Ako odblokovať mobil
Ako odblokovať mobil
Ahojte....
chcela by som sa spytat,ako by sa dal odblokovat mobil-konkretne LG Optimus L3.Kupila som ho rped necelymi troma mesiacmi,ale vcera som dostala lepsi.LG je blokovany iba na Tmobile a ja by som ho rada vyuzit na O2.
Samozrejme,je moznost ist do servisu ale tym stracam zaruku.Na internete som sa docitala o programe ktory generuje odblokovaci kod...nieco taketo
http://wapstranky.cz/clanky/operatori/j ... ychle.html
na viacerych forach to poradili,ale neviem rpesny postup.ma s tym niekto skusenost?
pripadne,citala som aj o nejakej karte ktora ten telefon odblokuje tak,aby sa neposkodil system.
vdaka!
chcela by som sa spytat,ako by sa dal odblokovat mobil-konkretne LG Optimus L3.Kupila som ho rped necelymi troma mesiacmi,ale vcera som dostala lepsi.LG je blokovany iba na Tmobile a ja by som ho rada vyuzit na O2.
Samozrejme,je moznost ist do servisu ale tym stracam zaruku.Na internete som sa docitala o programe ktory generuje odblokovaci kod...nieco taketo
http://wapstranky.cz/clanky/operatori/j ... ychle.html
na viacerych forach to poradili,ale neviem rpesny postup.ma s tym niekto skusenost?
pripadne,citala som aj o nejakej karte ktora ten telefon odblokuje tak,aby sa neposkodil system.
vdaka!
Re: Ako odblokovať mobil
to si na akych forach bola? Tmobile blokuje telefony?
tym, ze pojdes do servisu stratis zaruku? to ti kde povedali?
... odnes ho do tmobilu nech ho odblokuju... zalezitost par min a par €, ak nie zadara
tym, ze pojdes do servisu stratis zaruku? to ti kde povedali?
Tmobile blokuje,vidim to kedze ho mam doma ana ine siete nejde......stratim zaruku vraveli to aj v servise vzladom nato,ze zmenim system.....a tmobile odblokuje az po skonceni viazanosti,co ale este trva 
zatial som sa este nestretol aby tmobile blokoval, divne no
CheZteR.. pokiaľ viem, Tmobile je jediný slovenský operátor, ktorý blokuje mobily.. aspoň donedávna to určite robil, pred dvoma týždňami som bol jeden Samsung odblokovať za 5€.. 
Retuska.. nechceš ho ísť odblokovať do servisu, aby si nestratila záruku.. a si myslíš, že keď si ho sama doma odblokuješ, že záruka potrvá? Toto som si zase ja nie istý....
Retuska.. nechceš ho ísť odblokovať do servisu, aby si nestratila záruku.. a si myslíš, že keď si ho sama doma odblokuješ, že záruka potrvá? Toto som si zase ja nie istý....
ja som sa s tym fakt este nestretol, spoluziak si bral minuly tyzden a nebol blokovany, aj chalani odtial si z TM kupovali pradu 3.0 a nebola blokovana 
Vraj nie všetky blokujú... tie drahšie vraj nie. Skús pogoogliť o tomto... 
Ale ako som písal, ešte pred rokom blokovali vysúvacie Samsungy za 1€...
Ale ako som písal, ešte pred rokom blokovali vysúvacie Samsungy za 1€...
Ja mam LG Optimus L3 je blokovany tak isto aj Samsung star ktory som brala pred dvoma rokmi...takze 
a neviem,preto som prilozila tento navod.pisali,ze ekd sa nezasiahne do systemu zaruka trva
a neviem,preto som prilozila tento navod.pisali,ze ekd sa nezasiahne do systemu zaruka trva
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tmobile/telekom - blokuje 90% mobilov (LG, Samsung, Nokia, iphone - uplne vsetky, HTC vacsinou nie)
o2 neblokuje nic
orange - opat zacina blokovat niektore telefony (davane k pausalom bez viazanosti, alebo ako 2telefon k 1.pausalu)
tmobile/telekom ti telefon odblokuje len po skonceni viazanosti (tj.po 24mesiacoch) za 3,98euro
ta stranka na kalkulacku funguje len na telefony stare cca.6-7rokov, na nove telefony kalkulacka zadarmo neexistuje
o2 neblokuje nic
orange - opat zacina blokovat niektore telefony (davane k pausalom bez viazanosti, alebo ako 2telefon k 1.pausalu)
tmobile/telekom ti telefon odblokuje len po skonceni viazanosti (tj.po 24mesiacoch) za 3,98euro
ta stranka na kalkulacku funguje len na telefony stare cca.6-7rokov, na nove telefony kalkulacka zadarmo neexistuje
nemusi to byt zadarmo...ale tak aby sa nezasiahlo do systemu a nezrusila zaruka
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
poslal som ti link do sukr.spravy