Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Toto uz nieje normalne, opice prizivnicke. Nech im to ztrhnu z davok, normalnemu cloveku by aj strechu nad hlavou zobrali a posledne ponozky, len opicam davaju vsetko zadarmo. Naco maju potom davky ked vsetko dostanu. Mali ten lunik nechat nech to tam nanich padne.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam niekedy pocit, ze politici si zelaju obciansku vojnu.. Naozaj to vidim tak, ze coskoro budu defenestrovani politic a potom sa poriesi aj cvarga. Ludia uz su tak zufali, ze im je vsetko jedno...
Ja si zas myslim ze politici sa boja ciganov aby nepovstali oni. Vzdy si vedia poradit s hrstkou "protestujucich" Ale masu tohto etnika by potlacit nedokazali. Ktovie ci uz nekto aj rozmyslal nad vyuzitim tohto potencialu.
-
TommyHot
Addict
Pokial viem, mame asi 25 000 kusov ozbrojenych silovych zloziek a odhadom taky milion nasratych latentnych rasistov, takze ciganov by som sa velmi nebal. Skor by som sa bal zasahu z vonku pod ruskom demokracie.
No nechcem trepat nejsom odbornik ani sa tym nejako nezaoberam len sucho konstatujem a zamyslam sa nad tym ze prave ti "rasisti" by mohli umyselne pouzit prave ich na prevzatie "moci".
A to s tou demokraciou ma samozrejme takisto desi
A to s tou demokraciou ma samozrejme takisto desi
taky milion nasratych latentnych rasistov
No ale máte pravdu, takéto kroky povedú len k napätiu.
Ake kroky mas na mysli
-
TommyHot
Addict
Ludia sa tym po vacsine ani netaja. Ale vdaka politikom a tomu ako sa stavaju k ciganom sa ani necudujem, ze ich takmer kazdy neznasa. Ja ich tiez nemusim, ale mne skor vadia negramotne socky ako take, to ze su cierni, alebo fialovi mi je vcelku jedno.hughito napísal:Konečne to niekto napísal (okrem mňa).
Myslim, ze uz sem niekto hodil link na blogpost Jozefa Karika o tom preco na Slovensku vypukne obcianska vojna (pre tych co este necitali, tak mam na mysli toto http://www.karika.sk/spolocnost/preco-n ... vojna.html) a celkom sa s tym stotoznujem. Cela tato situacia okolo ciganov je na spadnutie a kedze politici sa netvaria, ze s tym chcu nieco robit, tak inu moznost ako nasilie ani nevidim, pretoze stav ktory tu momentalne je, je uz neudrzatelny.
-
Andi_Cibula
Addict
hughito - napis nam coho presne sa bojis na neonacistoch vo vlade ? Bud konkretny, napis konkretnu predstavu co by sa stalo na Slovensku. Nemecke dejiny mam nastudovane dost detailne.Ramon hovorí:
14. Marec 2011 z 20:11
Boris, vies o tom, ze podla zvratenych kriterii nasich multikulti pseudohumanistov uz by si bol zaskatulkovany medzi nacistov?
Inak to stahovanie je skvely napad. Ved v BA je taka nizka nezamestnanost, ze by si tam aj Romovia nasli pracu. Vacsina Romov predsa velmi chce pracovat, to je vseobecne znama vec.
A okrem toho, znizilo by to premrstene ceny nehnutelnosti v BA, pretoze pritomnost Romov zvykne mat vyrazny vplyv na klesanie cien nehnutelnosti v lokalite ich vyskytu. Dve muchy jednou ranou
matematicka uloha pre qwerty-xyz:
cesky Sa.vz58 ma zivotnost bicej pruziny asi 20 tisic vystrelov. Vytahovac nabojnic vydrzi asi 3000 vystrelov. Napr. zivotnost hlavne nenarazila na limit pri testoch v roku 1958.
Uloha pre qwertyho - dedukcia a vypocet co to znamena pre jeho radikalne riesenie.
http://www.cas.sk/clanok/234424/oskar-d ... amstva.htm
tak okrem pokryteckych zidov ako je Hvorecky a nenavistny Chmelar ukazuje svoj charatker aj Benova
Inak s tym hipies trickom to je teraz nejaky novy retro styl? Ci len chcela zaspominat na stare dobre casy?
Inak s tym hipies trickom to je teraz nejaky novy retro styl? Ci len chcela zaspominat na stare dobre casy?
Keby sa neonacisti reálne chopili moci, absolútnej, tak by nastal rovnaký vývin ako v Nemecku - zmena režimu, odstránenie odporcov, nové zákony, týkajúce sa menšín či domnelých nepriateľov, ovládnutie médií, cenzúra, propaganda, na druhej strane možno reakcia okolia, demokracií - teda vojna atď. Toho sa však báť nemusíme, to ani v Nemecku neprišlo zo dňa na deň, trvalo to desať rokov. Čo je reálnejšie, je grécky prípad - to, že sa strana zložená z neonacistov a neofašistov dostane do parlamentu, čo samo o sebe posilní a vyvolá isté deje - v našom prípade by to bolo zvýšené napádanie cigánov, zrejme aj vyslovené vraždy, pogromy.
-
Waagbistritz69
King
-
TommyHot
Addict
Nuz, stat sa na neho vysral, tak sa niet comu cudovat, ze hlada pomoc kade tade.
-
Andi_Cibula
Addict
Ozaj a ešte ďalšiu otázku sa spýtam - na základe čoho sa identifikujú tí neonacisti ? Ako ich spoznám ?
Napríklad podľa pokriku ANTIFA HA HA HA, ktorí, z jasných dôvodov, kričia len oni. Ďalej podružné znaky: neonacistické oblečenie, holá hlava (môže nemusí byť, ale určite v tomto kontexte to čo to vypovedá), vlajky a celkovo zúčastnenie sa na akcii, ktorá je o téme, cez ktorú vytĺkajú politický kapitál. A potom, samozrejme, tam sú osoby, o ktorých sa vie, že ide o neonacistov. A oni to vedia takisto. 
-
qwerty-xyz
Si s nami, alebo proti nam ? neries icoviny typu co to znamena, a bla bla bla, vies presne ako myslim otazku, odpovedz na nu.
Inymi slovami kazdy kto nesuhlasi s tou tvojou priblblou egalitarskou ideologiou alebo inymi formami komunizmu. Uz len cakam kedy tu nalepku hodis sethovi zato ze v inej teme oznacil obyvatelov afriky za pricinu ich zaostalosti.hughito napísal:Napríklad podľa pokriku ANTIFA HA HA HA, ktorí, z jasných dôvodov, kričia len oni. Ďalej podružné znaky: neonacistické oblečenie, holá hlava (môže nemusí byť, ale určite v tomto kontexte to čo to vypovedá), vlajky a celkovo zúčastnenie sa na akcii, ktorá je o téme, cez ktorú vytĺkajú politický kapitál. A potom, samozrejme, tam sú osoby, o ktorých sa vie, že ide o neonacistov. A oni to vedia takisto.
A Waagbistritz kukam ten tvoj clanok to priam srsi objektivnou odbornostou a samimi odhaleniami zalozenych na doveryhodnych "dokazoch". Teraz ale uz vazne, kto to pisal, ty? Alebo nejaky tvoj kamarat po zkonzumovani litra lacneho vina mal nutkanie byt moc mudry. Je to, nic len obycajne ohovaranie, ale uz som si zvykol ze vy a cela ta lavicova pakaz na viac nemate.
-
Waagbistritz69
King
ťažko povedať či mu v jeho nešťastí pomôžu, aj o svojom pôsobení v NaSke anči malíkovej už sám hovorí ako o naivnom kroku, ale o to ani tak nejde, skôr že ak vie čo sú ľudia zo SP/ĽSNS zač, a to nie je rocket science si to zistiť, tak bohvie prečo sa od toho zároveň snaží dištancovaťTommyHot napísal:Nuz, stat sa na neho vysral, tak sa niet comu cudovat, ze hlada pomoc kade tade.
ja ľavičiar nie som a ty priam sršíš konkrétnosťou zas, ohováranie koho? keď sa dobrovodský dištancuje od "fašistov, nacistov a rasistov" a potom presne takí ľudia behajú na onom pochode s usporiadateľskými páskami (ak tam pravda na tie fotky neboli dokreslené nejakým špeciálnym programom od mossadu) tak za zmienku to stojíkali520 napísal:Je to, nic len obycajne ohovaranie, ale uz som si zvykol ze vy a cela ta lavicova pakaz na viac nemate.
víno ftw
Konkretne vsetkeho a kazdeho v tom clanku. Vy afaci proste mate taku tendenciu oznacit kazdu narodnu ideologiu ktora ide proti vam a vasej po vacsine komunistickej ideologie za neonacizmus.Waagbistritz69 napísal:a ty priam sršíš konkrétnosťou zas, ohováranie koho? keď sa dobrovodský dištancuje od "fašistov, nacistov a rasistov" a potom presne takí ľudia behajú na onom pochode s usporiadateľskými páskami (ak tam pravda neboli dokreslené nejakým špeciálnym programom od mossadu) tak za zmienku to stojí
Ste nauceny poucky a frazy ktore su uz vtlkane do hlav cez 70 rokov a to tu stale opakujete, strasite holokaustom, diktaturou, vrazdenim a inymi fantasmagoriami zalozenych na nezmyslenej analogii a na rovnakych ucelovo politickych taraninach vyprodukovane vitaznou Stalinisticko-komunisitickou agendou. Objektivita nikde, len obycajny pavlov reflex na slovo narod a rasa.
qwerty: Ja som tu napísal veľa postrehov, nápadov, poslal rôzne články/tézy, ktoré sa k tomu vyjadrovali. Vyhlasovať však, že poznám jediné a správne a účinné riešenie cigánskej otázky na SK nebude, to je vaše privilégium (ty, kali a ešte zopár exotov).
S akými vami? To je kto?
kali:
V tom dave bolo plno neonacistov, za tým si stojím, dokazuje to viacero vecí.
Ten článok na blackblogu vychádza z reálií, sú tam doložené fotografie a súvislosti. Kali, tvoje reči o víne, Stalinovi a pod. sú vyslovene trápne. Každý, kto si vie zrátať dve a dve pochopí, že takéto udalosti sú jedinou šancou týchto spolkov, ako sa dostať na oči s nejakou spoločensky akceptovateľnou agendou. Samozrejme, nemôžu sa označiť za neonacistov, lebo to je proste zakázané a vôbec, ľudia sú na to našťastie hákliví a neprijali by to.
Len tak, aké boli (a zrejme aj sú) organizátora pochodu, o ktorom sa bavíme.
S akými vami? To je kto?
kali:
Ale prosím ťa netrep, neťahaj sem nesúvisiace veci. Na to, aby som označil setha za neonacistu môžeš čakať, ale rovno ti píšem, obrň sa dobrou dávkou trpezlivosti. Ak to o niekom prehlasujem, tak na to mám reálne dôvody - veď z akého dôvodu by som si vymýšľal? Z pasie? Zo srandy?Inymi slovami kazdy kto nesuhlasi s tou tvojou priblblou egalitarskou ideologiou alebo inymi formami komunizmu. Uz len cakam kedy tu nalepku hodis sethovi zato ze v inej teme oznacil obyvatelov afriky za pricinu ich zaostalosti.
V tom dave bolo plno neonacistov, za tým si stojím, dokazuje to viacero vecí.
To je to, dištancuje a pri tom, ako to hovoril, mu stáli za chrbtom. Ja toto vnímam skôr tak, že on proste nevie, on sa v tom neorientuje, nevidí do hĺbky a proste prebral ich agendu, že "systém" označí každého, kto sa kriticky stavia ku cigánom týmito nálepkami.dobrovodský dištancuje od "fašistov, nacistov a rasistov"
Ten článok na blackblogu vychádza z reálií, sú tam doložené fotografie a súvislosti. Kali, tvoje reči o víne, Stalinovi a pod. sú vyslovene trápne. Každý, kto si vie zrátať dve a dve pochopí, že takéto udalosti sú jedinou šancou týchto spolkov, ako sa dostať na oči s nejakou spoločensky akceptovateľnou agendou. Samozrejme, nemôžu sa označiť za neonacistov, lebo to je proste zakázané a vôbec, ľudia sú na to našťastie hákliví a neprijali by to.
Len tak, aké boli (a zrejme aj sú) organizátora pochodu, o ktorom sa bavíme.
Kód: Vybrať všetko
WHITEFORUM: 1. november 2007 17:22:50, soldier_of_freedom :Ano, rozumiem tomu čo chceš povedať, ale ja som mal na mysli to, že my máme tiež svoju tzv. bibliu ako oni majú Talmud, tak my MK. Netvrdím, že všetko čo je v MK je sväté, ale môžem povedať, že mi otvorila oči a je len na každom ako pochopí myšlienku NS. Ja ju chápem ako myšlienku bielych uvedomelých národov chrániacich svoje pokolenie pred cudzími vplyvmi, ktorí v jednote budú bojovať proti tomuto zlu.
Poznámka: MK = Mein Kampf