3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
lekoklatik
VIP
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
hm. neviem co chces pocut. moc tam toho na kritiku nie je, teda aspon na mna.
ake zabradlie? moc tmave, nic nevidno : )
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja tam nič nevidím, absolútne nič len nejaký svetlý fľakGrim napísal:...môžte kritizovať...o tom, že zábradlie má na každej tyčke rovnakú textúru viem, to sa upraví...
Ja to tam vidím, a to som si myslel, že mám prehnane tmavo "nakalibrovaný" monitor. Tento render by bol super, keby mal nejaký takú hororovú atmosféru, efekt prázdnoty a ticha. No to neznamená málo svetla. Je to fakt moc tmavé, a na mňa to atmosfericky nepôsobí. 
-
Grim
Darca
...ok, viacej svetla...
-
uplink
VIP
Teraz keď som stiahol žaluzie a vypol robotu v photoshope, tak som pochopil, je to super, páči sa mi to...
Na zem by som dal inú textúru a nechápem prečo sú tie pražce v strede rozdelené, to sú nejaké moderné/staré vlaky? Tiež by som ich dal na redšie. Ináč sa mi páči ten kábel že je taký variabilný a bokeh či DoF, ktorý je tam aplikovaný. Len na zem by som dal iný materiál, možno nejaký hrbolatý, nech to pôsobí ešte viac plasticky.
Na zem by som dal inú textúru a nechápem prečo sú tie pražce v strede rozdelené, to sú nejaké moderné/staré vlaky? Tiež by som ich dal na redšie. Ináč sa mi páči ten kábel že je taký variabilný a bokeh či DoF, ktorý je tam aplikovaný. Len na zem by som dal iný materiál, možno nejaký hrbolatý, nech to pôsobí ešte viac plasticky.
co ja viem mne to pride take..nie moc zaujimave, rozhodne mas na viac
-
Grim
Darca
...na podklade z internetu som to videl, tak som sa rozhodol to použiť...tiež som dlho hľadal materiál na zem a steny a tiež sa mi to stále nezdá...skúsim ešte niečo pohľadať...
pippo - ...viem, viem...skúsim to trocha vylepšiť...
pippo - ...viem, viem...skúsim to trocha vylepšiť...
Ja by som to rád videl skôr v chladnej modrej, ako v takejto slnečnej žltej. 
Dosť sa mi nepáči aj textúra steny. Tie "trhliny" sú príliš veľké, a pôsobí to takto dosť minimalisticky.
Inak super.
Dosť sa mi nepáči aj textúra steny. Tie "trhliny" sú príliš veľké, a pôsobí to takto dosť minimalisticky.
Inak super.
Presne Hensym to vystihol... malo by to byť viac chladné a k tomu nejaká hmla... nápad to nebol zlý, ale to prevedenie...
-
uplink
VIP
Mne sa zase tá žltá teplá páči, vo filmoch je to také skoro vždy, aj v Metro 2033 to tak na mňa pôsobilo.
V Metre bolo veľa aj tých chladnomodrých scén. Každopádne, keď to bude mať takú atmosféru ako Metro, tak si uštrikujem klobúk, aby som ho potom mohol zložiť. 
takže prvu postavu som zrobil neni to boxmodeling ale extrudovanie a connectovanie edge a vertexov
Ďalšia scénka s rokfortom... tentokrát ale išlo skôr o test cycles rendereru...
uz by si ho mohol konecne otexturovat 
-
uplink
VIP
...ešte lepšie omateriálovať, najlepšie niečím neprocedurálnym.
na textúrovanie a podobné dokončovacie práce príde čas až vtedy ked bude celý rokfort kompletne vymodelovaný... teda aj vrátane krajiny... aj tú chcem spraviť do detailu... vela stromov,kopce,jazerá a podobné veci... kedy to ale všetko bude tak to naozaj netuším... hádam sa toho všetci dožijeme.
ako je to robene alebo aky je na to nazov keď chyti kruh cez telo tak sa ohnu kolena keď ide odle ale enviem ako to zrobiť ?
takže prvý pokus o postavu... nieje to ešte final... no použijem ju do mojej scénky s lesom...
neviem identifikovat ci sedi alebo stoji
zda sa, ze lavou nohou sedi a pravu ma skratenu a vyrovnanu. Ale na prvy pokus slusne