Asi 20. Chápem otázku a myslím že týmto medzi nami diskusia končí, vzhľadom na nízky vek. Nepredpokladám že by si veril tomu ,že nie sme žiadni vandali či opilci a "historke" ,že toto je náš (na dlhšiu dobu) posledný silvester, pretože odchádzame študovať do rôznych kútov sveta.RATZINGER666 napísal:Anem: priemerny vek?
SILVESTER - kam sa chystáte?
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: SILVESTER - kam sa chystáte?
Je jedno či 20, 30, alebo 40. Aj tak všetci vieme že chaty sa neorganizujú na to aby sa tam hral žolík a diskutovalo o politike. 
Chcem tým povedať, že ak sa o chatu bojíš, je jedno či ti ju rozbijú 20 roční, alebo 40 roční.
Chcem tým povedať, že ak sa o chatu bojíš, je jedno či ti ju rozbijú 20 roční, alebo 40 roční.
-
Anem
Star
No ale poznám také chatovačky čo boli, že napríklad blázni ožratí ako dogy chodili po streche a nakoniec ju tak poškodili, že museli platiť novú za 14tis. €Hensym napísal:Je jedno či 20, 30, alebo 40. Aj tak všetci vieme že chaty sa neorganizujú na to aby sa tam hral žolík a diskutovalo o politike.
Nemam sajnu kde a s kym skoncim a prave preto to bude super 
-
Soviet
Darca
No asi prvy rok co to stravim bez naj kamosov. Volaju ma na jednu chatu, kde bude sice dost neznamych ludi, ale uvidime, kedze by to bola dost zverina. Este stale daleko. Mozno aj pokapem dovtedy.
Tento rok sme s partiou plánovali chatu, ale nejak sa pomenili vzťahy a nie všetci si trúfajú ísť na 3-4 dni niekam... Takže asi len niekde privátne na nejakom byte/dome trošku rozbíjačka, hudba, prskavky, taká papučková nálada zrejme bude tento rok, ale teším sa. 
-
RATZINGER666
Darca
Anem: keby si napisal o den skor, mozno by som Ti pomohol, ale zial, silvester je uz rezervovany na tyzden...
ak by si mal inokedy zaujem, tak http://www.chata-safran.sk
od 7e na noc je v tatrach myslim super cena 
je to v tatrach, takze v blizkosti je tam dost moznosti pre rozne aktivity, v lete tury kade tade, kupaliska, termalne kupaliska v besenovej a v oraviciach, aquapark tatralandia, kadejake ine sportove aktivity... v zime zase lyzovanie vo viacerych centrach, janovky, spalena atd...
akurat fotky su dost stare a nekvalitne, ale ak by si chcel nejake lepsie, napis
ak by si mal inokedy zaujem, tak http://www.chata-safran.sk
je to v tatrach, takze v blizkosti je tam dost moznosti pre rozne aktivity, v lete tury kade tade, kupaliska, termalne kupaliska v besenovej a v oraviciach, aquapark tatralandia, kadejake ine sportove aktivity... v zime zase lyzovanie vo viacerych centrach, janovky, spalena atd...
akurat fotky su dost stare a nekvalitne, ale ak by si chcel nejake lepsie, napis
A mama zas augumentuje tým, že sa opijem a niečo sa mi stane.Blur napísal: ja myslím, že stačí argumentovať už len tým, že je Silvester
tak ty jej zasa argumentuj, ze nech ta teda nauci pit dovtedy 
Ja tento rok prvykrat silvestrujem v Prahe, takze sa neskutocne tesim. Zasadneme niekam do baru a pred polnocou ku Vltave na ohnostroj 
-
Kok
Light Professional
ako kazdy rok
chata/byt s kamaratmi a kamaratkami, o polnoci vybehnut na kopec pocheckovat ohnostroj, popit daky spiritus a spat do tepla pokracovat v oslavach
edit: zabudol som dodat ze toto plati iba ak nebude koniec sveta
edit: zabudol som dodat ze toto plati iba ak nebude koniec sveta
Uvidíme ale niekde pri nejakej flaštičke vonku snád. O polnoci domenkov pripiť s našimi ,zaspamovať hojko a znova do ulíc
)
tak ako minuly rok:) papuce, jedlo, pohoda
-
uplink
VIP
lumir
1
Ludia, my sme sa s našou partiou až príliš neskoro zobudili tento rok
Prosím vás ak viete o niekom, kto prenajíma na Silvestra nejakú chatu a nemá ju ešte obsadenú, tak mi dajte vedieť SS. Chceli by sme ísť 4 osoby, no ak nebude príliš premrštená cena, tak zatiahneme my 4 aj cenu pre 6 ľudí, ak by tá chatka bola tak stavaná.
Ďakujem, K+ istá.
Ďakujem, K+ istá.
4 sa popchate do dvoch hotelovych izieb, chaty pokial viem su v 99% konstelovane na vacsie skupiny to by ste hlboko siahli do vrecka.
pozerajte skor horske ubytovne ako chaty, chata sa vam fakt pre 4 neoplati, hlavne na silvestra
inac ja som toho nazoru ze ked je dobra partia, alebo ste s osobou, s ktorou na silvestra chcete byt, je jedno ci ste doma, v tatrach alebo v hoteli, vypustit rachejtlu a vypit si, si viem hocikde a zazelat si s blizkou osobou vsetko najlepsie a PF do noveho roka, tiez hocikde
inac ja som toho nazoru ze ked je dobra partia, alebo ste s osobou, s ktorou na silvestra chcete byt, je jedno ci ste doma, v tatrach alebo v hoteli, vypustit rachejtlu a vypit si, si viem hocikde a zazelat si s blizkou osobou vsetko najlepsie a PF do noveho roka, tiez hocikde
este netusim kto ostane cez sviatky v meste, ale aj ked by som mal byt sam tak dufam, ze vecer dam skype s ludmi doma a na polnoc pojdem dole k moru kuknut ohnostroj... ale do vtedy este vela vody v Soci pretecie, takze sa radsej necham prekvapit