Čo nové by ste privítali na fóre?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
uplink co to splietas o Demitrovi? ja som o nom nikde nepisal, okrem toho, ze bol slovensky hokejista hrajuci v NHL o nom absolutne nic neviem, tak naozaj nerozumiem o com? Len som poukazoval na to, ze sa tu robia aj nezmyselnejsie loga o podstate nepodstatnejsich veciach, to je cele.
citam v pravidlach bazaru, ze je zakazane predavat hry, resp. aspon tak som to pochopil (1. Zákaz predaja a výmeny: f. samostatných licenčných čísiel a produktových kľúčov)
mam gift na steame par hier, ktore som ochotny za par drobnych predat
vsetky tieto hry sa daju standardne predavat a nevidim v tom ziaden problem
podotykam, ze to nie je predaj uctu, ktory je zakazany, ale len predaj hry, ktoru mam navyse
neuvazuje sa o zmene pravidiel v tejto oblasti?
dik za vyjadrenie
mam gift na steame par hier, ktore som ochotny za par drobnych predat
vsetky tieto hry sa daju standardne predavat a nevidim v tom ziaden problem
podotykam, ze to nie je predaj uctu, ktory je zakazany, ale len predaj hry, ktoru mam navyse
neuvazuje sa o zmene pravidiel v tejto oblasti?
dik za vyjadrenie
-
uplink
VIP
Go ahead a čo sú to za gejmy?
Ak ich mas na steame ako gifty tak to nie je problem. Ved tie su priamo urcene na to aby si ich niekomu dal.
-
TommyHot
Addict
Nie predalGothaR napísal:Ak ich mas na steame ako gifty tak to nie je problem. Ved tie su priamo urcene na to aby si ich niekomu dal.
-
uplink
VIP
TH je niečo s čím nemáš problém? 
-
TommyHot
Addict
uplink ty mas dnes kramy ci co? dal a predal je kur*a rozdiel, a z pohladu steamu je to druhe porusenie licencnych zmluv, len tak na okraj.. daj sa dokopy prosim ta
-
uplink
VIP
TH Ty máš krámy 365 dní v roku? Lebo všetko čo sa predáva na fóre je úplne s rozpore s proprietárnym zákonom výrobcov tých ktorých vecí. Napríklad akciové mobily, reselling hier bez licencie [bazárovky] a iné, že áno.
nevidim v tom nejak extra problem, ked to nikto nebude chcet kupit, tak to darujem, kedze mi je to na nicGothaR napísal:Ak ich mas na steame ako gifty tak to nie je problem. Ved tie su priamo urcene na to aby si ich niekomu dal.
trh zariadi
TH: ak je to porusenie podmienok, tak sem tu cast mozes hodit, ja o tom neviem (o predaji celeho uctu viem, ale to neplanujem)
-
uplink
VIP
Super a teraz tá zaujímavá časť, aké hry predávaš?
I'm srsly interested...
-
seth82
Darca
No zle je, že celý účet sa nedá predať. Či dá? Lebo ja som tam namrdal peňazí a aj tak to nepoužívam http://www.steamcalculator.com/id/xavierzutafun (ano,sem tam Dragon Age, ale to je všetko)
oficialne neda, pri poruseni licencnych podmienok da (v podstate staci len zmenit email a verifikaciu), ale to uz sme OT, takze cakam na nejake cervene vyjadrenie 
Označovanie tém ako [VYRIEŠENÉ] ???
-
uplink
VIP
Hmm, to je celkom dobrá funkcia, ale mám pocit že by sa dala využiť len v mizivej časti tém, vzhľadom na to že sa uzatvárajú väčšinou len bazárové thready a málokedy tie, keď niekto niečo vyrieši. Ale som za túto funkciu, na iných fórach je to dobrá funkcia. Mal by na ňu právu len admin/mod/zakladateľ témy. Tak a teraz musíme audiovi poslať 50 evri a čokoládu a možno sa na to pozrie 
Prišli sme na to v sekcii Auto-Moto, kde sa tým pádom posúvame do serióznejšej roviny. Určite je využiteľná aj v sekcii o počítačoch, ale tam veľmi nechodím. Možno aj v sekcii LVP 
-
uplink
VIP
Ako píšem, čokoláda a evri pre audia 
Ja pošlem čokoládu, vy sa zložte na 50 evri. 
Keď už je reč o tých [SOLVED] témach, napadlo ma aj to, čo je na Yahoo! Answers. Čiže ak niekto založí tému, napríklad s nejakým hw problémom, a označí ju ako VYRIEŠENÚ, mohol by vybrať príspevok, ktorý mu pomohol najviac. Tento príspevok je špeciálne označený, a je na vrchu. Ale to už asi čokoláda nestačí.
Keď už je reč o tých [SOLVED] témach, napadlo ma aj to, čo je na Yahoo! Answers. Čiže ak niekto založí tému, napríklad s nejakým hw problémom, a označí ju ako VYRIEŠENÚ, mohol by vybrať príspevok, ktorý mu pomohol najviac. Tento príspevok je špeciálne označený, a je na vrchu. Ale to už asi čokoláda nestačí.
Mne sa zdá že na nejakých fórach som videl funkciu "ďakujem" , stačilo by to asi len upraviť aby sa post ktorý bude mať najviac "ďakujem" highlightol .. avšak to by asi dobre nefungovalo, určite by sa to zneužívalo ..
-
uplink
VIP
Dev - na to tu máme karmu predsa 
To sa nedá porovnať. Darmo má niekto karmu za dobré rady s autami, jeho rada ohľadom napríklad grafiky môže byť irelevantná. Taktiež určite nikto nebude hľadať najviac zeleného užívateľa v 6 stranovej téme.