Heh nie nie toto nerob... A hlavne na seba neupozornuj stylom, ze viete ako som sa s tym natrapila???... Proste to ber tak ako to je, ved nemusia ta vzdy len vychvalovat... A je normalne ze na vianoce sa vari a upratuje, nie si sama...
Retsko napísal:Heh nie nie toto nerob... A hlavne na seba neupozornuj stylom, ze viete ako som sa s tym natrapila???... Proste to ber tak ako to je, ved nemusia ta vzdy len vychvalovat... A je normalne ze na vianoce sa vari a upratuje, nie si sama...
no jasne, ze by som jedlo nepokazila. vzdy sa snazim navarit co najlepsie. a o chvalu nestojim. len malokedy ma malokto pochvali a je mi tak dobre. ale cakala by som napriklad nieco na sposob: no ty si navarila, tak ja umyjem riad. myslim, ze by som toho dotycneho k tomu riadu aj tak nepustila, ale ide o princip. chcem vidiet ochotu a vidim len pasivitu.
haliegro napísal:no jasne, ze by som jedlo nepokazila. vzdy sa snazim navarit co najlepsie. a o chvalu nestojim. len malokedy ma malokto pochvali a je mi tak dobre. ale cakala by som napriklad nieco na sposob: no ty si navarila, tak ja umyjem riad. myslim, ze by som toho dotycneho k tomu riadu aj tak nepustila, ale ide o princip. chcem vidiet ochotu a vidim len pasivitu.
...asi by bolo dobre to tomu dotycnemu jemne povedat, trosku uprimnosti nikdy nezaskodi
neviem to povedat jemne. hovorim priamociaro (niekady az prilis) nerada sa tocim okolo horucej kase. no a ked nechcem zranit niecije city, tak som radsej ticho.
haliegro napísal:neviem to povedat jemne. hovorim priamociaro (niekady az prilis) nerada sa tocim okolo horucej kase. no a ked nechcem zranit niecije city, tak som radsej ticho.
ono je niekedy lepsie byt ticho a drzat to v sebe ale moze sa to casom nakopit az raz vybuchnes
az take zle to nieje, ale je to dovod, preco sa na vianoce velmi netesim. asi sme dost odbocili od temy... sorry dobre prestanme rozoberat mna. ako vizeraju vase sviatky - varite aj vy? kto u vas zdobi stromcek? tiez robite generalku celeho bytu? a hlavne co na vianoce jedavate?
ja moc nevarim ja len peciem kolaciky vsetkeho druhu ale ked mam chut tak si viem uvarit a pizza v mojom podani je best (treba vyskusat)
...na vianociach neznasam upratovanie ktoremu sa neyhnem, u nas neplati take ze "maminka poupratuje" ale upratuju vsetci ...a tie darceky sa dnes tiez uz moc nedavaju ..ked som bol maly tak som sa moc tesil na hracky ale za tu atmosku to stoji
Hm, tak my sa snazime tiez vsetci poupratovat a ja vacsinou pomaham robit salat... Krajat uhorky, supat zemáky, kostovat,... Ale nemam rad to predvianocne upratovanie... A kua neviem co pokupim rodinke za darceky...
Retsko napísal:Hm, tak my sa snazime tiez vsetci poupratovat a ja vacsinou pomaham robit salat... Krajat uhorky, supat zemáky, kostovat,... Ale nemam rad to predvianocne upratovanie... A kua neviem co pokupim rodinke za darceky...
Btw. Haliegro v ktorom meste/dzedzine byvas ty?
ani ja neviem co dam rodim hovorili ze debiliny ako su sosky a tak nemam kupovat tak neviem co