e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
má prosím někde nějaký slevový kod?
Ak chcem platit debetnou kartou (Visa Electron) tak mozem platit v € alebo musim mat GBP ???
-
Scorpion90
King
je jedno aku menu si vyberies, banka platbu automaticky prepocita podla aktualneho kurzu
Ale ved,ked si zvolim platenie v € tak co budu prepocitavat ?? z € na € ?? blbost,stiahnu mi tu sumu ktoru som mal pri vyuctovani v €
7.10. som urobil objednavku, hned prisiel mi potvrdovaci mail, ze objednavka bola prijata. No je to uz 4 dni a stale mi neprisiel mail, ze mi to uz poslali. Naposledy ked som objednaval, tak mi prisiel mail o odoslani hned na druhy den.
Platil som kartou, objednavka nieco malo cez 100 eur.
Mam sa uz zacat obavat, ze nieco nie je v poriadku alebo mam este chvilu pockat?
// Pisal som im spravu na ich FB profil, za 8 min mi prisla odpoved, ze na tej objednavke este pracuju, takze ma zatial upokojili
Platil som kartou, objednavka nieco malo cez 100 eur.
Mam sa uz zacat obavat, ze nieco nie je v poriadku alebo mam este chvilu pockat?
// Pisal som im spravu na ich FB profil, za 8 min mi prisla odpoved, ze na tej objednavke este pracuju, takze ma zatial upokojili
Určite nestresuj.
My tiež objednávame odtiaľ a už sa nám pár krát stalo, že raz prišlo potvrdenie o odoslaní na druhý deň. Druhý extrém bol, keď nám to potvrdili tak o 8 dní. 
Tak dneska doobeda mi to doslo, objednane 7.10., poslali mi to tento pondelok a dnes doma. Rychlost nie bohvieaka, ale aspon prislo vsetko v poriadku.
My sme objednali presne pred týždňom v piatok a prišlo nám to dnes doobeda.
Kto vie, podľa čoho to niekedy posielajú. 
nebude niekto objednavat?samozrejme postovne zaplatim
ja som rozmyslal, ze bych teraz niekedy objednaval a kolko je vlastne teraz aktualne postovne, lebo videl som tam ze 9,99libry na Slovensko, ci je to teda pravda 
-
lowmanek
Light Professional
Tak, ako pises...
Nie je pravda, je to 8,99 libry 
ale ved je to tu dole napisane ze 9,99 tak kde vidis 8,99
http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... ivery.aspx
http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... ivery.aspx
Objednaval som asi pred 2 tyzdnami a postovne bolo 8,99.
//Tak teraz som si spravil len tak cvicne objednavku a naozaj je tam tych 9,99. Sorry za mylku. Ale ked som ja objednaval tak to bolo tych 8,99, teraz som aj kukal na ten dodaci list a je tam Postage and Package 8,99
//Tak teraz som si spravil len tak cvicne objednavku a naozaj je tam tych 9,99. Sorry za mylku. Ale ked som ja objednaval tak to bolo tych 8,99, teraz som aj kukal na ten dodaci list a je tam Postage and Package 8,99
zdravim vas. asi to tu uz odznelo, ale nechce sa mi citat vsetkych 37 stran... ako je to s velkostami? pocul som ze ked si clovek kupi velkost M, je to ako keby si u nas kupil L alebo XL a pod. viete mi niekto o tom nieco povedat?
-
lowmanek
Light Professional
Ano, tie velkosti su o nieco vacsie ako u nas...ale u znackovych veci som to nejak nepostrehol
No ja nosím bežne Mká (tričká z New Yorkeru) a zo Sportsdirectu som si objednával Puma tričká tiež M a rozdiel som tam nepostrehol, ho ci tiež som sa obával, či mi budú dobré.
Puma,Adidas zvykne mat klasicke cislovanie ako u nas.Ale skor tie ich Anglicke znacky Everlast,Lonsdale,Lee Cooper,No Fear tam by som bral o cislo mensie
Lonsdale urcite. Kupil som si L tricko a je to riadna plachta. Ani ho nenosim, lebo v nom vyzeram ako hiphoper 
No a Lee coper mam M (ako nosim) a je mi dobre. Dobre mi sedi.
No a Lee coper mam M (ako nosim) a je mi dobre. Dobre mi sedi.
Lonsdale tricka tricka som kupil 2-krat raz biele L-ko to mi bolo takmer po kolena
(chcel by som vidiet XXL
) potom M-ko v domneni,ze to mi uz bude dobre,ale opet dost velke mi bolo.Jednoznacne najlepsie skusenosti mam s Pumou mam asi 6 veci od nej,vsetky su akurat ci uz L-ko alebo M-ko.