Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Nemám ešte foto, aj kvôli počasiu...ale teda hodím to sem:
FIAT STILO 3D 1.6 rv 2004 - 55 000 km
Včera som si bol po neho v servise, stav zodpovedá km, vymenené rozvody (remeň bol nakoniec v poho, ale jedna kladka už bola na tom horšie). Netreba nič meniť, všetko je ok, prekontrolované kvapaliny, tlmiče, kotúče, doštičky, čapy, silentbloky, olej v prevodovke a karoséria. Odporučil mi vymeniť výfuk, ktorý je vplyvom nejazdenia a státí v garáži riadne prežratý, ale diery nie sú ani na odpadnutie to nie je, tak výmenu výfuku (stredný+zadný) budem riešiť po zime. Už len prehodiť gumky, prežiť zimu a teším sa na leto
FIAT STILO 3D 1.6 rv 2004 - 55 000 km
Včera som si bol po neho v servise, stav zodpovedá km, vymenené rozvody (remeň bol nakoniec v poho, ale jedna kladka už bola na tom horšie). Netreba nič meniť, všetko je ok, prekontrolované kvapaliny, tlmiče, kotúče, doštičky, čapy, silentbloky, olej v prevodovke a karoséria. Odporučil mi vymeniť výfuk, ktorý je vplyvom nejazdenia a státí v garáži riadne prežratý, ale diery nie sú ani na odpadnutie to nie je, tak výmenu výfuku (stredný+zadný) budem riešiť po zime. Už len prehodiť gumky, prežiť zimu a teším sa na leto
počuj ... ten tvoj Fiat znie podľa popisu až podozrivo dobre 
Jediné čo môžem, je popriať veľa kilometrov bez nehôd a starosťami s autom
Jediné čo môžem, je popriať veľa kilometrov bez nehôd a starosťami s autom
Mechanik mi včera rozprával strašidelné príbehy o ľuďoch, čo kúpili ojazdené...hovoril, že hoci to aj ľudom ide pozrieť tak niekedy si nedajú povedať a kúpia vraky. Že bol pozerať 2 Focusy posledne a jeden bol podľa neho stočený o dobrých 300 000 km a druhý kúpili napriek tomu, že ich upozornil, že bolo vážnejšie búrané na predok a chladič vôbec nebol urobený. Hovoril o človeku, čo si kúpil Passata a do 3 mesiacov mal so vstrekovačmi poruchu za 2000€. Hovoril mi o Fiate, ktorý bol v stave hodnom na vrakovisko a vždy sú ľudia, čo to kúpia...
Vždy som sa desil toho, že kúpim búrané (bezpečnosť, možné poruchy), stočené (nikdy nezistím históriu, vyšúchaný interiér) alebo so zatajenými chybami (po pár km mi kľakne).
Ale aby ste nehovorili, tak vpredu má od kamienkov pár oderkov a kamienok trafil aj čelné sklo tak je tam taká asi mimilemtrová prasklinka
Vždy som sa desil toho, že kúpim búrané (bezpečnosť, možné poruchy), stočené (nikdy nezistím históriu, vyšúchaný interiér) alebo so zatajenými chybami (po pár km mi kľakne).
Ale aby ste nehovorili, tak vpredu má od kamienkov pár oderkov a kamienok trafil aj čelné sklo tak je tam taká asi mimilemtrová prasklinka
Bud rad, ze si kupil take auto a ze sa to podarilo. Ja som hladal nieco vhodne cca pol roka, nakoniec som nasiel Toyotu Corollu a zatial spokojne jazdim. I ked ma momentalne trosku trapia volnobezne otacky, ktore idu hore/dole 50RPM a neviem kvoli comu.
Inak take mensie varovanie: pokial som tankoval v Metre Nitra, tak mi vyhadzovalo kontrolku motora, hned ako som zacal znova tankovat Shell, tak vsetko v poriadku.
Inak take mensie varovanie: pokial som tankoval v Metre Nitra, tak mi vyhadzovalo kontrolku motora, hned ako som zacal znova tankovat Shell, tak vsetko v poriadku.
metro nitra - tankujem len 98, ked auto vyzaduje, na obyc 95 nielen ze znizeny vykon (pochopitelne), ale cez zimu vazne problemy, odkedy som tankoval v metre 98, nebol problem... ale raz mi do bmw isla 95 z metra a bol to grc, auto trhalo, odvtedy tam tankujem len 98
ale trosku rozvirim prach
preco nie burane? chapem, su rozni experti, co rezu a pozvaraju ledabolo a auto sa kruti... ale... sam mam niekolko krat burane auto a viem, ako som ho spravil, co som povyrovnaval a ako spevnil (a nebojte sa, nekruti sa, na to som celkom haklivy, keby ano)... burane neznamena vzdy, ze je nebezpecne, zalezi od toho, kto to ako spravil...
a begbeeho sa este chcem opytat... ked je vyfuk prehrdzaveny (chapem, aj voda zvnutra), spodok karoserie je vpohode? lemy a pod...
ale trosku rozvirim prach
preco nie burane? chapem, su rozni experti, co rezu a pozvaraju ledabolo a auto sa kruti... ale... sam mam niekolko krat burane auto a viem, ako som ho spravil, co som povyrovnaval a ako spevnil (a nebojte sa, nekruti sa, na to som celkom haklivy, keby ano)... burane neznamena vzdy, ze je nebezpecne, zalezi od toho, kto to ako spravil...
a begbeeho sa este chcem opytat... ked je vyfuk prehrdzaveny (chapem, aj voda zvnutra), spodok karoserie je vpohode? lemy a pod...
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
begbeee: to celne sklo si bez dat co najskor zalepit... ak tak nespravis, mozes mat o par dni prasklinu krizom cez cele sklo... tento isty pripad bol nedavno, kamarat mal nove auto, na nom drobna stopa po kamienku... vravim mu, nech si to bezi dat zalepit, z mu to rupne cele... kukal na mna jak gupka z akvaria... a teraz? chces vidiet foto?
krizom metrova prasklina cez cele sklo 
eras: vyfuky vzdy idu prve, maju horsiu antikorozku ako plechy... inak s tym nazorom na burane suhlasim... vidim, ze je burane, pozriem, co bolo zasiahnute, co bolo menene, ako je to spravene, ci nie je poskodeny ram a hotovo...
eras: vyfuky vzdy idu prve, maju horsiu antikorozku ako plechy... inak s tym nazorom na burane suhlasim... vidim, ze je burane, pozriem, co bolo zasiahnute, co bolo menene, ako je to spravene, ci nie je poskodeny ram a hotovo...
Nie je búračka ako búračka, samozrejme zjazvené blatníky asi pri 10 ročnom aute nikoho netankujú, problém je keď sa opraví totálka na strechu alebo od predu. Nejde ani tak ako je to spravené, ale už je po deformačných zónach, hrozí korózia...atď.
Jop, podvozok je v pohode.
Jop, podvozok je v pohode.
Lord_3D kde si ho fotil? Inač pekná fotka.
Fotené to bolo na Zemplínskej Šírave, oblasť "Prímestská".
Bohužiaľ tá fotka je fotená len mobilom, lebo ma vôbec nenapadlo zobrať si foťák
Bohužiaľ tá fotka je fotená len mobilom, lebo ma vôbec nenapadlo zobrať si foťák
-
johny541
King
Tak dnes som vybehol s kamošom trochu sa previezť a nakoniec to skončilo pri fotení v jesennom zátiší
Ešte sme to stihli pred prezutím, pretože ja mám 15" plecháče a on to isté ale v 14"
(môj je Leon)
Ospravedlňujem sa za až 4 fotky, ale všetky boli nádherné, tak som dal aspoň pár.
(môj je Leon)
Ospravedlňujem sa za až 4 fotky, ale všetky boli nádherné, tak som dal aspoň pár.
anča 
zijdem dole z thc nabuduce aj ja pofotit svoje
pekna farba leona, mne sa leon vzdy pacil
zijdem dole z thc nabuduce aj ja pofotit svoje
pekna farba leona, mne sa leon vzdy pacil
hej, hej, dobehnem tam aj ja so svojou fabčou.. to budú fotky.. 
Aj ja s mojou, 2 mesiace neumytou
(fabiou)
Dík za radu. Kolega jeden, že drb na to, druhý podobne ako Ratzi mal už skúsenosť. Bola to cca 20 min záležitosť na počkanie, stálo to 5€, nebude sa to viac rozširovať. Dal mi aj radu, že treba s tým prísť za čerstva, vtedy sa to dá urobiť, tak že to ani nevidno.RATZINGER666 napísal:begbeee: to celne sklo si bez dat co najskor zalepit... ak tak nespravis, mozes mat o par dni prasklinu krizom cez cele sklo... tento isty pripad bol nedavno, kamarat mal nove auto, na nom drobna stopa po kamienku... vravim mu, nech si to bezi dat zalepit, z mu to rupne cele... kukal na mna jak gupka z akvaria... a teraz? chces vidiet foto?krizom metrova prasklina cez cele sklo
Najnovší prírastok - 1996 Mazda MX-5 Miata 1.6 + Turbo 
(pôvodne 90k, teraz 160-170k: Turbo Garrett, VEMS ecu, Exedy performance clutch, prothane bushings, XYZ SS coilover, A.M.A exhaust, ROTA wheels, Toyo R888)
(pôvodne 90k, teraz 160-170k: Turbo Garrett, VEMS ecu, Exedy performance clutch, prothane bushings, XYZ SS coilover, A.M.A exhaust, ROTA wheels, Toyo R888)
Nadherny kusok. Toto alebo mx-3 som jedneho casu chcel kupit. Civic predavas alebo nechavas?
Díky... K vizuálnej dokonalosti to má zvonka aj zvnútra ešte ďaleko, ale jazdí ako čert, 0-50 km/h na slickoch za 2 sekundy
Civic predávam, chcem si ešte kúpiť obyčajnú 6. generáciu na jazdenie do práce (hlavne v zime), ale najprv musím predať svoj
Civic predávam, chcem si ešte kúpiť obyčajnú 6. generáciu na jazdenie do práce (hlavne v zime), ale najprv musím predať svoj
-
RATZINGER666
Darca
tymto autam moc neholdujem, ako sme sa uz minule bavili, ale za ten setting a hlavne za gumy mas u mna plus