vazelinu či čo to bolo .. zrejme to bude nejaky sci-fi .. ak by niekto vedel tak hodte nazov
dík vopred K+ ako vždy
-
HiddenUser
Medium Star
zdravim, hladam jeden film, videl som ho asi pred 2 rokmi na markize, boli tam take 2 zeny co si nasli nejaku chatu a v takej zamknutej vitrine bola vzduchovka alebo co a potom ich chcel niekto zabit tak tu vitrinu rozbili a zobrali tie zbrane a bol tam asi 1 naboj. a jedna mala niekde v snehu zakopane peniaze a nejaky jej znamy potom chcel tie peniaze tak jednu zabil asi v tej chate a ta druha bola potom v nejakom aute a ten znamy sa jej pytal ze kde su tie peniaze a ona mu povedala ze su v tom aute nech si prene ide ked ich chce. a boli tam naozaj ale ked tam bol tak to auto zapalila. nevie niekto nazov? mam taky pocit ze sa to volalo ladova smrt ale su take 2, stiahol som uz jeden z 2006 ale neni to on tak sa pytam. dakujem velmi pekne
-
Ryan Giggs
VIP
hladam minulorocny scifi film, bol o vojakovi, ktory bol v niecom zavrety, v kapsule? neviem v nejakej plechovici a komunikoval odtial s jednou holkou, niekde na velitelstvo, ktora mu davala rozkazy a proste mal robit nejaku misiu kym nieco neviem co a nakoniec z toho vyslo, ze on je uz davno mrtvy, len udrzuju jeho mozog pri zivote ci co 
http://www.csfd.cz/film/269231-zdrojovy-kod/CheZteR napísal:hladam minulorocny scifi film, bol o vojakovi, ktory bol v niecom zavrety, v kapsule? neviem v nejakej plechovici a komunikoval odtial s jednou holkou, niekde na velitelstvo, ktora mu davala rozkazy a proste mal robit nejaku misiu kym nieco neviem co a nakoniec z toho vyslo, ze on je uz davno mrtvy, len udrzuju jeho mozog pri zivote ci co
super, to je presne ono, dík +
Ahojte všetci ,už dlhšie hľadám jeden film .Videl som ho už veľmi dávno ale bol by som rád keby som si ho mohol pozrieť ešte raz ,ale som zabudol jeho názov .
Tu Vám napíšem jeho obsah : Začalo sa to tak ,že bol brat a sestra a ich otec programoval hry .Raz sa obidvaja hrali na akejsi konzole hru a tá ich preniesla do virtuálneho sveta .Zo začiatku nevedeli že sú vlastne v tej hre a že oni spĺňajú levely .Do diaľšieho levela sa dostali tak že museli nájsť peň stromu . Pamätám si ešte ,že mali takú úlohu ,že museli prejsť cez skalu na druhú stranu skaly ponad priekopu a tam našli zlaté vajce. Neskôr sa to vajce otvorilo a v ňom bol diamant.
Žáner toho filmu je dobrodružný a povedal by som že aj rodinný .
Ďalej si už nepamätám ,ale prosím pomôžte mi s hľadaním názvu tohto filmu .
Vopred veľmi pekne ďakujem
Tu Vám napíšem jeho obsah : Začalo sa to tak ,že bol brat a sestra a ich otec programoval hry .Raz sa obidvaja hrali na akejsi konzole hru a tá ich preniesla do virtuálneho sveta .Zo začiatku nevedeli že sú vlastne v tej hre a že oni spĺňajú levely .Do diaľšieho levela sa dostali tak že museli nájsť peň stromu . Pamätám si ešte ,že mali takú úlohu ,že museli prejsť cez skalu na druhú stranu skaly ponad priekopu a tam našli zlaté vajce. Neskôr sa to vajce otvorilo a v ňom bol diamant.
Žáner toho filmu je dobrodružný a povedal by som že aj rodinný .
Ďalej si už nepamätám ,ale prosím pomôžte mi s hľadaním názvu tohto filmu .
Vopred veľmi pekne ďakujem
Neviete nazov filmu z tohto videa?
Dik.
Dik.