Zákon o cestnej premávke
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zákon o cestnej premávke
...všetky tri súčasne, aj keď si ťažko viem predstaviť, kedy by sa na ceste, kde sa riadi pravidlom pravej ruky (obvykle parkoviská alebo nejaké vozovky 4. kategórie)stretli tri vozidlá súčasne...
B)
@Grim
a co tak 4 auta?
@Grim
a co tak 4 auta?
Veď toto je ten problém. Ty vidíš posraný obrázok ale reálne to záleží od toho aké široká je cesta a autá na nej. Podľa obrázku by teda ten zelený bavorák chytil čelovku odo mňa. Keby tam je aspoň nejaký dodatok. Takto sa to musí človek iba nabiflovať.
@Header
tych veci na biflovanie co je v reale blbost je podstatne viacej
tych veci na biflovanie co je v reale blbost je podstatne viacej
-
marek carey
Medium Star
Biflovanie ti nepomoze, logika. Testy su robene na idealne podmienky a s nimi to treba riesit, tuna nikto nikoho neohrozi, ani neobmedzi, takze je to fajn. 
Ak je uzsia vozovka, tak by siel modry a ja naraz, po nas zeleny.
test.. ja by skôr povedal, že najprv pôjde modrý so zeleným (zelený sa obzrie doľava, či niečo ide.. uvidí modrého odbočovať vľavo, takže má voľnú cestu a hneď vyrazí, Teba vpravo nezbadá).... a Ty pôjdeš až po nich. Samozrejme všetko ešte závisí aj od konkrétnych značiek áut... bohužiaľ... 
-
audiotrack
VIP
tam vpravo to vyzerá na useknutú stopku
Pokial je uzsia cesta, tak mi zeleny musi dat prednost co zaroven vyuziva aj modry a tak zeleny pojde az po nas. Preco mna vpravo nezbada? Vyzera to ako seknuta stopka, ale v testoch su predsa jasne viditelne znacky a nie len taketo minikusocky.
-
Grim
Darca
...prečo ti zelený musí dať prednosť?...podľa akého pravidla?...
-
marek carey
Medium Star
Pravidlo pravej ruky.
-
Grim
Darca
...v tom prípade by on mal dať prednosť modrému, ak to bude treba...
-
marek carey
Medium Star
Kto? Vodic z vyhladu? Ma prednost pred kazdym, lebo on nema nikoho po pravej strane. Ci co myslis?
-
Grim
Darca
...jj, to som myslel, ale keď začnú obidvaja naraz odbáčať tak zrazu je po tvojej pravej strane...a musíš mu dať prednosť, aj keď na začiatku manévru bol oproti...
-
audiotrack
VIP
wtf? ty v tom asi nemáš moc jasnoGrim napísal:...jj, to som myslel, ale keď začnú obidvaja naraz odbáčať tak zrazu je po tvojej pravej strane...a musíš mu dať prednosť, aj keď na začiatku manévru bol oproti...
Ja nemám po pravej strane nikoho, tak nikomu nedávam prednosť.
-
marek carey
Medium Star
Ako hovori audio, toto nie je priklad toho, ze jedno auta vojde do kizovatky a dava prednost druhemu, pretoze, nikomu nikto nezasahuje do jazdneho pruhu, v idealnom pripade idu vsetky naraz, ked sa na ceste nezmestia, tak PPR to isti.
Nedokazem prist na to, co je na tejto situacii take nejasne.
Nedokazem prist na to, co je na tejto situacii take nejasne.
Grim, ty si uplne mimo.
tá useknutá stopka (pravdepodobne) tam síce je, ale v teste to je normálne, teda mi to vyhodnotí ako keby tam nebola... zrejme chyba na obrázku
keby niekto stále nechápal, išlo o to, že na obrázku to ako modelová situácie môže byť jasné pre človeka ktorý nikdy nejazdil. Tí čo už jazdili vedia, že tam môžu nastať problémy toho charakteru ako som už opisoval. Inak je to samozrejme ľahká situácia.
keby niekto stále nechápal, išlo o to, že na obrázku to ako modelová situácie môže byť jasné pre človeka ktorý nikdy nejazdil. Tí čo už jazdili vedia, že tam môžu nastať problémy toho charakteru ako som už opisoval. Inak je to samozrejme ľahká situácia.
presne tak. To je bez debaty.audiotrack napísal:Ja nemám po pravej strane nikoho, tak nikomu nedávam prednosť.
-
Grim
Darca
...aha, takto to nefunguje...
-
t0m4s3
Admin
Grim, ty mas vodicak?