Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ta motorola nic moc, napokon tak dopadla aj videorecenzia
alcatel tiez nebude bohvie co...co tak si kupit radsej nieco overene? porovnaj si galaxy ace, ascend g300 a zte acqua a vyber si
inac mohli by ste niekto vytvorit cenovy rebricek s najlepsimi vhodnymi volbami mobilov, lebo dost casto sa tu opakuju prispevky "mobil do 180€" .. "mobil do 250€" ... a stale radime to a to iste..a nikto necita stare prispevky, kde sa to vsetko prebera a vysvetluje
alcatel tiez nebude bohvie co...co tak si kupit radsej nieco overene? porovnaj si galaxy ace, ascend g300 a zte acqua a vyber si
inac mohli by ste niekto vytvorit cenovy rebricek s najlepsimi vhodnymi volbami mobilov, lebo dost casto sa tu opakuju prispevky "mobil do 180€" .. "mobil do 250€" ... a stale radime to a to iste..a nikto necita stare prispevky, kde sa to vsetko prebera a vysvetluje
-
Michaelo105
Light Professional
Nazdar, rozhodujem sa medzi týmito dvomi mobilmi, oplatí sa doplatiť 60 eur do soňáka?
http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony ... c-s-lt18i/
http://www.alza.sk/huawei-ascend-g300-d324133.htm
prípadne ešte aj zte grandx in.
Ide mi hlavne o spoľahlivosť.
http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony ... c-s-lt18i/
http://www.alza.sk/huawei-ascend-g300-d324133.htm
prípadne ešte aj zte grandx in.
Ide mi hlavne o spoľahlivosť.
oplati sa ti, ak ti ide o spolahlivost, tak na grand ix in necakaj, este len prichadza na trh a nebola ani videorecenzia 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ta motorola je pomala,pozri si to na youtube.
radim vybrat medzi acqua a g300...oba sa daju zohnat za cca 170
radim vybrat medzi acqua a g300...oba sa daju zohnat za cca 170
kto sa neboji neznamych znaciek, tak 1Ghz, 512mb RAM, 5", ICS a DUAL SIM....za 210€ 
-
guess.whoo
Redeemer
evolve nie je neznama znacka. robia odolne telefony a tie su fakt kvalitne.
len neviem ci nebude v zatazkavajucich chvilach trochu pomalsi
len neviem ci nebude v zatazkavajucich chvilach trochu pomalsi
bude
ale to aj moj skate, ale nevadi mi to lebo viem, ze ten telefon nebol vyrobeny aby lamal rebricky v benchmarkoch, cize to od neho ani necakam, stale je to low-end, aj ten evolve, a tak sa nanho treba aj pozerat 
-
guess.whoo
Redeemer
ved hej, len ono to je pre niektorych ludi dost frustrujuce 
tak ZTE po par fakt dobrych kuskoch, prinasa na trh dalsi bezvyznamny telefon, ktoreho vyrobu absolutne nechapem, ide o ZTE SKATE II, ten za rovnaku cenu prinesie mensi 4" displej, rovnaku ram, nepatrne vykonnejsi procesor a nepatrne vacsiu bateriu, bude tam ICS takze koniec koncov bude mat pomalsie reakcie a menej volnej ram, ako ja so Skate I a custom rom ... 
Neviete o nejakej stránke kde by som našiel nejake porovnania CPU a GPU pre mobily? Niečo ako notebookcheck pre booky.
Cavte, takze rozmyslam medzi iphonom 4 a 4s, telefon pouzivam vylucne na telefonovanie a pristup na internet, ci uz cez aplikacie alebo prehliadac, cize ziadne hry. Otazka znie ci sa mi v tomto pripade oplati doplatit ten cenovy rozdiel za 4s ?
vdaka a k+ ista
vdaka a k+ ista
-
guess.whoo
Redeemer
urcite nie. a preco iphone? kvoli stylu ci sa ti proste paci?
lebo na to, na co ho potrebujes ty je milion lacnejsich telefonov, ktore by rovnako splnali tvoje poziadavky
lebo na to, na co ho potrebujes ty je milion lacnejsich telefonov, ktore by rovnako splnali tvoje poziadavky
h.olub: Teoreticky, na to, na čo ho budeš používať ti je veľa aj iPhone 3g... 
Ale ak trváš (
) na 4 alebo 4s, tak jednoznačne 4. Vyzerajú rovnako, a obe sú fakt rýchle. A rozdiel pri telefonovaní alebo pozeraní internetu fakt nepocítiš, akurát by si vyhodil pár desiatok eur za "s" v názve.
Ale ak trváš (
mal som HTC, teraz mam 3g na test a fakt sa mi to paci viac ako android, cize chcem nieco rychlejsie,sviznejsie, co nebude mrznut a podobne veci....
A 3G ti mrzne? Pretože, ak ho fakt budeš používať len na tie veci, čo si spomenul vyššie, tak vlastne medzi 3G a 4 ti to bude pripadať ako rovnaký telefón. Samozrejme rýchlejší, no aj 3G-čko je relatívne svižné. 
Inak k tým mobilom čo som sem písal tak tú Motorolu som myslel tú dvojjadrovú čo je na alze. Či to je jedno či má jedno alebo dve jadrá stále bude spomalená ?
-
guess.whoo
Redeemer
dewill - ano, aj bez tebou nainstalovanych aplikacii,cize so stock vybavou prechadzanie medzi oknami seka a pod.
cekni youtube
cekni youtube
Škoda, vyzerá pekne, Sorry za OFF Topic ale neviete či sa dá z e-shopu na alze alebo sharku brať na splátky tak aby mi platila zlava cez ISIC ?? Prípadne nieaké skúsenosti s týmto fónom Prestigio Multiphone 4300DUO 4.3"
zlava cez isic je len par centov, nad tym by som sa neznepokojoval
idem si brat na pausal mobil z telekomu a neviem sa rozhodnut z HTC one S, LG optimus 4x HD alebo Sony Xperia T...lebo za kazdy sa doplaca 10eur mesacne rovnako takze neviem... tí co sa do toho vyznate a poznate tie telefony napriklad z recenzii tak poradte dakujem
a berte do ohladu aj znacku