Dishonored
-
lekoklatik
VIP
Re: Dishonored
ano uplink. vsetci sme to pochopili.
a aj na priek tomu to musis trepat v kazdom poste.
//toto som si tu s tebou uz raz zazil. nemam potrebu ta dalej uspokojovat. kludne sa vyrozpravaj.
//toto som si tu s tebou uz raz zazil. nemam potrebu ta dalej uspokojovat. kludne sa vyrozpravaj.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z inštrukčného hľadiska je tam obrovský rozdiel, sú to dve odlišné technológie. MichalkoOo prosím Ťa nepíš do každej témy silou mocou tieto fail argumenty. Ako v HW, tak v SW v poslednej dobe dávaš do outu všetko. Radšej len ticho pozoruj a keď príde vhodná chvíľa, vtedy zareaguj.MichalkoOo napísal:bokeh je iné rozmazanie v dof..
Tak nie každý má doma Athlon X2 s 1 GB ram a 5400 rpm diskom a sedí ako kvočna na svojom xboxe, či ps3ke a spokojne chrochtá nad 7 rokov zastaralou technológioulekoklatik napísal:ano uplink. vsetci sme to pochopili.
Keď si kúpiš Aston Martin auto, tak by si rád jazdil po normálnych cestách a nie po rozbitej poľnej ceste, kde Ti vymláti tlmiče do pol roka.
Tak isto je to s grafikami. Ak je grafika v hrách taká nepotrebná, tak napíš list do nvidie a amd, že je zbytočné aby do vydania nových konzol vypúšťali nové verzie grafických čipov a ich revízie, lebo Ty lekoklátik zo Slovenska máš patent na rozum a pokladáš naháňanie za rozvojom v oblasti grafickej komplexnosti a pokrokových technológií za úplne zbytočné. Nezabudni im pripomenúť že tí čo chcú lepšiu grafiku v hrách po 7mich rokoch sú grafickí onanmajstri. Prečo by nebola dostačujúca grafika z roku 2004 a 2005, aj teraz v roku 2012, no nie? Tak to môžeš zakončiť.
-
AXO
Professional
Ked uz ste pri tom, ja osobne by som uvital, keby sa vyvojari pustili do prace na fyzike, grafika sa hodi, ale mna vtiahne interaktivne prostredie do hry viac ako len pekna fotka. Ano, sem tam sa nieco da rozbit, ale stale to neni ono.
Ja som mozno divny, ale mne sa tento graficky styl bohovsky lubi. Miestami to taha az do malovaneho komixu. Velmi dobre to vidiet na xichtoch, ktore sa ani nesnazia vyzerat realisticky. Ak by som po grafickej stranke nieco vytknut mal, tak su to textury na roznych plagatoch s pismenami - tam mi ta ostrost chyba. Ale inak je to prostredie ako celok uveritelne.
Myslím že potom som divný aj ja ale aj mne sa to páči tak ako tebe xD Premna je to niečo neoriginálne ked zapnem BF3 a po tom DishonoredKoCi napísal:Ja som mozno divny, ale mne sa tento graficky styl bohovsky lubi. Miestami to taha az do malovaneho komixu. Velmi dobre to vidiet na xichtoch, ktore sa ani nesnazia vyzerat realisticky. Ak by som po grafickej stranke nieco vytknut mal, tak su to textury na roznych plagatoch s pismenami - tam mi ta ostrost chyba. Ale inak je to prostredie ako celok uveritelne.
môj nointro fix, skopčiť do Dishonored\DishonoredGame\Movies
- Prílohy
-
- nointrofix.rar
- (9.02 KiB) 70 stiahnutí
-
uplink
VIP
Aealo - h? Však mne intro nehrá nikdy, len keď dám new game, niečo mi ušlo? [origoš].
no intro fix je na videá Bethesda, Arkane atď
-
uplink
VIP
Jáj, tak tak napíš
tak to je super, to sa zíde K 
táto hra sa podarila škoda len že tie svetlá sa nedajú rozstreliť a iné ma ani nenapadá 
hral som to na hard obtiaznosti a ta AI je doslova dementna , ked ja nekomu zapichnem noz do krku a druhy sa na to z 5 metrov priamo pozera ja si kludne odbehnem a on si po 20 sekundach vsimne ze sa neco stalo a povie si ze ty dieru do krku mu spravili asi potkany tak mi to pride ako dost uboha AI
-
uplink
VIP
skvido - to máš divné, u mňa krákajú že som niekoho zabil a ani ich nevidím ešte. U mňa je ai až moc dobrá...
asi tak, su celkom obozretni a dobre bojuju aj na medium..uplink napísal:skvido - to máš divné, u mňa krákajú že som niekoho zabil a ani ich nevidím ešte. U mňa je ai až moc dobrá...
asi si sa preklikal az na easy
Podla mna je hard pre hracov co maju nieco odohrate dost easy ale tiez mam niekedy problem ked su viaceri na sebe a ja som netrpezlivy z toho, ako sa vykecavaju 
zdravim mam taky problem, mam kupeny dishonored cez steam, a nefunguje mi tam cesky jazyk neviete co stym? dokonca mi nejdu hlasy a titulky....
Ked si zobrazis vlastnosti hry na steame, tak aky jazyk mas nastaveny? Predpokladam, ze ak mas STEAM v anglictine, tak default ti vybralo EN. V tych vlastnostiach si to vsak mozes zmenit.
Titulky mozno treba zapnut v menu hry (nespominam si, ci su nahodou zapnute defaultne).
Titulky mozno treba zapnut v menu hry (nespominam si, ci su nahodou zapnute defaultne).
-
lekoklatik
VIP
defaultne nezvyknu byt zapnute asi v ziadnej hre. toto asi nebude vynimka.
//njn, ja hovorim ze teda zvyknu byt vypnute, pravdedpodobne z lepsieo zazitku hry (nesledujes titulky, ale to co sa deje na obrazovke)
//njn, ja hovorim ze teda zvyknu byt vypnute, pravdedpodobne z lepsieo zazitku hry (nesledujes titulky, ale to co sa deje na obrazovke)
-
Nadeo
Guru wannabe
Nahodou, uz som sa stretol s hrami kde boli zapnute defaultne (myslim, ze aj borderlands 2 patri medzi ne). To len tak trochu OT 
-
uplink
VIP
Dávam do pozornosti celkom zaujimavý mod [dúfam že tu už nie je
ak jo marknite ma prosím Vás].
http://www.sector.sk/novinka/70625/pref ... onored.htm
vyzerá to síce miestami trochu prepálene, ale zároveň tak roztomilo.
http://www.sector.sk/novinka/70625/pref ... onored.htm
vyzerá to síce miestami trochu prepálene, ale zároveň tak roztomilo.
vyzerá to hnusne, celé je to presaturované