Moja nerozhodnost

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petka89
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Moja nerozhodnost

Príspevok od používateľa petka89 »

Od konca augusta sa stretavam /ziadny sex/ s jednym chlapom, velmi si rozumieme,je mily, castokrat uzasny. Niekedy som ale ako keby na vazkach,je mi s nim super a aj pocas toho ako som s nim som obcas myslienkami inde a to myslou s byvalym a tiez myslim na to ake by to bolo ak by som sa s tymto terajisim dala dokopy. Nechcem mu ublizit,mam ho fest rada,aj by som to s nim chcela skusit ale bojim sa sklamania,nechcem mu ublizit a ani by som nechcela prist o neho ako o kamarata ak by nam to nevyslo.

Raz som ho chcela pobozkat ale nenasla som odvahu a ked chcel on mna asi tyzden na to, tak som sa uhla.Pre neho to bola taka dost trapna situacia co sa mu ani nedivim. Sama neviem preco som sa uhla,dnes by som sa uz nechala pobozkat.

Preco mam strach alebo coho sa bojim? Co mam robit? :(
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Moja nerozhodnst

Príspevok od používateľa danodrevo »

Keby to bol dlhoročný priateľ, tak by som bol na vážkach. Poznáte sa 2 mesiace, išiel by som do toho. Nepodarí sa, príde ďalší :)
Bývalý je bývalý z určitého dôvodu a minulosť treba nechať tak.
Na otázku si si odpovedala sama..bojíš sa sklamania.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

sklamanie pride ked to budes hrat na kamaratsvo, ked uz ti chcel dat pusu tak mu uz stacit asi nebude...
najdi odvahu, sprav krok a potom to pojde same...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Tak tak, keď už sa do teba chlap zaľúbil, kamaráta z neho mať nikdy nebudeš...
petka89
Light Star
Light Star

Takze uz mam moznost z neho spravit len priatela alebo byvaleho kamarata. Ked ja ten krok asi nedokazem spravit.Nepaci sa mi ak zenske pokolenie tvrdi,ze muz je ten co ma spravit krok, ale teraz som asi v takom rozpolozeni,ze sa s tym zmierim a budem cakat ci to este skusi :(
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

petka89 napísal:Takze uz mam moznost z neho spravit len priatela alebo byvaleho kamarata.
no ja som to tak tiez riesil, i ked nakonec som sa asi po dlhej dobe zlutoval a spravil zo seba kamarata :D
len ja som proste nevydrzal tie smutne pohlady (dotycnu som stretaval kazdy den)

to je tak tazke dat mu pusu alebo ho objimut?
neboj, to stihnes za sekundu a potom mozes mat dni/roky radosti...
alebo je lepsie mat kamarata a stale sa trapit?
petka89
Light Star
Light Star

Re: Moja nerozhodnost

Vzdy som si vravela ako by som to dokazala,ale je to fakt take tazke. Ina cesta nie je?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

co takto mu otvorene povedat s cim mas problem?
petka89
Light Star
Light Star

To presne ani ja sama neviem.Ani neviem ako by reagoval na to.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

neni som ziadny odbornik na vztahy, pisem co som zazil a co by som urobil na jeho mieste...
ked to trva od augusta, a nic nebolo, tak to z jeho strany nebude pokus uzit si...
chcel ti dat pusu tak od teba nechce kamaratsvo ale nieco viac...
podla mna zareaguje ovela lepsie ako sama cakas, lebo z toho robis dopredu tragediu (neber to ako urazku)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Prosím ťa, hlavne nečakaj, či on niečo spraví. Rob to, čo cítiš. Ty si sa mu uhla, on má teraz pádny dôvod myslieť si, že ho nechceš a že nemáš záujem nič riešiť. On ťa chce, ty ho chceš. Nemáš čo riešiť. Bývalého hoď za hlavu, z nejakého dôvodu už len predsa má prívlastok "bývalý".
Hovorím ti to preto, lebo som bol v rovnakej situácii. Nespravil som vtedy nič, ani ona nie. Až o pár rokov neskôr pri spoločnom nezáväznom obede sme si povedali, že vtedy sme do toho chceli ísť obaja, ale ani jeden nespravil ten krok. Teraz už v takých veciach neváham.
Držím palce. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ak ho máš problém chytiť za ruku alebo ho rovno pobozkať, tak mu to dávaj nejako intenzívnejšie najavo- náhodné dotyky, nakloň sa k nemu často a pod., ale nezaručujem, že to bude fungovať. Nikto nevie tomu druhému čítať myšlienky. Možno by ti šlo, keby si sa s ním o tom porozprávala, stačí nejakým položartom, nemusíš to hneď veľmi vážne riešiť. Mňa by ešte zaujímalo, kedy si mu uhla, keď ťa chcel pobozkať, koľkokrát ste boli odvtedy spolu vonku a ako sa správate teraz k sebe?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

petka89 napísal: Ked ja ten krok asi nedokazem spravit.Nepaci sa mi ak zenske pokolenie tvrdi,ze muz je ten co ma spravit krok, ale teraz som asi v takom rozpolozeni,ze sa s tym zmierim a budem cakat ci to este skusi :(
on uz prvy krok spravil. to Ty si to posrala, tak si to teraz aj naprav. (alebo snad len nechces aby on riesil Tvoje schyzofrenicke excesy s byvalym) kazdemu by sa pacilo fungovat v rezime: vsak nech sa ten druhy snazi, jak sa mi bude zrovna chciet tak jeho naklonnost opatujem a jak nie tak to bude on kto bude musiet znasat odmietnutie.... (a to ani nehovorim o tom, ze on to uz raz zniest musel)

taky kkt moja mila :wink: pekne za nim chod a vyklop to co si napisala tu, alebo este lepsie konaj.

P.S. S akym i/y sa pise schy/izofrenia?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

axxis: Podľa mňa s "i" :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

pise sa to s i ak pravda nemyslis nejaku chorobu spatu so mnou :lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

co mas robit? ist do toho >
no asi sa ho nebat, snad ta nezje, a byt tebou by som to rychlo siel hasit lebo chlapik moze prezivat zbytocne utrapy a nedajboze sa tu este objavi od neho tema :D
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

za tu dobu co sem pises si mu to mohla davno povedat,mas to az prilis jednoduche
byvaly na teba kadi tak neviem na co cakat
petka89
Light Star
Light Star

Snazim sa na byvaleho nemysliet,ani nie sme v kontakte. S tymto aktualny chlapom ideme zajtra von, zavolala som mu a pozvala ho von,povedal ze na mna si najde vzdy cas :) Tak teda uvidim co zajtra a mozno sa o nieco pokusim a tak. Dakujem za rady a najdenie sily.

Este neviem ci vymysliet biliard,sipky, futbal,kino alebo len tak prechadzka s cajom. Alebo to necham vsetko na neho a nech sa cini ak ma chce,ci nie?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...určite to v tejto fáze nenechávaj na neho, zavolala si ho ty, posrala si to minule ty, takže dva dôvody, prečo by si program mala vyberať ty...ale môžeš mu dať na výber, vymenuj mu viac možností, myslím, že skoro všetky, čo si sem napísala sú skvelé a on si vyberie čo by ho bavilo najviac...z toho, že si na teba nájde čas vždy vyplýva, že ťa chce, takže sa neboj a choď do toho...
petka89
Light Star
Light Star

Strach je moje druhe meno :) Ak ma tak chce,tak vie aj on nieco vymysliet, ale uznavam tvoju pravdu.Ja som ho volala von a tak program musim vymysliet. Postavim ho teda pred hotovu vec a mozno zacnem vecerou, potom zabava a potom sa uvidi.
Napísať odpoveď