F.A. Premier league

O športe...
susko8
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa susko8 »

Rayiner a videl si hrať Liverpool keď kritizuješ žeby mali spadnúť do Champ. ? Nastrelili 3 žrdky, a zahodili hrozne veľa šancí, neviem či Stoka vôbec mala strelu na bránu, a držanie lopty bolo nejakých 70 - 30. LFC mal jednoducho smolu resp. nepremenil tutovky, ale že by to bolo na Champ. ...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja netvrdim, ze su zreli na Champ., ale nevyhrat doma nad Stoke...je jedno ako hrali, kolko tyciek atd, all that matters is the result
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

no bohuzial ja to vidim v liverpoole na navrat rafu beniteza.fakt je to uz kriza a treba nieco riesit.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Liverpool hlavne v poslednej dobe neinvestoval do žiadnej poriadnej posily. Carroll za 30M, wtf? Takto sa vyhrávať trofeje nedajú. A vlastne nie že vyhrávať trofeje, ale bojovať aspoň o špicu. V Liverpoole mi to príde posledné 2-3 roky veľmi nekoncepčné.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak jedina dobra posila bol Sahin a Suarez z poslednych 4 prestupovych obdobi. tiez mi nepride, ze by dochadzalo k nejakej generacnej vymene. skor je to taka stagnacia a rezignacia, co bude zrejme viest k odchodu klucovych hracov ako Skrtel a Suarez
hd_
King
King

Sahin je tam však len na hosťovaní, čo znamená, že pokiaľ sa chytí, tak Real si ho nebude chcieť pustiť (a ak áno, tak za nemalú sumu) a ak sa nechytí, tak naopak L'pool ho nebude chcieť angažovať, čiže s týmito hosťovaniami kvalitných hráčov je niekedy viac problémov a ťažkostí ako osohu. A čo zatiaľ pozerám, tak sa ani nejak nechytá, neviem, koľko času bude potrebovať na aklimatizáciu, ale preháňať by to nemal, lebo je tam len na rok zatiaľ. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak dal uz par golov, co sa neda povedat o niektorych stalych hracoch :D momentalne ma real na jeho poste taku tlacenku, ze pre Sahina tam miesto neostava ani nahodou a myslim, ze sa ho budu chciet zbavit podobne ako City Adebayora
susko8
Medium Star
Medium Star

guess.whoo áno záleží na výsledku, ale mužstvo sa zlepšuje od zápasu k zápasu, ja keď pozerám každý jeden tak je to badateľné. Sahin určo nieje zlá posila a aj Rodgers sa vyjadril, že by ho chcel priviesť na stálo. Liverpoolu vyložene chýba striker a to je to na čom budú horieť až do zimného prestupového obdobia.V tomto roku boli v každom jednom zápase herne lepší ako súper. Možno v prvom kole na W.B.A to bolo horšie a proti Arsenalu vyrovnané, ale ináč.. Jediné čoho sa bojím je že majitelia nebudú trpezlivý a vyhodia Rodgersa. A ešte guess: Suárez podpísal dlhodobý kontrakt, predĺžil zmluvu, ktorú mal 2016 na ešte dlhšie obdobie, tak aj napriek tomu, že asi nebudú nabudúci rok hrať Ligu majstrov tak v Liverpoole zotrvá. Zo Škrteľom je to horšie trošku, ale myslím si, že je nahraditeľný. Dôležitejšie je aby podpísali Susa a Sterlinga a konečne sa zbavili flopov ako Cole, Downing a Carrol.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no vsak to je pekne, ze sa zlepsuju. ale byt na 14tom mieste po 7 zapasoch nie je ktovie co, nehovorim, ze je sezona stratena, ale na poharove priecky mozu zabudnut s takym kadrom. a to je podstatne pre opory..je sice pekne, ze suarez predlzil, ale myslis, ze ho bude bavit hrat o stred tabulky tak dlho? dlhodoby kontrakt neznamena nic v tom pripade. sam tusim hovoril, ze prisiel do liverpoolu aby mu pomohol k najvyssim prieckam a ked bude vidiet ako muzstvo straca body, sebadoveru a pozicie tak si aj on rozmysli, ci je pre neho dolezitejsie hrat pred publikom, ktore spieva piesen pred kazdym zapasom, alebo hrat v lige majstrov a bojovat o titul
co by si si vybral ty?
susko8
Medium Star
Medium Star

Vieš ak mu dali dobrý plat čo mu určite dali tak si myslím, že dá Liverpoolu šancu aj budúcu sezónu. A zase, že by po ňom túžili iné mužstvá pochybujem. A samozrejme každý je nahraditeľný a ja si myslím, že Liverpool by ho pri predaji za 30 miliónov nahradil.
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

ja len hovorím, že posledné zápasy majú kvalitu championship, nič viac.
a to s tými tyčkami... už druhú sezónu kde majú podľa mňa priemer jednu tyč za zápas.

// to sa vážne nemôžete pod tú mínusovú karmu podpísať? :nono:
hd_
King
King

Machačkala pripravená uloviť Vidiča, United sa s myšlienkou pohráva
Tak 33 miliónov za zraneného hráča v pokročilom veku. United by boli hlúpi, keby nad tým neuvažovali. Hoci je Vidić jedným z najlepších obrancov na svete (keď je zdravý), tak takéto ponuky sa neodmietajú. Za také peniaze môžu kludne kúpiť plnohodnotnú náhradu o 5-6 rokov mladšiu.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Môžu lenže Vidič je vodca a myslím že on už neodíde.Nie je ako tí mladí uplakanci ktorí chcú viac a viac peňazí a navyše je pre tím dôležitý.Všetko je len bulvár :)
susko8
Medium Star
Medium Star

http://www.lfcway.com/news/liverpool-fc ... -kapacitu/

Oslavujem !!! Snáď po rekonštrukcii štadión nepremenujú !
hd_
King
King

Až mi je pri pohľade na zostavu Tottenhamu do plaču. Chudák Lloris, jeden z najlepších brankárov sveta (môj názor) sedí na lavičke po prestupe z Lyonu pod starnúcim dedkom Friedelom. Škoda mrhať taký talent a takého hráča.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Tiež si myslím že zbytočný prestup. Friedel na to ešte má.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hej mozno sezonu-dve a co potom? dobre ze ho vzali kym bol za dobru cenu a dostupny..a myslim,ze po 4ks dnes dostane v dalsom kole sancu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Norwich prva vyhra, s Arsenalom - no este, ze som sa nepozeral :(
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Villas-Boas povedal, že Friedela bude s Llorisom striedať, bolo o tom niekoľko správ. Predpokladám, že to bude dovtedy, dokým Friedel nezavesí kopačky na klinec....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

V PL som fandieval Arsenalu ale to za čias Henryho,Seamana,Piresa a pod....teraz mi prídu oničom.
Nemám vyhradený klub ktorému by som v PL neprial.
Napísať odpoveď