Trosku tych vylevov
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Trosku tych vylevov
AMEN TO THAT!
Peter: No ja som mal opacny problem ako Ty, teda ze ja som baby balit nevedel, nemam prachy a nevyzeram ako Kasanova
Ale uz dlhsiu dobu neriesim zenske.... To obdobie prislo same od seba, mam nejake tie hobby co ma zamestnavaju, chodim do skoly, s kamosmi nachvilu von vypadnut, boxujem, posilujem a to mi dodava energiu. Napr. teraz si kupujem starsie tituly na DVD /stoja jedno ecko/ a v piatok, resp. v sobotu si na vecer pustim nejaky dobry film a potom zaspim 
-
bolek
Guru
Stotožňujem sa s názorom, že príde tá, ktorá ti nebude chcieť hneď dať, ktorá ťa odbije, ktorá nepoľaví a ty si uvedomíš, že nevieš zbaliť a nemôžeš mať fakt každú. Potom príde ďalšia, ktorá ťa zaujme, ktorá ťa ohúri, s ktorou budeš chcieť ostať a bude ťažké ju zbaliť. Len by som sa nepozerala na nás len ako na kusy na balenie a zasunutie a dala by som si trochu pohov od balenie a radšej aj vysávala, ako tvrdí uplnik.
-
Peter_Retep
VIP
bolek: mne je jasne ze sa neda zbalit kazda..keby sa dala a dokazem to tak ten magic pill predavam
ide skor o to ze ked sa nejaka nepodari...okey...so what? ide sa na dalsiu
-
qwerty-xyz
O to ide a to sem tam poviem aj tej babe, hrajes divadlo a nenechas sa zbalit? neni problem, najdem dalsiu ktora sa zbalit da a mozno bude este lepsia ako ty,
Proste vyber je velky, prilezitost kdekolvek, a konkurencia sialene velka. A tie hlupane co si myslia ze budu hrat divadlo neviem ako dlho? nech hraju kazdy chlap ktory ked si uvedomi svoje kvality pojde proste za dalsou. Lebo MOZE
-
Soviet
Darca
Sa cudujem, ze ta nieco taketo naplna
Sice ist dakam do baru, ci na diskoteku, tak tam sa necudujem, ze mas more ryb. Vyzva by bola zbehnut na daky koncert rockovy/metalovy, kde ludia povacsine idu kvoli hudbe a uvidis tu odmietavost , vonkoncom, ked tam prides v dakej kosielke ci saku. Tam sa na take bezne reci nechytaju. Ale to je iny pribeh.
A k rieseniu tvojej situacie? Mozno ti moc "balicska" slava stupla do hlavy a teraz si myslis, ze ti ziadna nestaci a nebude ti s nou dobre. Zmen strategiu, ked chces vazny vztah a nesprav hned v prvu noc navstevu postele. Ale ked po zdolani a ziskani "trofeje" ta dane dievca nebavi, tak ktovie ci nato je riesenie.
A k rieseniu tvojej situacie? Mozno ti moc "balicska" slava stupla do hlavy a teraz si myslis, ze ti ziadna nestaci a nebude ti s nou dobre. Zmen strategiu, ked chces vazny vztah a nesprav hned v prvu noc navstevu postele. Ale ked po zdolani a ziskani "trofeje" ta dane dievca nebavi, tak ktovie ci nato je riesenie.
Len aby sa namiesto stretnutia so zenou, ktora mu popletie hlavu a zmeni ho, sa on nestal tak odolny a tak otupeny voci akymkolvek citom, ze take nieco nebude vobec mozne.. Podla mna je naj moznost, dat si od toho vsetkeho balenia atd pauzu v posilke, pripadne pri niecom inom..utriedit si myslienky v hlave..
-
qwerty-xyz
vytvori si dokonale obranne pole,
pokial ho ale vytvori tak aby bolo nepreniknutelne zvonku aj zvnutra stale, tak uz mu nepomoze nic. 
-
javatar
Hardcore addict
Ja sa tiez priklanam k nazoru, ze by si si mal dat prestavku s balenim. Usporiadaj si myslienky a potom chod na "lov" ale uz nelov trofeje.
Chod do spolocnosti kde je cca rovnaka inteligencna uroven aku mas ty sam.
Mam z teba pocit, ze pri baleni postupujes takto:
a) ak to ide lahko tak zbalim a hotovo
b) ak to ide tazko tak zabalim a idem dalej
Ako si mas svoju "trofej" vazit ak kvoli nej nevynalozis adekvatne usilie? Co nas nic nestoji, za nic nestoji...
Chod do spolocnosti kde je cca rovnaka inteligencna uroven aku mas ty sam.
Mam z teba pocit, ze pri baleni postupujes takto:
a) ak to ide lahko tak zbalim a hotovo
b) ak to ide tazko tak zabalim a idem dalej
Ako si mas svoju "trofej" vazit ak kvoli nej nevynalozis adekvatne usilie? Co nas nic nestoji, za nic nestoji...
inak ma napadlo, že mal by si si možno najskôr vyriešiť začiatok tohto celého tvojho " balenia" .
Často krát naše konanie vyplýva z niečoho čo sa stalo v minulosti. Možno ťa zranila nejaká žena tak, že si si potom vlastne chcel niečo dokázať a zapáčilo sa ti to ...
(vychádzam z vlastnej skúsenosti..)
Odpusť tomu človeku, a ak vo vnútri pocítiš nejaký ten pocit , že vlastne ti už trofeje ani netreba, možno budeš " vyliečený"
( jejda, teraz to znie, jak nejaká kázeň alebo že by som nemala v hlave všetko okej
)
možno trepem, ale každé naše konanie je dôsledkom niečoho...
Často krát naše konanie vyplýva z niečoho čo sa stalo v minulosti. Možno ťa zranila nejaká žena tak, že si si potom vlastne chcel niečo dokázať a zapáčilo sa ti to ...
(vychádzam z vlastnej skúsenosti..)
Odpusť tomu človeku, a ak vo vnútri pocítiš nejaký ten pocit , že vlastne ti už trofeje ani netreba, možno budeš " vyliečený"
( jejda, teraz to znie, jak nejaká kázeň alebo že by som nemala v hlave všetko okej
možno trepem, ale každé naše konanie je dôsledkom niečoho...
-
bolek
Guru
Brambor a kafiatko píšu dobre- určite je na tom kus pravdy. Neber to v zlom len aby si sa nestal raz ty "obeťou" podobnej baby ktorá si bude chcieť len užiť a budeš sa cítiť podobne ako tvoje koristi...Možno si treba raz dobre okúsiť niečo zlé na vlastnej koži...
Pekná téma....
Zastávam teóriu pohára vody.... to znamená, že keď som smädný, tak zoberem pohár, naplním ho vodou a napijem sa.... a už smädný nie som.... problem solved....
To znamená, že keď nejakú chceš, ak vieš ako na to, tak si ju proste zober.... že Ťa to emočne nenapĺňa???? Take it easy boy, jednoducho tie emócie pusť z hlavy a nerieš ich. Objektívne vzaté, aj tak sú neni na nič dobré a iba skresľujú človeku úsudok.
Ak k tomu pozeraniu sa na ľudí a na ženské ako na kusy mäsa.... netreba ľuďom prikladať nejakú mimoriadnu dôležitosť.... Tak sa mi vybavil jeden status, ktorý som pred časom písal na FB a síce.... "Rešpekt treba mať akurát tak pred Bohom (ak ste veriaci samozrejme), ale nikdy nie pred človekom, pretože to je len kus mäsa, cez ktorý sa dá v prípade potreby jednoducho prejsť".....
Ber to tak, jak to je.... lebo ak sa budeš snažiť sa silou-mocou zmeniť, tak si môžeš len ublížiť, a to kur*a nepríjemne.....
Zastávam teóriu pohára vody.... to znamená, že keď som smädný, tak zoberem pohár, naplním ho vodou a napijem sa.... a už smädný nie som.... problem solved....
To znamená, že keď nejakú chceš, ak vieš ako na to, tak si ju proste zober.... že Ťa to emočne nenapĺňa???? Take it easy boy, jednoducho tie emócie pusť z hlavy a nerieš ich. Objektívne vzaté, aj tak sú neni na nič dobré a iba skresľujú človeku úsudok.
Ak k tomu pozeraniu sa na ľudí a na ženské ako na kusy mäsa.... netreba ľuďom prikladať nejakú mimoriadnu dôležitosť.... Tak sa mi vybavil jeden status, ktorý som pred časom písal na FB a síce.... "Rešpekt treba mať akurát tak pred Bohom (ak ste veriaci samozrejme), ale nikdy nie pred človekom, pretože to je len kus mäsa, cez ktorý sa dá v prípade potreby jednoducho prejsť".....
Ber to tak, jak to je.... lebo ak sa budeš snažiť sa silou-mocou zmeniť, tak si môžeš len ublížiť, a to kur*a nepríjemne.....
-
Peter_Retep
VIP
javatar: ani nie ze ked to ide tazko tak to zbalim a hotovo...skor to beriem ako vyzvu a pokracujem az ked ma skutocne dotycna neposle do pecka....
qwerty: a to je presne ten problem ktoreho sa obavam...s tym obrannym polom si to vystihol dokonale
kafiatko: samozrejme ze mi zenske ublizili, ako kazdemu chlapovi...kazdy jeden chlap lubil zensku ale ta bud usla s inym chlapom, alebo ti otvorila hrud, kvalitne tam nasrala a isla dalej - aj to je jeden z dovodov preco zeny beriem tak ako ich beriem
pinhead: ono teoria je to dobra, le s tymi emociami s tebou nesuhlasim...podla mna je uplne fasa pocit ked si z niekoho domotany a robis blbosti, vsade vidis jednorozcov a duhy, citis nasratost, nenavist, lutost...dokazes precitit tu silu tych okamihov...a toto mi chyba - tieto pocity uz ani nevnimam a som toho nazoru ze prave kvoli baleniu bab som taky zdeformovany co sa tyka tychto emocii
qwerty: a to je presne ten problem ktoreho sa obavam...s tym obrannym polom si to vystihol dokonale
kafiatko: samozrejme ze mi zenske ublizili, ako kazdemu chlapovi...kazdy jeden chlap lubil zensku ale ta bud usla s inym chlapom, alebo ti otvorila hrud, kvalitne tam nasrala a isla dalej - aj to je jeden z dovodov preco zeny beriem tak ako ich beriem
pinhead: ono teoria je to dobra, le s tymi emociami s tebou nesuhlasim...podla mna je uplne fasa pocit ked si z niekoho domotany a robis blbosti, vsade vidis jednorozcov a duhy, citis nasratost, nenavist, lutost...dokazes precitit tu silu tych okamihov...a toto mi chyba - tieto pocity uz ani nevnimam a som toho nazoru ze prave kvoli baleniu bab som taky zdeformovany co sa tyka tychto emocii
-
qwerty-xyz
opisem ti jeden pocit, napis ano ci nie ---
Vies babu zbalit, vies co jej mas povedat, ako na nu ist, ako na nu pozriet, kde ju zobrat, co si na seba obliect, co jej napisat, ako reagovat na rozne situacie a podnety, v mnohych situaciach si suverenny frajer striedajuci sa s ironickym zvodcom, a zene s ktorou si sa naplno venujes ale nie ako zalubeny somar, ale ako lovec, vies presne co chces, ides si za tym a s neohrozenym sebavedomim to aj dosiahnes, bavi ta to o to viacej ked je to zena, ktora nepojde hned do minuty ale vidis ze sa s tebou mierne hra tiez, pozor ale, vies este ze ju dostanes v ten vecer, jednoducho aj ona chce, ked vidis ze je to nána z ktorej nic, surovo ju nechas nezaoberas sa nou, robis razne rozhodnutia, a baby balis svojho typu co sa tebe paci, co ty chces a co ta vzrusuje, .....
..........vies sa im povenovat, vies ich niekam zobrat, vies im v posteli dat presne to co chcu a mozno aj bonus naviac, tym zenam je pri tebe dobre, chceli by ta vacsina z tych co ich balis, ale ked sa s nimi vyspis, cely ten pocit opadne, jednoducho ta zena je pri tebe ale necitis potrebu byt s nou, nie si zalubeny, sex sa ti pacil, ale to je vsetko, jednoducho, tam nic viacej nie je, keby sa hned zbalila a sla prec ani ta to velmi neserie, ked si bez zeny si tak tyzden dva bez "drogy" ale potom to zacina zase, ale zase vies ze to proste nepojde, nevies sa zalubit, nevies precitit, a niekde vnutri vo svojom vnutri ani nechces, si si vedomy toho ake hovado vies byt, a napriek tomu ta to bavi, nemusis ich ani sklamat, ani nechavat, jednoducho je to o tebe, nevies a hlavne ani nechces, aby to citovo zaslo dalej, mozno chces, ale kdesi v tebe to odmietas.....
Ak ano,
--- niekde tuna v tomto si ....
-
p4ra
Redeemer
Budem sprosty teraz, ale kurv* qwerty, ja ta zeriem. Dickins, Tolkien.. vsetci mozu ist do p, ked citam teba. 
-
qwerty-xyz
-
Peter_Retep
VIP
qwerty to v podstate cele zhrnul za mna...
-
qwerty-xyz
peto dikes, mno, poviem ti tolko ze pdobne stavy opisuje viacero ludi, a nevedia sa z toho dostat ani bohovi.
Chalani, pri čítaní tohto celého mám totálne deja vu pocity z toho, ako som čítal knihu Hra od Neila Straussa.
Neodsudzujem Vás, práve naopak, som rád, že sú ľudia ako ste Vy, pri ktorých si uvedomím, že som ozaj rád, že prežívam pocity, aké by ste vy možno chceli a nemôžete.
Peťo, ak sa z toho budeš chcieť vysekať nejako, tak držím palce, aj keď verím, že to je dosť ťažké, ak už človek prejde do takéhoto stavu, ako máš.
Peťo, ak sa z toho budeš chcieť vysekať nejako, tak držím palce, aj keď verím, že to je dosť ťažké, ak už človek prejde do takéhoto stavu, ako máš.
Ja sa vam mozem uprimne priznat, ze vcera sa mi snivalo s qwertym. Je to sila.