Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Dobrý deň. Mám na vás takúto vec:
Mám dosť malú obrazovku na notebooku a tak mám hojko vždy zúmnuté (niekedy menej, niekedy viac) No a keď takto píšem príspevok (alebo nebodaj súkromnú správu vďaka ľavému panelu) mám tlačítko Odoslať až niekde v riti dole kvôli smajlíkom.
Neviem, či som jediný, ktorý to takto používa a komu to vadí, no pýtam sa teda, existuje nejaký jednoduchý spôsob, ako toto "opraviť" (v úvodzovkách, nie je to chyba) na vašej strane?
Povedal som si, že najprv skúsim toto a potom nastúpi userscript. Tak?
(Ani neviem, prečo mi to začalo vadiť až teraz : D)
Mám dosť malú obrazovku na notebooku a tak mám hojko vždy zúmnuté (niekedy menej, niekedy viac) No a keď takto píšem príspevok (alebo nebodaj súkromnú správu vďaka ľavému panelu) mám tlačítko Odoslať až niekde v riti dole kvôli smajlíkom.
Neviem, či som jediný, ktorý to takto používa a komu to vadí, no pýtam sa teda, existuje nejaký jednoduchý spôsob, ako toto "opraviť" (v úvodzovkách, nie je to chyba) na vašej strane?
Povedal som si, že najprv skúsim toto a potom nastúpi userscript. Tak?
(Ani neviem, prečo mi to začalo vadiť až teraz : D)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Teoreticky ta chapem, ale hod radsej screen, nemam az taku predstavivost.
To sa deje aj mne... Mám zoom a potom je celá stránka "pretiahnutá" dole. To čo je vpravo spadne akoby dole a tým pádom sa posunie tlačítko odoslať niekam do večných lovíšť scrollovania...
-
javatar
Hardcore addict
a co tak tab tab enter ?
Modrou čiarou som označil, kde mi dole končí obrazovka. Vidíš z toho, že musím skrolovať niekedy aj viac ako jednu obrazovku dolu.
// javatar vidíš? To nie je zlý nápad
Predsa len sila zvyku odosielať to myšou 
// javatar vidíš? To nie je zlý nápad
-
HiddenUser
Medium Star
Hmm, vždy tu dáte logo keď je aj úplná "p******a" a hlavne, že keď je výročie úmrtia S. Jobsa tak akoby neexistoval...
-
Soviet
Darca
A to je kto?
// Jeej aky zlaty starcek..On zomrel?
// Jeej aky zlaty starcek..On zomrel?
-
audiotrack
VIP
a čo spravil pre Slovensko?
pozri si logá: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 792&type=3
mávame tu logá k príležitostiam, nie venované osobnostiam. Za posledné skoro 3 roky tu boli iba 2 logá venované úmrtiu osobnosti. Jedno bol Eduard Khill, ktoré bolo viac menej z recesie, lebo je to známy internetový troll, druhé bolo pri úmrti neila armstronga ktorý bol určite významnejší než Steve. Posunul ľudstvo dopredu, čo sa o applu povedať nedá. Aspoň ja to tak nevnímam.
mávame tu logá k príležitostiam, nie venované osobnostiam. Za posledné skoro 3 roky tu boli iba 2 logá venované úmrtiu osobnosti. Jedno bol Eduard Khill, ktoré bolo viac menej z recesie, lebo je to známy internetový troll, druhé bolo pri úmrti neila armstronga ktorý bol určite významnejší než Steve. Posunul ľudstvo dopredu, čo sa o applu povedať nedá. Aspoň ja to tak nevnímam.
A na Pala Demitru si nezabudol?audiotrack napísal:a čo spravil pre Slovensko?
-
audiotrack
VIP
zabudol. Prechádzal som loga v galérii, a on mal iba malú stužku cez logo, tak som si ho nevšimol 
Pripomenul alebo dal vediet o tom niekomu zo spravcov fora, ze bude vyrocie umrtia Jobsa, henten trol TheComputerMan alebo dosiel az teraz mudrovat?
-
uplink
VIP
tam bol argument že na Demitru bude mať každý a nemal som v ten deň čas tuším. Robím logá hlavne vtedy keď mám voľno [nie sú tasky v task trackeri].Mmartin napísal: A na Pala Demitru si nezabudol?
test - veru nepripomenul
-
audiotrack
VIP
ale na demitru sme si spravili sami
Tuším masterdead ho urobil. Dal tam nejakú čiernu stužku. Také jednoduché, ale raz za čas sa treba prikloniť aj k mainstreamu
-
TommyHot
Addict
Co spravil counter strike pre Slovensko? A tych hluposti, ktorym ste spravili logo tam je viac.audiotrack napísal:a čo spravil pre Slovensko?
-
audiotrack
VIP
nič nespravil. To logo bolo použite na stránke cs severu hojko.com.
-
uplink
VIP
no vidíš, pre mňa je hlúposť Pavol Demitra a Steve Jobs. Demitra bol pre mňa plešatý a bohatý trotel, ktorému platili za to že šúchal papekom po ľade a zadeloval šupy do gumeného kotúčiku - sorry, ale nevidím v tom nijaký prínos pre spoločnosť, to by mohli mne platiť za to že sa ráno dobre vypotrebujem a cítim sa dobre. A Jobsa vnímam ako vizionára, ktorý zabudol pri svojej chamtivosti a bohatstve na to že je smrteľný. Všetko je to vec názoru. Pre mňa je taký deň stromu [ktorý je zajtra] 100x dôležitejší ako výročie Demitru. Hokeju som nikdy nejako extra nefandil a ani nebudem, nezaujíma ma to, len mi to pripomína prehnitú dobu v ktorej žijeme, kde trotel ako Demitra dostáva 1000x toľko ako učiteľ, robotník, smetiar, alebo doktor, ktorí majú oveľa dôležitejšiu a vitálnejšiu úlohu na tomto svete ako on.TommyHot napísal: Co spravil counter strike pre Slovensko? A tych hluposti, ktorym ste spravili logo tam je viac.
Ako teraz si ma riadne vytočil, na rovinu, čo spravil Demitra pre Slovensko? Dotoval nejaké detské domovy, alebo projekty ako liga proti rakovine aspoň z tých prachov čo zarobil? Spravil pre svet niečo významné? Daroval 90% majetku nejakej dobročinnej organizácii? Ak áno, tak sa ospravedlňujem za to čo som o ňom napísal, avšak ku mojej dnešnej vedomosti o ničom takom neviem. Chcú po ňom nazvať štadión, všetci za ním smútia, ale za kým to vlastne smútia? Za mojej éry umreli dvaja výborní profesori na UK, po nich ani pes neštekol. Tí niečo dokázali za svoj život. Čo dokázal Demitra?
-
Grim
Darca
...Demitra je mainstream...všetci za ním plačú z pocitu predstieraného patriotizmu a ak sa niekto opováži povedať na neho krivé slovo tak vyrukujú s tým, že ten človek nieje vlastenec a nedokáže súcitiť...no a?...denne zomierajú milióny ľudí...WHO CARES?...
-
uplink
VIP
Presne toto ma irituje. Billyho mám rád, lebo spravil Bill Gates a jeho manželka foundation z nejakej giga časti svojho majetku. Jobs spravil oproti Billymu holý kkt. Dovolím si tvrdiť že preto aj Billy v svetríku pobehuje po svete a Jobs vonia fialky od spodu. A tak znie otázka čo spravil Demitra. Teraz som googlil 10 minút a tuším som našiel ako daroval 5 horských bicyklov nejakým deckám. Ako seriózne "WOW". To som ja z môjho zlomkového platu daroval 10x viac ako on? To snáď nie. Za týmto človekom smútime ako národ?
-
audiotrack
VIP
to je jedno, nie je to predmetom tejto témy
Proste logá robime podľa nášho uváženia. Ak máte návrhy, môžete ich dať a uvidí sa či sa budú akceptovať. Toľko k logám. Netreba viac rozoberať Jobsa a Demitru