akurat vcera som sluzil a mal som kus casu... Snimac som vybral, vydlabal som tu posahanu gelovu hmotu, ale na to treba maximum trpezlivosti... Vybral som plosak za pouzitia vacsej sily, chip ostal prilepeny v kryte v tej gelovej sracke. Vybral som chip, ocistil ho, kamarat mi to priletoval, nahradu tej gelovej sracky sme dali mamut glue, zalozil som, boli sme vyskusat a zatial pohoda... Chybu nevyhadzuje.. Ale este to musim overit cez vag, ci dava pri stojacej polohe snimac spravne hodnoty... Ak nie, tak ppojde z allegra alebo z ciech cisto novy... Podla toho aku cenu mi napise jeden clovek
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2012, 16:18)
inak strasne svinstvo ten snimac... tak z jednej strany bola nalepka (vid foto vyssie) a z druhej strany bola druha nalepka s kodom 1J0 907 651 A .. som necakal tu druhu nalepku z tej nepristupnejsej strany

dnes som zase auto 3x prehnal a chyba ESP a ABS nevyskocila... ale fakt to chce tu diagnostiku a spravit aj korekciu toho snimaca... este dam vediet ako to dopadlo
//autoeditácia príspevku (29 Okt 2012, 21:38)
Takze moja maximalna spokojnost

cidlo pozdlzneho zrychlenia funkcne na 100% aj ked som tomu vobec neveril. pokazene cidlo ukazovalo permanentne hodnotu 23,67m/s˄2 ci pri stojacom, rozbiehajucom sa dopredu alebo dozadu. Po odpojeni cidla hodnota ostala na 4,5m/s˄2. dovolena odchylka pri stojacom aute je +-0,5 m/s˄2 . opravene cidlo pri stojacom aute ukazovalo hodnotu 0,097m/s˄2 a aj pri najmensom pohybe vprad aj vzad sa hodnota okamzite menila

ja som maximalne spokojny, ze som to opravil aj ked za pomoci kamosa, lebo letovanie nie je moja silna stranka a hlavne som usetril cca 140€