Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Yes0b »

Vyvraciať ju nemusíš, ale pokiaľ nemáš dôkazy proti nej, nemôžeš si byť istý, že to tak nie je a smiať sa z ľudí, ktorí si myslia, že to tak je.
Billy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Billy »

Ale kde mam zobrat dokazy proti niecomu, co neexistuje?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Yes0b: Vôbec si nepochopil - ak mi niekto niečo nedokáže, pričom je to jeho povinnosť, ak sa chce skrývať za rúško vážnosti, tak z danej veci sa predsa vysmievať môžem. Ako príklad ti uvediem Bendových Vesmírni Lidi - hádam v nich neveríš - taktiež sa to snaží "dokazovať" kdejakými kresbičkami a podobne, pričom niekoľko naivných oviec mu sadlo na lep a ten zvyšok sa na nich dobre baví. To isté platí pre konšpirátorov - tam ma fascinujú aj iné veci, ale tie som tu už v minulosti opísal. Až nájdem svoj príspevok, pridám ho sem, aby si zistil môj postoj (a postoj iných, ktorí si z konšpirácií uťahujú).

//autoeditácia príspevku (17 Okt 2012, 15:15)
Tuhomáš http://www.hojko.com/post1874977.html#p1874977
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Ja ti ten názor ale nenútim, preto ti ho dokazovať nemusím. Dôkazy nie sú ľahko poskytnuteľné, záleží tiež na subjekte. Ak je napríklad subjekt zaujatý, ťažko si pospája súvislosti v rôznych veciach. Máš pravdu, smiať sa z toho môžeš, ale nemôžeš vedieť, že to tak fakt nie je.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

som nezaujaty, daj nejaky dokaz
Yes0b
Light Expert
Light Expert

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To je dôkaz? Sleduj, ja mám dôkaz, že Spiderman fakt existuje
Yes0b
Light Expert
Light Expert

hh
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Yes0b napísal:illumináti spolupracujú s reptiliánmi (tj. mimozemská rasa). veľa reptiliánov sa sem inkarnovalo do ľudí a zastávajú vplyvné posty. dôkazy nemám, všetko to cítim.
kvol ivam idiotom co nahanaju jasterov z marsu,ludia potom beru menej vazne iste veci-konspiracie.a tu dlhu tlamu schovavaju v krku no nie? a jazyk si dali zasit,boze lol.

no zbohom uz kolko filmov sa natocilo snim a aj detaily na jeho oci a tam nic clovek nevidel.ale teba povazujem len za trolla
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

kvol ivam idiotom co nahanaju jasterov z marsu,ludia potom beru menej vazne iste veci-konspiracie
Aká postupnosť. Ja si zas myslím, že vôbec väčšina konšpirácií vlastne je k prospechu veci, lebo sa tým totálne zahlcuje priestor a je toľko informácií, že vlastne strácajú hodnotu. Preto reálna, jasná a čistá kritika pomerov (ktorá, narozdiel od konšpirácií, je stará už cez 100 rokov), politických či ekonomických, je stratená v tomto víre nezmyslov.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Tu je reptiliánsky lofas.
http://www.aktuality.sk/clanok/216072/s ... -minister/

http://www.proxentafinance.cz/166/novin ... volnovanie

Zaujímavá fikcia keď nedávno bolo uskutočnené QE3
Son-Goku
Darca
Darca

hughito napísal:Aká postupnosť. Ja si zas myslím, že vôbec väčšina konšpirácií vlastne je k prospechu veci, lebo sa tým totálne zahlcuje priestor a je toľko informácií, že vlastne strácajú hodnotu. Preto reálna, jasná a čistá kritika pomerov (ktorá, narozdiel od konšpirácií, je stará už cez 100 rokov), politických či ekonomických, je stratená v tomto víre nezmyslov.
pokial sa ludia nezacali sparat do 9,11 tak kazdy len smahol rukou ze ved co nech idu teda do afganu hajit a sirit demokraciu,z afganu zrazu bol irak a nebyt istych zalezitosti tak snad aj na iran by skocili.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Netrep, žiadne "pokiaľ" sa nezačali špárať v 9/11 nejestvuje. Konšpirácie jestvovali posledných sto rokov v rovnakej miere ako dnes a existovali aj pred tým. Jediný rozdiel a skutočný dôvod prečo sa to začalo pádom dvojičiek je INTERNET! Nič viac nič menej, tak už nebuď taký pajác. Lebo ty síce zhadzuješ YesOba, že kvôli nemu ľudia nevnímajú skutočné problémy, ale v mojich očiach si ty tiež taký menší YesOb, ktorý spôsobuje to isté. A kvôli ľuďom ako vy sa môžme dostať v slabej chvíľke do pekných sračiek. Niežeby sme už v sračkách aj tak neboli, ale sme trošku v inej kategórii. Sme v kategórii sračiek "buďme solidárni, zaslúžime si viac, po mne potopa a to nie je môj problém". Ale vďaka radikalizovaniu spoločnosti ľuďmi ako ty, yesob a pár fanatikov ako ivan, možno kali, a pár pasívnym čo sa na to budú radi pozerať ako krija sa raz môžme opäť ocitnúť v stave kedy bude jeden človek menej ako druhý a bude to považované za správne.

A rád by som ti týmto krivdil a mýlil sa v tebe...
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

Najvtipnejsia konspiracna teoria je ta, ze dvojicky zhodili teroristi z afganistanu :lol:
Billy
Star
Star

Bobala napísal:Najvtipnejsia konspiracna teoria je ta, ze dvojicky zhodili teroristi z afganistanu :lol:
To nie je teoria, ale fakt. Konspiracna teoria prestava byt teoriou od okamihu, kedy sa jej strojca prizna k spachaniu daneho cinu a kedze Bin Ladin sa k s pachaniu tychto utokov v mene Al-Kaidy priznal, prestalo to byt iba konspiracnou teoriou.

Pokym sa teda Bush a ostatni vami bez dokazov obvinovani nepriznaju, ostane to aj nadalej iba konspiracnou teoriou.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Moc do tejto témi zasahovať nechcem, ale tak toto video je celkom vtipne, a ukazuje niektoré "nezrovnalosti" v oficialnej verzí.

Billy
Star
Star

To video tu uz bolo a nie su tam nezrovnalosti, ale iba blbiny a prekrutene fakty.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Tak daj nejaký príklad, povedz niečo konkretne.

// ja by som povedal že to je oficialna verzia akurát povedana sarkasticky
Son-Goku
Darca
Darca

slay napísal:Netrep, žiadne "pokiaľ" sa nezačali špárať v 9/11 nejestvuje. Konšpirácie jestvovali posledných sto rokov v rovnakej miere ako dnes a existovali aj pred tým. Jediný rozdiel a skutočný dôvod prečo sa to začalo pádom dvojičiek je INTERNET! Nič viac nič menej, tak už nebuď taký pajác. Lebo ty síce zhadzuješ YesOba, že kvôli nemu ľudia nevnímajú skutočné problémy, ale v mojich očiach si ty tiež taký menší YesOb, ktorý spôsobuje to isté. A kvôli ľuďom ako vy sa môžme dostať v slabej chvíľke do pekných sračiek. Niežeby sme už v sračkách aj tak neboli, ale sme trošku v inej kategórii. Sme v kategórii sračiek "buďme solidárni, zaslúžime si viac, po mne potopa a to nie je môj problém". Ale vďaka radikalizovaniu spoločnosti ľuďmi ako ty, yesob a pár fanatikov ako ivan, možno kali, a pár pasívnym čo sa na to budú radi pozerať ako krija sa raz môžme opäť ocitnúť v stave kedy bude jeden človek menej ako druhý a bude to považované za správne.

A rád by som ti týmto krivdil a mýlil sa v tebe...
do akych sraciek preboha,kvoli konspirackam? :smt033 jj jednoduchym amikom stacilo ze bush povedal ze za 9,11 stoji usama a boom ide sa na afgan,nikto nic,ved ked vodca povie tak pravda.potom ich dlhorocny kamarat sadam asi nechcel uz platit vypalne tak musel pod kytky aj on.ale to je mimo.verit amikom dneska je taky risk,loto,keno 10. oni tvrdia ze za tym stal usama ja tvrdim ze nie,nikdy nebolo za to ani sudeny,ani na to nie su dokazy.ale pre vas americunt ritolezcov to je proste silna kava ze sa najdu aj ludia, ktorym im nezeru vsetko.snad len staci spomenut ked zabili nahodou iranskeho vedca co sa motal okolo tych elektrarni,kazdemu bolo hned jasne kto za tym aj staji, len pre vas proste posahani konspiratori pisu anti zidovske komentare.dalsi pripad podpora rebelov v syrii.tiez konspiracka vid ze.suka bliat
Billy
Star
Star

mARILYN mANSON napísal:Tak daj nejaký príklad, povedz niečo konkretne.

// ja by som povedal že to je oficialna verzia akurát povedana sarkasticky
Nie je to oficialna verzia, su tam totalne prekrutene informacie, ale tak je jasne, ze u ludi, ktori o 9/11 vedia iba to, co videli v konspiracnych dokumentoch, su taketo videa oblubene.

Je tam tvrdenie, ze s lietadlami leteli unoscovia 1,5 hodiny mimo kurz, co je vymysel. Najdlhsie letelo mimo kurzu lietadlo Flight 77 (43 minut), dalsie dve leteli mimo kurz iba okolo 30 minut a dalsie iba 16 minut.

Dalej tam tvrdia, ze unosca, ktory pilotoval Flight 77 (Hani Hanjour), nevedel lietat s Cessnou, no napriek tomu urobil 270° obrat. Tak za prve, ten 330° obrat (ano, bol to 330° obrat, nie 270°, ako tvrdia v tom videu...), ktory urobil, nebol vobec nejak narocny. Kruh, ktorym sa otacal, mal priemer skoro 9 kilometrov a pocas celeho manevru dosiahlo lietadlo pretazenie max. 1,5G. Dalej, graf vertikalnej akceleracie podla zaznamov z ciernej skrinky ukazuje, ze lietadlo viedol menej skuseny pilot, kedze jeho reakcie pri vyskovych korekciach boli casto prehnane a nevyspytatelne. Za druhe, to, ze Hani Hanjour nevedel vobec lietat, je dalsi vyplod fantazie Pilots for 9/11 "truth". Clovek, ktory ho ucil pilotovat sam povedal, ze Hanjour lietat vedel, no obcas mal problemy so vzlietavanim a pristavanim a ako vsetci vieme, pri utokoch 9/11 unoscovia s lietadlami nevzlietavali ani nepristavali - kormidiel sa chytili az ked boli lietadla vo vzduchu a uz ich iba namierili na okraj budovy. Na to boli viac nez kvalifikovani.

Hned potom tam trepu, ze v Pentagone chybalo 2,3 biliona dolarov z pokladnice ministerstva v dlhopisoch... Neboli tam ziadne dlhopisy za 2,3 biliona. Rumsfeld, ktory to tvrdil, nehovoril nic o ziadnych dlhopisoch. Hovoril o zastaralych technickych vybaveniach a roznych nekompatibilnych zariadeniach, kvoli ktorym je prevadzanie financii zdlhavejsie a narocnejsie a ku dnu 10.9.2001 uz boli pozadu o 2,3 biliona dolarov. Neslo o ziadne dlhopisy, bankovky, seky, sperky ani nic take, co by tam chybalo.

Dalej tam je vysmech pre spravu Komisie 9/11, pretoze "nespominala Budovu c. 7". No to bolo zrejme tym, ze sprava Komisie 9/11 nie je technicka sprava. Ucelom komisie 9/11 bolo zistit, preco nastali utoky a podat odporucania, aby sa v buducnosti takymto utokom predislo. Budova WTC 7 nebola cielom teroristov, kedze sa zrutila kvoli poziarom, ktore vznikli po zasiahnuti troskami. Padajucimi troskami z WTC 1 a 2 bolo poskodenych dokopy 20 budov a dalsich 8 bolo troskami uplne znicenych, alebo tak poskodenych, ze sa uz nedali zachranit a Komisia 9/11 nespominala ziadnu z nich. Preco by mala?

A takto by som mohol pokracovat dalej a dalej, blud za bludom. Cele to video je jedna velka zmes vyplodov fantazie internetovych konspiratorov a nie "ironicky povedana oficialna verzia".
Napísať odpoveď